Jaunās paaudzes "Škoda Fabia" bez maskas (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 30.maijs 2014 8:21

Britu mediji publicējuši jaunās paaudzes hečbeka "Škoda Fabia" attēlus, kuros čehu kompānijas jaunums redzams praktiski bez maskas.

Jaunās "Fabia" priekšpuse un aizmugure veidota kompānijas korporatīvā dizaina stilā, ko "Škoda" aizsāka ar modeļiem "Rapid" un "Octavia." No pašreizējās paaudzes jaunā "Fabia" atšķiras ar slīpāku jumta līniju, šaurākiem galvenajiem lukturiem un jaunu radiatora režģi.

Foto: Publicitātes foto

Agrāk izskanēja informācija, ka "Fabia" kļūs par pirmo modeli, kas tiks ražots uz saīsinātas "VW" koncerna MQB platformas, tomēr tagad eksperti sliecas domāt, ka izmantota modernizēta PQ platforma, kas ir pamatā arī pašreizējās paaudzes modelim.

Foto: Publicitātes foto

"Fabia" motoru klāstā būs 1,2 un 1,4 litru benzīna, kā arī 1,6 litru dīzeļa motori, visticamāk, ka vēlāk tiem pievienosies arī trīscilindru motors ar viena litra tilpumu no "Volkswagen Up!" Krājumiem. Zināms, ka jaunajā paaudzē vairs nebūs jaudīgā "Fabia RS" varianta no kura čehi atteicās zemā pieprasījuma dēļ. Tā vietā "Škoda" klientiem tiks piedāvāta „sporta” modifikācija "Monte Carlo." Jaunās paaudzes modeļa pirmizrāde notiks oktobrī, Parīzes autoizstādē.

Foto: Publicitātes foto

"Škoda Fabia" kompānijas piedāvājumā ienāca 1999.gadā, nomainot modeli "Felicia." Kopš tā laika "Škoda" izgatavojusi 3 miljonus 253 tūkstošus 817 eksemplāru pirmās un otrās paaudzes Fabia, nostiprinot savas pozīcijas kā kompānijas otrs svarīgākais modelis aiz "Octavia" (3 984 821). Piebildīsim, ka 2013.gada septembrī tika izgatavots 1,5 miljonais "Škoda Fabia" II eksemplārs.

Foto: Publicitātes foto

 

 
Visi komentāri
 
LMT 30.maijs 2014 9:21
0 0 Atbildēt

Skaistulis! Aplīmēts ar avīzi tomēr biki glītāk izskatās.

martinslusis 30.maijs 2014 9:30
0 0 Atbildēt

Aizmugures lampas, manuprāt, izskatās krimināli. Tāpat kā lielās aviatora saulenes cilvēkam ar šauru seju :)

NJamz 30.maijs 2014 9:44
4 0 Atbildēt

Nu nezinu izskataas pabriesmiigi

... 30.maijs 2014 13:39
0 0 Atbildēt

NU paskatieties vēl kārtīgi tas auto vēl ir ar visādām līmlentēm maskēts. gna sānos gan priekšā un ļot uzkrītoši arī aizmururē - tieši lukturi

gan jau ka auto būs tīri ok.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti