Modernizētais Volkswagen Polo pieejams priekšpasūtīšanai 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.maijs 2021 5:42

Volkswagen mazauto Polo modernizētais modelis kļuvis pieejams priekšpasūtīšanai. Vācijā tā cena sāksies no atzīmes 20 175 eiro, bet no jūnija varēs pasūtīt vēl izdevīgāko versiju Fresh (no 16 000 eiro).

Pircējiem, kas vēlas iegādāties Volkswagen ražotā mazauto Polo modernizēto modeli atklāta iespēja pieteikties tā iegādei. Pašlaik ražotāja konfiguratorā versija Life (no 20 175 eiro), kam piedāvā trīs motorus: vienlitra trīscilindru TSI benzīna agregātu  95 vai 110 Zs versijās, kā arī 90 Zs dzinēju, kas darbosies ar dabasgāzi.

Modernizācijas gaitā Polo ticis pie pārveidotas priekšpuses un aizmugures, jauniem diožu lukturiem priekšā un aizmugurē, Digital Cockpit instrumentiem jau pamata versijā, jauna multifunkcionāla stūres rata, gaisa kondicionētāja un pašreizējās paaudzes MIB3 informācijas un izklaides sistēmas, ieskaitot eSIM karti visiem labumiem no interneta.  Tāpat visu versiju elektronisko palīgu skaitā būs arī Lane Assist sistēma, kas brīdina par izbraukšanu no joslas un Front Assist ar pilsētas avārijas bremzēšanas funkciju un gājēju atpazīšanu.

Volkswagen pārskatījis aprīkojuma komplektācijas un papildus pamata versijai Polo tagad ir pieejamas arī izvēles Life, Style un R-Line.

Jūnijā Volkswagen sola cenu ziņā vispievilcīgāko versiju Fresh, kas pieejama par īpašo „iepazīšanos cenu” – no 16 000 eiro.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 15.maijs 2021 11:45
3 3 Atbildēt

Modernizēts polo - nozīmē piecgadīgs mazdas līmenis

? 16.maijs 2021 2:57
1 0 Atbildēt

un detalizētāk?

Krotow 18.maijs 2021 22:19
0 0 Atbildēt

Pieļauju ka rūsē gan mazāk.

Jo 17.maijs 2021 15:02
0 0 Atbildēt

Versija *fresh* jeb precīzāk *d'nt Life*!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti