700 zirgu supersports – “Bentley” nodemonstrē savu jaudīgāko modeli (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.janvāris 2017 6:50

Britu kompānija "Bentley" oficiāli prezentējusi jauno kupejas "Continental GT Supersports" modeli, kas ieguvis 700 Zs W12 motoru ar divām turbīnām.

Jaunā "Continental GT Supersports" sešu litru divpadsmit cilindru motors attīsta 700 zirgspēku jaudu un 1016 ņūtonmetru griezes momentu – par 80 Zs un 217 Nm vairāk nekā iepriekšējās paaudzes modelim. Jaunais modelis ir par 0,4 sekundēm ātrāks simtu sasniedzot 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums tagad ir 336 km/h (par 8 km/h vairāk), kas ļauj tam kļūt ne vien par visu laiku ātrāko “Bentley”, bet arī par ātrāko četrvietīgo auto pasaulē.

"GT Supersports" ir pilnpiedziņas automašīna, kur griezes moments parastos apstākļos tiek sadalīts proporcijās 60:40 par labu aizmugures asij. Par pārdali nepieciešamības gadījumā parūpēsies elektronika, kas prot piebremzēt arī katru riteni atsevišķi, lai 2750 kg smagais supersports līkumotos ceļa vai trases posmus varētu izbraukt ātrāk.

Jaunais modelis komplektēts ar 21 collu riteņu diskiem, oglekļa šķiedras komponentu bremzēm, no tāda paša materiāla gatavotu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu un spoileri, kas piestiprināts pie bagāžnieka vāka. No papildaprīkojuma saraksta var izvēlēties titāna izplūdes sistēmu, kas automobiļa svaru samazinās par 25 kg.

Piezīmēsim, ka kupejai ir 358 litru ietilpības bagāžas nodalījums, bet ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš ir 15,7 litri uz 100 km.

 Sportiskā stilā iekārtotā salona alona apdarei izmantota augstvērtīga āda un alkantara, alumīnija pedāļi un stūre ar centrālo atzīmi tās augšējā malā.

Pārdošanā “Bentley Continental GT Supersports” nonāks šogad, cena pagaidām nav zināma. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti