"Land Rover" laiž klajā "Range Rover" 70.gadu modeli (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto.lv | 2.februāris 2017 15:27

Britu kompānija "Land Rover" pieteikusi jaunu modeli "Range Rover Reborn", kas izgatavots pēc klasisko 70.gadu modeļu parauga. Katra "Reborn" automašīna maksās 135 000 mārciņu (157 000 eiro), bet pavisam tiks uzbūvēti 10 eksemplāri.

"Land Rover Classic" divīzijā izgatavotais "Reborn" tapis pēc tā laika skicēm un zīmējumiem, turklāt konstruēts tā, lai atbilstu 70.gadu autobūves specifikai un izmantotajām komplektācijām.

Visas desmit automašīnas iegūs zeltaino "Bahama Gold" virsbūves krāsu un 3,5 litru astoņu cilindru V8 motoru, kas attīsta 132 Zs jaudu un 251 Nm griezes momentu. "Reborn" spēka agregāts savienots ar četru pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, automašīnai ir visu riteņu piedziņa un centrālā diferenciāļa bloķētājs.

Savukārt "Land Rover Defender" cienītājiem būs interesanti uzzināt, ka kompānija gatavo reaminēt "Defender" dzimtas aizsācēju – 1948.gada apvidnieku "Series I", kas tikšot izlaists 25 eksemplāros.

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rallists 2.februāris 2017 15:58
9 0 Atbildēt

Atrada pietiekoši daudz detaļu rūpnīcas pagrabos

rovers 2.februāris 2017 21:40
6 1 Atbildēt

Kāpēc tagad nevarētu ražot,teiksim VW passat b3 modeli! Nenobraucami auto! Vai vecie Audi 80 87gada!

rallists 3.februāris 2017 9:08
2 0 Atbildēt

No mūsdienām tur eļļa un blīvslēgi varētu būt.

ja tam auto tiktu speciāli taisītas presformas virsbūves paneļiem un motora blokam tad cena 10 eksemplāru partijai butu ar vienu ciparu garāka.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti