Jaunais "BMW X4" – pirmie attēli bez maskas (+ foto) 15

 

Foto: Ekrānšāviņš no krievu medijiem

iAuto | 29.augusts 2017 10:58

Auto jaunumu mednieki nofotografējuši autovedēju ar jaunās paaudzes "BMW X4" krosoveru. Uzņemtos attēlus savā interneta resursā izvietojis izdevums "BMW Blog".

Eksperti atzīmē, ka "X4" līdzinās jaunajam "X3", jo ieguvis vizuāli līdzīgu priekšpusi ar sašaurinātiem galvenajiem lukturiem un masīvu radiatora režģi, savukārt pamanāmākā atšķirība ir strauji lejupkrītošā kupejas tipa jumta līnija, kas "X4" piedod izteikti sportiska spēkrata tēlu.  

Jaunais "X4" tāpat kā jau pieminētais "X3" izmanto CLAR modulāro platformu. Tas ļāvis samazināt konstrukcijas svaru par 100 kg, neraugoties uz to, ka jaunais modelis kļuvis nedaudz garāks, platāks un piedāvā vairāk telpas saviem pasažieriem.

Dzinēju paletē iekļauts pilnīgi jauns divlitru benzīna motors, turklāt tagad "X4" būs pieejams arī kā hibrīds, kurā apvienots četru cilindru benzīna motors un elektromotors ar kopējo jaudu aptuveni 250 Zs.

Nebūs jāviļas arī jaudīgo modifikāciju cienītājiem, jo tāda tiks piedāvāta gan benzīna, gan dīzeļa motoru piekritējiem. Benzīna versija "X4 M" izmantos trīs litru sešcilindru agregātu no sedama "M3" un kupejas "M4" krājumiem, attīstot aptuveni 450-460 Zs, bet dīzeļa variantu "X4 M40d" komplektēs ar četru turbīnu sešcilindru motoru, kura atdeve ir vairāk nekā 300 Zs.

Plānots, ka jaunās paaudzes "X4" "BMW" modeļu piedāvājumam pievienosies 2018.gadā, bet jaudīgās modifikācijas – gadu vēlāk.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 29.augusts 2017 11:18
8 2 Atbildēt

Kāpēc nevarēja pierakstīt vienkāršāk? - Lēta un mazāka x6 kopija.

Nevajadzētu muldēt par mistisku jumta līniju. Bet redzot, ka x5 uzradās divi kloni ( lēts un lētāks), arī šim uzradīsies vēl lētāks klons - x2.

Tāds bmw jaunais imidžs - būt tuvāk tautai. Drīz varēs konkurēt ar Dacia un Škoda.

Bet ko citu gopņikiem trenūzenēs vajag? Agrāk varēja nopirkt 7.sērijas kopiju par 300 eiro, drīzumā varēs arī x6.

viencexperc 29.augusts 2017 13:40
7 4 Atbildēt

par 60 tūkstošiem var nopirkt suburbanu un braukt kā ceļa karalis.

nevis ar to sūda "flagmani" kurš pēc izmēriem kā žurka.

viencexperc 29.augusts 2017 13:53
5 3 Atbildēt

p.s.

pēdējā bildē ir flagmanis un gopņiku sapnis - x6.

X4 vēl mazāks. Tam aizmugurē vieta būs tikai 2 litru alus pudelei.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti