TV AUTO ZIŅAS testē: Fiat Tipo - lēts un nopērkams uzreiz (+VIDEO) 15

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 18.oktobris 2021 11:50

Labajos laikos mēs skatījāmies tādam Fiat Tipo garām un pāri. Tagad, kad šādu auto var dabūt uzreiz, nevis pēc 7 mēnešiem, varbūt pienākusi Fiat zvaigžņu stunda?


Iztēlosimies, ka uzņēmumam pienācis laiks atjaunot vieglo automašīnu parku. Pilnīgi loģiski, tas sāk raudzīties pēc tirgū populāriem kompaktklases auto, kurus cer saņemt ne vēlāk kā pēc trim mēnešiem - bet labāk pat agrāk. Bet mūsdienās tā ir problēma, un jāsāk lūkoties, kas pieejams uz vietas. Mums ir viens variants. Tas ir feislifta Fiat Tipo. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā. 

 

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 18.oktobris 2021 17:16
7 8 Atbildēt

šis laikam būs tas variants , ka labāk lietots nekā šāds , lai man piedod fiat fani

//* 20.oktobris 2021 11:50
5 0 Atbildēt

Tavi komentari ir tada gara , ka " Viena tante teica " , tu jaunam auto sava dzive pat tuvu neesi stavejis , bet gudri spriedelepar ko vispar nezini un sava dzive neesi redzejis , rietumeiropa Uber un Cabify praktiski tikai izmanto Fiat Tipo , tapat Spanija un Portugale gandriz visi taksometri ir Fiat Tipo , diezvai uznemumi izveletos tadu autoparku kuru ir pastavigi jaremonte , ja vinu bizness ir tendets uz visam 365 dienam gada un gandriz ar 24h nonstop , to , ka latvietim sis auto ir pa prastu , ta jau ir cita lieta , jo mazvertibas kompleks , ta jau ir Latvijas tautas identitate

mefisto 18.oktobris 2021 22:13
5 5 Atbildēt

Mjā. Šis auto bija ņemams, kad cena bija ap 14 tūkstošiem un ar 1.4 turbodzinēju. Šobrīd tā cena nostājas kā Škodai Octavia.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti