Nissan Qasqhai kļuvis par Baltijā populārāko pasažieru automobili

 

Nissan Qashqai 2014 Foto: iAuto.lv

Nissan Latvia | 17.aprīlis 2014 11:40

Pārdoto automobiļu skaitam martā sasniedzot 175, pilnīgi jaunais Nissan Qasqhai ir kļuvis par Baltijas valstīs populārāko pasažieru automobili.

Agrāk šogad pilnīgi jaunais Nissan Qashqai kļuva par pirmo automobiļa modeli 2014. gadā, kas izturējisEuroNCAP drošības testus un saņēmis augstāko - piecu zvaigžņu novērtējumu. Otrās paaudzes krosovers ir arī sensācija pasaules masu informācijas līdzekļos. Populārais Apvienotās Karalistes autožurnāls What Car? to atzina par „Gada auto 2014". Papildus laikā līdz oficiālajam pārdošanas sākumam iemantotajai milzīgajai klientu atzinībai pilnīgi jaunais Nissan Qashqai turpina veiksmes stāstu, kļūstot par martā Baltijas valstīs visvairāk pārdoto pasažieru automobili.

Nissan Qashqai 2014 Foto: iAuto.lv

Jaunās paaudzes Nissan Qashqai popularitātes pamats ir pārsteidzošais dizains un mūsdienīgās tehnoloģijas. Augstākās klases tehnoloģijas, otrās paaudzes krosovera dizains un uzlabota dinamika - tas viss apvienots, veidojot jaunā Nissan Qashqai būtību. Turpinot pirmās paaudzes automobiļa modeļa principus un stiprās puses, jaunais Qashqai apvieno stilu, tehnoloģijas un emocijas unikālā un oriģinālā veidolā.

Nissan Qashqai 2014 Foto: iAuto.lv

Izmantojot nenovērtējamās zināšanas un pieredzi, kas gūta no vairāk nekā divos miljonos eksemplāru pārdotā oriģinālā automobiļa modeļa, Nissan ir izdevies radīt perfektu ģimenes automobili.

Augsts Nissan produkcijas pieprasījums, ko papildina liels daudzums jaunu un uzlabotu automobiļu modeļu nozīmē to, ka rūpnīca Apvienotajā Karalistē darbojas visu diennakti, kā arī ka vairākus jaunus automobiļu modeļus gatavojas ražot Nissan ražotnēs Spānijā un Krievijā.

Pagājušajā gadā Nissan Eiropā saražoja 675 077 automobiļu, un ir sagaidāms, ka šis cipars, uzņēmumam turpinot virzīties uz mērķi kļūt par Āzijas automobiļu zīmolu Nr. 1 Eiropā, 2014. gada laikā palielināsies. Nissan Qashqai tiek ražots Nissan rūpnīcā Sanderlendā, Lielbritānijā, kas ir uzstādījusi savu rekordu - ik pēc 61 sekundes no konveijera noripo viens jauns automobilis.

Nissan Qashqai 2014 Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti