TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Tik labs Hyundai Tucson vēl nekad nav bijis (+VIDEO) 12

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 13.janvāris 2021 6:28

Jaunais Hyundai Tucson nav tikai jauns modelis, tā ir jauna Hyundai automašīnu attīstības pakāpe. Ko tur slēpt, tik labs Tucson vēl nekad nav bijis.

Ārpuse neatpaliek no iekšpuses. Tucson atkal paaudzies. Tumši hromētā radiatora reste slēpj kādu tikpat tumšu noslēpumu, kas spēj nakti pārvērst dienā. Tā sauktās Parametric Hidden Lights jeb slēptās gaismas tik veikli iestrādātas ažūrajā restē, ka neieslēgtas nav pamanāmas. Tucson tehnika arī kļuvusi gudrāka un kā lai to saka - tālredzīgāka? Nu piemēram - tam joprojām ir dīzelis. Hyundai negrasās atteikties no efektīvākā iekšdedzes dzinēja kā japāņi. Benzīna motoru sarakstā Tuksonam izbūvēta vesela hibrīdu piramīda, kuras apakšā ir pavisam parasts benzīna turbomotors ar rokas kārbu, bet virsotne nemaz nav pabeigta, jo plug in hibrīds iznāks vēlāk. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 13.janvāris 2021 9:21
1 0 Atbildēt

Varētu reāli notestēt kādu Fiat Panda 4x4. Patreiz aktuāli piemēroti ceļa apstākļi. Ja vēl riepas no kvadrocikla uzliek...

WALA 13.janvāris 2021 10:07
9 0 Atbildēt

galvenais jau vārdos pārvērst defektus par efektiem.

Lai nu būtu kā būdams - nepamanu nevienu acīm saskatāmu detaļu kas mani šajā auto uzrunātu. Cerams ka viss pārējais ir puslīdz līmenī ...

Janka 13.janvāris 2021 16:52
8 0 Atbildēt

Jāpiekrīt, neglīts pēc vella

hvz 13.janvāris 2021 11:17
10 0 Atbildēt

Skatos ss, lietots Touaregs 2015 gada jau dabūjams par 30 000, kas ir nesalīdzināms ar Tuksonu, citas klases auto, piemēram..prestižs, nopietns, respektabls. Kas šitos kompjūtespēļu auto pērk? Mājsaimnieces?

Agris 13.janvāris 2021 11:56
4 11 Atbildēt

Nabagi skatās ss un siekalojas par veciem vw, bet saprātīgi un strādīgi cilvēki, saskaita visus auto uzturēšanas izdevumus, un saprot, ka atmetot pontus racionālāk ir nopirkt jaunu auto.

Ex 13.janvāris 2021 17:33
8 1 Atbildēt

Tu gribēji teikt pieciešot neērtības, ko rada tā smirdīgā lētā un cietā plastmasa salonā!

Te ir skaidri redzams, ka tu brauc ar šāda tipa šķībacaino auto un pat nezini atšķirību! Cilvēki šos auto pērk, jo nevar atļauties jaunus citas klases auto, un baidās no lietoto auto iespējami dārgajām uzturēšanas izmaksā pie nosacījuma, ja iegrābsies/nepaveiksies.

Agris 13.janvāris 2021 19:51
0 11 Atbildēt

Nē, es negribēju teikt paciešot neērtības.

Es gribēju pateikt, ka prātīgāk ir 30K iztērēt jauna auto iegādē, nevis 6 gadus veca vw iegādei, kas ekstru un komforta ziņā būs trūcīgāks par to jauno auto.

Un tas, ka domā, ka jaunos auto ir cietas un smirdīgas plastmasas, tad no sirds novēlu, lai beidzot sāc strādāt pienācīgu darbu, lai vari atļauties iekāpt jaunā auto vismaz pasēdēt, pačamdīt sen jau mīkstu un patīkamu apdari un ērtus krēslus, un saprast, ka tā sliktā smaka ir nevis no auto, bet no Jūsu padusēm;)

Hmm 13.janvāris 2021 22:28
8 0 Atbildēt

Kas var notikt 6 gadigam Touaregam- augstakas klases auto, ar nesalidzinamu prestizu, drosibu un brauksanas baudu? Uznemejam butu kauns ar tadu Tuksonu braukt piemeram. Touaregs jakopj, nav tak 16 gadi.

Ex 14.janvāris 2021 1:19
5 0 Atbildēt

Tu nopietni?

Nu kuru jaunu auto pa 30k tu man iesaki?

Jā, man nav tik daudz naudas, lai es brīvi varetu nolikt, 70k par auto. Bet es esmu šajā cenu katagorijā 30-40k par auto, bet atšķirībā tāda, ka es pērku un esmu pircis 2-3 gadīgus auto. Un nu nedabūsi tu tajā jaunajā 30k nevērtajā auto iekšā cilvēkus kuri ir braukuši ar "normāliem" auto. Iznēmums ir lohi, kuri paši nopērk slīkoni, vai sisteni!

Un tas apgalvojums par aprīkojumu. Kas tajā jaunājā 30k vērtajā auto būs vairāk nekā 6gadīgā, pa 30k pirktā vw? Es galīgi neesmu vw fans, bet ģimenē ir piemers. Nisan quasai pret to pašu vw tiguan, tiguan bija 2.5 gadus vecāks, varu tev pateikt vienu, quasqaju neieteiktu pat savam ienaidniekam, ir vienkārši drausmīga tā sajūta braucot ar 29k vērtu auto kurš vienkāršī ir nesalīdzināms ar to tiguan (tiguan protams bija dārgāks kad to pirka jaunu), quasqai ir 2018 gada (max komplektācija (bija akcija) un tas vis par ~29k, tas auto grab vel jauns esot, ne konkrēti grab, bet sajūta kā mucā. Man vel tagad māsas žēl redzot kā viņa brauc ar to sūdu, un ja godīgi, viņa itkā nesaka, ka ir slikti, ir vienkārši tādi cilvēki, kuri pat nejūt automašīnas svara sadalījumu (kad priekša ir par smagu utt.) lielākoties tās ir sievietes, protams neapvainojies, bet manuprāt tevi varētu pieskaitīt šai sieviešu kategorijai

Pļurkt 14.janvāris 2021 12:24
2 0 Atbildēt

Jaunā auto ērti krēsli!!!???

Kam??? Ja dirsa viena pati sver 200 kg, tad tādi krēsli IR gan mīksti, gan ērti!

Šie krēsli ir no viscietākā mēbeļu porolona.

Iekāp kārtīgā 80-to gadu Mersī vai lielajos Fordos un apskaties kas ir mīksti un ērti sēdekļi!! Tie sēdekļi ir uz atsperēm!!! Pāršūti ar audumu (vissliktākajā gadījumā ar pānu, ja vispār par tādu esi dzirdējis)!!! Iesēdies kā vismīkstākajā dīvānā un nedīdoties vari nosēdēt ne mazāk kā 4 stundas! Pat pēc 10 st braukšanas, gulēšanas taiš pat krēslos un vēl vienas tūres pa 10 st dirsa nav kā no kaula!!!

Šīsdienas mēsluvaboļu krēslos es nevaru ilgāk par 15 minūtēm nosēdēt nemeklējot kādu spilvenu ko pabāzt zem savas dirsas!!

==============

Mīksti, ērti viņam!!!

Jumu 13.janvāris 2021 20:13
3 1 Atbildēt

Jauno auto "ekstras" ir šo aparātu vislietākais trūkums nevis kaut kāda priekšrocība. To "ekstru" dēļ, cilvēki, kuriem ir līdzekļi, par ko pirkt jaunu auto, izbrāķē kopumā labus aparātus un iegādājas kaut ko vienkāršāku. Ja jaunās "ekstras" saistītas ar dzinēja, bremžu vai gaitas daļu darbību, tad pēc garantijas termiņa beigām, tās viennozīmīgi radīs tikai problēmas un neko vairāk. Tā, ka nav ko ar "ekstrām" plātīties.

Pļurkt 14.janvāris 2021 12:31
2 0 Atbildēt

Aha - un ja pie ekstras pieskaita teiksim pannu zem dzinēja par 300 Eur!!! Kuras sarkanā cena nekādi lielāka par 30 Eur nevar būt.

Cik ir bijusi darīšana, tad pilnīgi visas ekstras uzlikt atsevišķi ir krietni lētāk kā pirkt kopā ar jauno auto!

================

DA ZAJEBAĻI JŪS AR SAVIEM IDIOTISKAJIEM UN NEPAREIZAJIEM DROŠĪBAS KODIEM

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti