700 zirgu supersports – “Bentley” nodemonstrē savu jaudīgāko modeli (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.janvāris 2017 6:50

Britu kompānija "Bentley" oficiāli prezentējusi jauno kupejas "Continental GT Supersports" modeli, kas ieguvis 700 Zs W12 motoru ar divām turbīnām.

Jaunā "Continental GT Supersports" sešu litru divpadsmit cilindru motors attīsta 700 zirgspēku jaudu un 1016 ņūtonmetru griezes momentu – par 80 Zs un 217 Nm vairāk nekā iepriekšējās paaudzes modelim. Jaunais modelis ir par 0,4 sekundēm ātrāks simtu sasniedzot 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums tagad ir 336 km/h (par 8 km/h vairāk), kas ļauj tam kļūt ne vien par visu laiku ātrāko “Bentley”, bet arī par ātrāko četrvietīgo auto pasaulē.

"GT Supersports" ir pilnpiedziņas automašīna, kur griezes moments parastos apstākļos tiek sadalīts proporcijās 60:40 par labu aizmugures asij. Par pārdali nepieciešamības gadījumā parūpēsies elektronika, kas prot piebremzēt arī katru riteni atsevišķi, lai 2750 kg smagais supersports līkumotos ceļa vai trases posmus varētu izbraukt ātrāk.

Jaunais modelis komplektēts ar 21 collu riteņu diskiem, oglekļa šķiedras komponentu bremzēm, no tāda paša materiāla gatavotu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu un spoileri, kas piestiprināts pie bagāžnieka vāka. No papildaprīkojuma saraksta var izvēlēties titāna izplūdes sistēmu, kas automobiļa svaru samazinās par 25 kg.

Piezīmēsim, ka kupejai ir 358 litru ietilpības bagāžas nodalījums, bet ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš ir 15,7 litri uz 100 km.

 Sportiskā stilā iekārtotā salona alona apdarei izmantota augstvērtīga āda un alkantara, alumīnija pedāļi un stūre ar centrālo atzīmi tās augšējā malā.

Pārdošanā “Bentley Continental GT Supersports” nonāks šogad, cena pagaidām nav zināma. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti