"Volkswagen Polo Blue GT": 220 km/h un 4,7 litri (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 4.jūnijs 2014 11:20

"Volkswagen" uzsācis pieteikumu pieņemšanu jaudīgās un ekonomiskās mazauto "Polo" versijas "Blue GT" iegādei. Vācijā "Polo Blue GT" cena sāksies no 19 875 eiro.

Zem "Polo Blue GT" motora pārsega iebūvēts 1,4 litru benzīna turbo agregāts ar 140 ZS jaudu, kas aprīkots ar divu cilindru atslēgšanas sistēmu. Tādejādi "Volkswagen" kļūst par pirmo autoražotāju, kas šo tehnoloģiju ieviesis arī mazauto segmentā. Degvielas patēriņu palīdzēs iegrožot Start-Stop automātiska un speciālas aerodinamikas detaļas, bet ar papildaprīkojuma sarakstā iekļauto 7-pakāpju DSG pārnesumkārbu, "Polo Blue GT" sola izlietot vēl mazāk degvielas. Ražotāja dati liecina, ka komplektā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu "Polo Blue GT" vidēji patērē 4,8 litrus uz 100 km, ar 7 pakāpju automātisko DSG kārbu – 4,7 litrus.   

Foto: Publicitātes foto

Tajā pašā laikā "Blue GT" ir viens no dinamiskākajiem savā segmentā un var sasniegt maksimālo ātrumu 220 km/h.

"Blue GT" atšķirības pazīmes ir jauna dizaina tonēti aizmugures lukturi, aizmugures buferis ar difuzoru, jumta spoileris, 17 collu riteņu diski, sliekšņu uzlikas un par 15 mm zemāka piekare.

Pirmās automašīnas klienti saņems šā gada rudenī.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
zz 4.jūnijs 2014 12:15
4 0 Atbildēt

"12,7 sekundēs, maksimālais ātrums – 220 km/h." - kautkas nelīmējās kopā - parsti auto ar 220km/h maximālo uzrāviens līdz 100 ir krienti zem 9 sekundēm. bez tam termini kā "12,7" un "ir viens no dinamiskākajiem savā segmentā" - vienā teikumā ir pilnīgas absurds. žēl, ka žurnālistam nav elementāras apjausmas par autoindustriju - lai zilabotu šādu elementāru drukas kļūdu

LMT 4.jūnijs 2014 14:40
0 1 Atbildēt

Tavuprāt jābūt 1,27? 13 sek šādai buņdžai ir normāli.

zz 4.jūnijs 2014 16:47
0 0 Atbildēt

eu, "LMT"! man iekopēt saiti no VW officiālajiem datiem? vai arī tu pats sev uzšausi pa pakausi par savu "domu graudu"? (vēl neesmu iečekojis VW datus - bet būtu gatavs uz piķa derēt, ka ir zem 8 sekundēm... bet kas zin, moška ir 1:27:00 >:D)

LMT 5.jūnijs 2014 9:41
0 0 Atbildēt

Draugs! Viens ir oficiālie dati, otrs ir reāli uz ielas.

Chankaishi 5.jūnijs 2014 3:08
0 1 Atbildēt

Uzraaviens liidz simtam esot 7.9 sekundes. Pats interesantaakais - dzineejs ar atsleedzamiem cilindriem. Pat liidz 80% braukshanas laika tikai 2 cilindri straadaa, nepiecieshamiibas gadiijumaa paarsleegshanaas uz visiem chetriem esot momentaana. Kaa lielaakais miinuss tiek mineeta cena, kas nopakotaakajaa versijaa ir krietni virs 20k eiro. Degvielas ekonomija tuvojoties diizeljdzineejam, maksaa tik augstaaku cenu par sportiskaaku braucamo!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti