"Tesla Model S" pirmā avārija ar letālu iznākumu (+ foto) 16

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 14.jūlijs 2014 7:58

26 gadus vecais auto zaglis Džošua Slots, kas 4.jūlijā ASV, Kalifornijā nozaga elektriskās piedziņas sedanu "Tesla Model S" un bēgot no policijas avarēja milzu ātrumā (160 km/h), miris no avārijā gūtajiem ievainojumiem, vēsta aizokeāna mediji.

Kādam vienmēr jābūt pirmajam. Tā arī šoreiz – Džošua Slots nelaimīgā kārtā kļuvis par pirmo cilvēku, kam brauciens ar "Tesla Model S" kļuvis liktenīgs. Līdz šim piedzīvotas vairākas avārijas, tostarp arī ar aizdegšanos, tomēr cilvēkiem vienmēr izdevās izvairīties no traumām. Taču ne šoreiz – ātrums bija pārāk liels, trieciens pārāk iznīcinošs un pat par Amerikas drošāko automobili uzskatītais "Model S" cilvēka dzīvību nespēja pasargāt.

Foto: Publicitātes foto

Atgādināsim, ka 4.jūlijā no dīleru centra Rietumholivudā tika aizdzīts elektriskais sedans "Tesla Model S." Par zādzību paziņoja policijai un likumsargi drīz vien pamanīja meklēto automobili.

Foto: Publicitātes foto

Tika uzsāka pakaļdzīšanos, taču pēc kontakta ar nozagto spēkratu policijas auto vairs tam nespēja sekot. Zagtais auto tikmēr turpināja pārvietoties milzīgā ātrumā, kamēr šoferis zaudēja kontroli un spēkrats ietriecās laternas stabā.

Foto: Publicitātes foto

Trieciens bija tik spēcīgs, ka "Tesla" pārlūza uz pusēm - norautā aizmugure ielidoja ielas malā uzceltajā sinagogā, bet priekšpuses atliekas, aizskarot vairākus citus automobiļus beigu beigās apstājās ielas vidū un aizdegās. Vēlāk policija konstatēja, ka "Model S" traucies ar ātrumu 160 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Negadījumā cieta seši cilvēki – pieci jau izrakstīti no medicīnas centra, bet jau pieminētais Džošua Slots no gūtajām traumām miris.

Foto: Publicitātes foto

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 14.jūlijs 2014 10:38
11 2 Atbildēt

Kāda starpība cik tieši dārgu vai lētu mašīnu kāds dornis sasit??? Gribās avāriju - te tak ik pa mirklim salike video no krievijas, kur tādi paši dorņi sit dārgas un lētas mašīnas... Ar ko tieši teslas nošķilšana pēc būtības ir svarīgāka???

Nomet uz grīdas širpotreba māla podu vai Miņ dinastijas porcelāna vāzi - abas saplīstot pārvēršas lauskās...

Ko tad nelika iekšā linku uz to, ka lūk kāds Teslas īpašnieks to sasita pret salona izkārtni 30 sekundes pēc pirmās izkustēšanās? Tipa to tikai var izdarī ar Tesluj, nekam citam tā nesanāk...

zz 14.jūlijs 2014 9:00
10 1 Atbildēt

tev tak raksta ka "pirmais"... neuztraucies - būs vēl >:D. bet nu poliči arī ļoti neprofesionāli... ja šis auto brauc ar 160km/h bēgšanas režimā, tad batereja viņam nevilktu pat 100km (pieņemot ka īpašnieks to atstājis ar pilnu), tāpēc poliči varēja nedaudz atslābt ar pakaļdzīšanos un pagaidīt kamēr zaglis apstāsies rozeti meklējot :D

Palaidniex 14.jūlijs 2014 8:44
4 1 Atbildēt

UN???

Kāds sakars šim te visam murgam ar to, ka tas ir elektroauto???

Cik dorņu nav apsitušies apdauzot citus mūkot ar parastām mašīnām no policijas?

Tiesa vienīgais fakts - kāpēc jāmūk no policijas ar tik retu auto?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO)

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti