Amerikāņu vērtējumā "BMW M235i" labāks par "Porsche" un "Corvette" (+ foto) 4

 

BMW M235i Foto: Publicitātes foto

iAuto.lv | 26.jūnijs 2014 11:19

Jaudīgākais "BMW" 2.sērijas modelis ASV izdevuma "Consumer Reports" aptaujā ieguvis 98 punktus no 100 iespējamajiem, apsteidzot "Porsche" un "Chevrolet" tīrasiņu sportkārus "911 Carrera S" un "Corvette Stingray," kas tika novērtēti attiecīgi ar 95 un 92 ballēm.

Jaudīgā BMW atzīme ir visu laiku augstākais vācu ražojumu novērtējums, kas šī izdevuma reitingā bavāriešu modeli nostāda otrajā vietā aiz līdera Tesla Model S, kam piešķirti 99 punkti.

BMW M235i Foto: Publicitātes foto

Consumer Report atzinumā teikts, ka BMW M235i ir automobilis „divi vienā” – tas piemērots komfortabliem ikdienas pārbraucieniem, piemēram, uz darbu, bet brīvdienās ar to var „ķert adrenalīnu” sacīkšu trasē.

"BMW" M235i cena ASV tirgū sākas no 43 100 dolāru, kas ir par 60 000 un 22 000 mazāk nekā prasa "Porsche" un "Chevrolet."

BMW M235i Foto: Publicitātes foto

Bavāriešu kupejai iebūvēts sešcilindru benzīna turbo motors ar 326 ZS jaudu, kas simtu ļauj sasniegt 4,8 sekundēs. Maksimālais ātrums – 250 km/h. Salīdzinājumam: 400 ZS "Porsche Carrera S" līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs, maksimālais ātrums 299 km/h, bet 456 ZS "Chevrolet Corvette Stingray" šie rādītāji ir attiecīgi 3,8 sekundes un 292 km/h.  

Porsche 911 Carrera S Foto: Publicitātes foto

Interesanti, ka nevienu no trim modeļiem "Consumer Report" nerekomendē pirkšanai – "BMW" un "Chevrolet" tirgū ir nesen, tādēļ vēl nav iespējams novērtēt to tehnisko uzticamību, bet "Porsche" šajā reitingā ieņem vietu zemāku par vidējo.

Chevrolet Corvette Stingray Foto: Publicitātes foto

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
TML 26.jūnijs 2014 12:03
9 2 Atbildēt

jo tu poršem un korvetei ne tuvumā neesi stāvējis

LMT 26.jūnijs 2014 11:56
2 1 Atbildēt

Arī manā vērtējumā tas tā ir!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti