Tirgū ienāk uzlabotais Peugeot Boxer

 

Foto: Publicitātes foto

Peugeot | 25.aprīlis 2014 15:00

Peugeot ievieš tirgū uzlaboto komercauto Peugeot Boxer modeli, kas ir radīts, lai atbilstu dažādajām lietotāju vajadzībām, augstām kvalitātes prasībām un zemiem apkopes izdevumiem. Jauno Peugeot Boxer modeli raksturo savā segmentā viszemākais degvielas patēriņš un vislabākā kravnesība. Ir pieejami modeļi ar dažādiem virsbūves tipiem. Lai braukšana būtu ērtāka un drošāka, automašīna ir aprīkota ar vismodernāko tehnoloģiju.

Peugeot Boxer ir pielāgots, ņemot vērā klientu atsauksmes, un ir uzlabota tā izturība un darba drošība. Peugeot Boxer jaunā modeļa testēšanai ar automašīnu tika nobraukti 4 miljoni kilometru ekstrēmos apstākļos, gan ar pilnu kravu, daļēju kravu, kā arī pavisam bez kravas. Rūpnīcā katram Peugeot Boxer modelim tiek veiktas 1800 funkcionālas pārbaudes.

Foto: Publicitātes foto

Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, ir uzlabotas dažādas īpašības:

•Nostiprināta virsbūves struktūra

•Uzlabota priekšējā radiatora reste, lai nodrošinātu dzinējam labāku dzesēšanu

•Uzlaboti slīdošo durvju mehānismi un nostiprinātas aizmugures durvis

•Pilnveidota bremžu sistēma un piekare

•Jauna degvielas iesmidzināšanas sistēma

Foto: Publicitātes foto

Peugeot Boxer modelim ir izteiksmīga un moderna āriene. Priekšpusē nevar nepamanīt dzinēja pārsegu ar plūstošām līnijām un no Peugeot 308 modeļa iedvesmu gūto plato metāla dekoratīvo radiatora resti. Priekšējos lukturos ir standarta dienas gaismas lukturi un papildaprīkojumā var izvēlēties LED lukturus. Uz ārpusi izlocītais buferis sniedz maksimālu aizsardzību.

Boxer modelis sniedz pirmklasīgu vadību, kontroli un drošības līmeni. Uzlabotā Boxer modeļa standarta aprīkojumā ietilpst: elektroniskā stabilitātes kontrole (ESP) kopā ar vilces spēka kontroli (ASR), ABS bremzes, elektroniskais bremžu spēka sadalītājs (EBD) un ārkārtas bremžu pastiprinātājs (EBA).

Papildaprīkojumā ietilpst:

•5” krāsains skārienjutīgs ekrāns ar bluetooth hands-free un mūzikas straumēšanu

•Atpakaļskata kamera

•Navigācijas sistēma

•Brīdinājums par novirzīšanos no braukšanas joslas

•Palīgsistēma kustības uzsākšanai slīpumā

•Riepu spiediena sensori u.c..

Foto: Publicitātes foto

Atjaunotais Boxer modelis ir pieejams ar trijiem dažādiem attālumiem starp asīm (3m, 3,45m vai 4,04m), 4 dažādos garumos (L1,L2,L3, L4) un trijos dažādos augstumos (H1,H2,H3), kas kopā rada 7 dažādas virsbūves versijas no 8 līdz 17 kubikmetriem. Bagāžas nodalījuma platums ir rekordliels - 1,87 metri. Papildus var izvēlēties arī šasijas un zemās versijas, kā arī 9 līdz 17- vietīgus autobusus.

Peugeot Boxer modelim ir zems iekraušanas slieksnis, lai preču iekraušana būtu vēl parocīgāka un ātrāka. Papildaprīkojumā ir 270° atveramas aizmugures durvis.

Jaunā Peugeot Boxer dzinēju izvēlē ir pieejamas 3 dažādas jaudas (110zs, 130zs, 150zs) 2,2 litru un 177zs 3,0 litru HDi dīzeļmotori. Pateicoties iepriekšminētajiem uzlabojumiem, vidējais degvielas patēriņš ir samazinājies par 1,3l/100 km un CO2 izmeši par 34g/km.

Jaunums ir Stop&Start sistēmas 130zs un 150zs dzinējiem, kas ļauj efektīvāk izlietot degvielu, samazinot degvielas patēriņu, pārvietojoties pilsētā vēl par 0,5l/100km un CO2 izmešus par 5g/km.

Pateicoties daudziem uzlabojumiem jaunā Boxer modeļa apkopes izdevumi ir vieni no mazākajiem tirgū.

Jaunais Peugeot Boxer Latvijā pārdošanā būs pieejams 2014. gada vasarā.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti