Jau šo sestdien 4.septembrī notiks "Latvijas Gada auto testa dienā Molā”; vienuviet jaunākie auto un moto šovs (+ VIDEO) 9

 
Latvijas Gada Auto | 30.augusts 2021 15:05

Foto no “Latvijas Gada auto testa diena Molā” pasākuma 2021. gadā

Šo sestdien 4. septembrī no plkst. 11.00 līdz 18.00 pie t/c “Mols” norisināsies ikgadējais pasākums “Latvijas Gada auto testa diena Molā”. Tajā plašākai publikai tiek sniegta iespēja iepazīties un doties izmēģinājuma braucienos ar jaunākajiem automobiļiem.

VIDEO aicinājums:

Testa braucieniem būs pieejami jaunākie auto modeļi Latvijā. Lai pieteiktos testa braucienam, pie katra automobiļa pārstāvjiem būs jāveic pierakstu testa braucienam konkrētā laikā, tādējādi nebūs jāstāv rindā – savā rezervētajā lakā dodieties ar konkrēto automobili izmēģinājuma braucienā. Atcerieties paņemt līdzi derīgu autovadītāja apliecību.

Izklaidējošus un elpu aizraujošus trikus varēsiet baudīt īpašos motociklu paraugdemonstrējumos plkst. 13.00 un 14.15.

Savukārt zināšanās par drošas braukšanas principiem dienas garumā dalīsies auto žurnālists, “Latvijas Gada auto 2022” žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons.

Māris Ozoliņš (no kreisās ouses) un Atis Jansons

“Esam gandarīti, ka konkurss Latvijas Gada auto šogad tomēr varēs atrādīties arī plašākai publikai. Latvijas Gada auto testa diena “Molā” ir kļuvis par tradīciju ar lielu sabiedrības interesi. Tā ir arī unikāla iespēja vienuviet dienas garumā izmēģināt Latvijā aktuālākos automobiļus, kas citādi prasītu vairākas dienas, pat nedēļas. To īpaši novērtē tie cilvēki, kuri lūkojas iegādāties sev jaunu automobili - šeit sniegsim iespēju tos salīdzināt,” stāsta pasākuma rīkotājs Māris Ozoliņš: “Tomēr vispārējā stāvokļa valstī dēļ diemžēl esam spiesti ieviest ierobežojumus arī Latvijas Gada auto testa dienas norisē saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr:360, proti: ieeja pasākuma slēgtajā teritorijā un dalība testa braucienos būs ļauta tikai personām ar derīgiem ES Covid-19 sertifikātiem.”

VIDEO, kā mums gāja pirms gada:

Klātesošajiem būs arī iespēja piedalīties veiklības braucienā speciāli sagatavotā trasē. Braucējs, kurš trasi pieveiks visātrāk, iegūs automobili ar pilnu degvielas bāku uz nedēļas nogali.

Par noskaņu pasākumā rūpēsies DJ un saksofonists Raivo Stašāns. Pasākumu vadīs konkursa “Latvijas Gada auto 2022” žūrijas biedrs Normunds Avotiņš.

Svarīgi! Epidemioloģiskās situācijas dēļ un sekojot prasībām par drošu pasākuma norisi, Latvijas Gada auto testa diena “Molā” šogad notiks slēgtā teritorijā, kurā drīkstēs iekļūt tikai personas ar derīgu ES Covid-19 digitālo sertifikātu un derīgu personu apliecinošu dokumentu (Pase vai ID karte), tos uzrādot pie ieejas pasākuma slēgtajā teritorijā.

Konkursā “Latvijas Gada auto 2022” drīkst pieteikt tikai jaunākos auto modeļus Latvijā un jaunus dalībniekus apstiprinām līdz pat 4. novembrim, bet jau ir pieteikti 22 jaunākie automobiļi Latvijā (testa braucienā Molā būs pieejama daļa no pieteikto automobiļu saraksta):

  • Škoda Enyaq iV,
  • Škoda Kodiaq,
  • Mercedes-Benz EQV,
  • Audi Q4 e-tron,
  • Volkswagen ID.4,
  • Volkswagen Arteon Shooting Break,
  • Jeep Gladiator,
  • Fiat 500e,
  • Nissan Qashqai,
  • Cupra Formentor,
  • Renault Arkana E-Tech Hybrid,
  • MINI 5-door,
  • Opel Mokka,
  • Peugeot 508 PSE,
  • Peugeot 3008 Hybrid4,
  • Hyundai Tucson,
  • Hyundai Ioniq5,
  • Hyundai i20,
  • Hyundai Bayon,
  • Hyundai Santa Fe,
  • Citroën C4,
  • Citroën C3 Aircross.

Informatīvi atbalsta: Zip.lv - gudri sludinājumi, Tvnet, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Auto ziņas, Dieviete.lv, Delfi, Auto Bild, Jauniauto.lv, garaza.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: t/c Mols, LAMB, V4 motors.

Jaunākā informācija papildināta šeit:

 
Visi komentāri
 
viencexperc 30.augusts 2021 17:56
1 9 Atbildēt

Māris - pamuļķa antivakseris! viens pats ar masku staigā!

viencexperc 30.augusts 2021 18:13
2 5 Atbildēt

Sakarā ar to, ka šogad pieteikti maz folksvāgeni, un atkal godīgi neviens VAG grupas mēsls nevar uzvarēt, žūrija apsver domu ieviest vēl vienu nomināciju - labākais šaušanas-bremžu auto.

Goo 31.augusts 2021 10:29
0 0 Atbildēt

Ej tu ratā!

GadaAuto 2.septembris 2021 13:20
3 0 Atbildēt

Vīri, kas būs sestdien to māk!

iciks 31.augusts 2021 19:26
4 0 Atbildēt

Lai gan saprotu, ka formāli visam jāatbilst kaut kādiem noteikumiem un šis pasākums nav izņēmums, loģiski domājot liekas absurdi. Viss notiek ārā, bet vajag sertifikātus un ko vēl ne.

Aizej uz dižās pilsētas tirgu un tur ir 3x lielāka burzma, bet visiem brīv staigāt. Bez uzpurņiem un bez sertifikātiem.

iAuto 1.septembris 2021 20:31
1 0 Atbildēt

tā arī ir, viss te aprakstīts: Ministru kabineta noteikumi Nr. 360 likumi.lv/ta/id/315304-...-ierobezosanai

viencexperc 1.septembris 2021 23:06
0 4 Atbildēt

eh, grūta dzīve antivakserim.

reku 3.septembris 2021 21:04
0 0 Atbildēt

Nu žēl,pirmoreiz pasākums izpaliek.Vakcinēties netaisos.Iesaku vispār visiem ignorēt šo pasākumu.

iAuto 4.septembris 2021 0:47
0 0 Atbildēt

Atjaunināta un papildināta informācija par pasākumu: Šodien notiks "Latvijas Gada auto testa dienā Molā” ar moto paraugdemonstrējumiem (+ VIDEO) iauto.lv/zinas/latvija...rejumiem-video

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti