iAuto salīdzina Mercedes-Benz kompaktās apvidus auto klases modeļus GLC un GLB (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 26.oktobris 2021 9:20

Mercedes-Benz piedāvājumā ir ārēji līdzīgie GLB un GLC. Tie atšķiras tikai niansēs un iAuto par tām pastāsta.

Sākumā bija neveiksmīgais Mercedes-Benz modelis GLK, ko ir pat grūti nosaukt par auto un ražoja to no 2008 līdz 2016.gada.

Tā pēctecis skaitās GLC, kas tiešām ir lielisks auto un šogad sagaidām tā otro paaudzi ar tik ilgi gaidīto Mercedes digitālo instrumentu panelis, kas ir jau gadrīz visos citos Mercedes modeļos. Par A klasē.

Bet kas ir GLB un kam tas ir vajadzīgs? Turklāt ir labs mazākais auto Mercedes-Benz sortimentā GLA.

Foto: iAuto.lv

Vairāk par Mercedes GLB var lasīt šeit:

Vairāk par Mercedes GLC un GLAC Coupe:

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 26.oktobris 2021 9:35
1 1 Atbildēt

Ja no šī plaukta, tad tikai un vienīgi GLC Coupe

iAuto 26.oktobris 2021 11:43
1 1 Atbildēt

Piekrītu, ka vizuāli daudz simpatiskāks ir Coupe, bet praktiskāks GLC

MB 26.oktobris 2021 12:11
0 0 Atbildēt

Dīvaini, ka neorientējaties šajos auto, bet gatavojat apskatu. GLB ir R-klases "turpinājums", nevis izdomāts kas jauns un nebijis. 4x4 lux minivens MB īsti tirgū neiedzīvojās, jo tagad visem vajag "džipus", attiecīgi R-klase tika pārveidota par GLB. Nedzirdēju apskatā būtiskāko — GLB ir 7 vietas, kas turpina R-klasi par pieņemamu cenu. CLS shooting brake arī neiedzīvojās dārgā versijā, bet mazajām klasēm aizgāja. Te tas pats stāsts, tā pati recepte un tāpēc GLB ir jāskatās kā vienkāršota R-klase cilvēkiem ar ne tik biezu naudas maku, kam vajag minivenu pārvadājamo cilvēku skaita dēļ, bet gribas džipu, jo tas tagad ir modē.

iAuto 27.oktobris 2021 21:54
0 0 Atbildēt

Nu nav ērts tas auto 7 vietām, tikai ar saukli, jā - var braukt 7

MB 9.novembris 2021 21:15
0 0 Atbildēt

Ērts ar 7 vietām būs busiņš, ne vieglais auto. Piesauktajā CLA shooting brake arī ērti ir tikai priekšā, jo aizmugurē ar normālu augumu galva atduras griestos. Tā ka vietu skaits vienmēr ir relatīvs - šo to var lietot tikai reizi gadā, ne ikdienai.

ee 26.oktobris 2021 12:11
1 0 Atbildēt

GLB ir dārga miskaste, kas nav mb vārda cienīga, tas nav normāli, ka viņam durvis nevar aizvērt ar pirmo reizi ( jo no rūpnīvas nav saregulētas un salonā apšuvums tāds durvīm, kad ver durvis no iekšpuses ciet viss durvju panelis transformējas līdzi rokturim - un tāds maksā jēdzīgā komplektācijā maksā ap 60 eiro - pats biju Domeniks salonā un to visu novēroju, jautāju konsultantam, vai tas ir ok auto par tādu naudu, atbilde bija : tā viņiem visiem esot un Viņu ražo Spānijā, turklāt tie mazie motori nav mercedes bet nissan/renault.. kaut cik vēl sakarīgs MB sākas tikai no e klases uz augšu..

Divana komentāri 26.oktobris 2021 15:50
1 2 Atbildēt

Eh Māris grib palielities ar savu mersi. Tik neviens neslavē

Jumu 29.oktobris 2021 8:33
0 0 Atbildēt

Pie mums par auto kvalitāti spriež pēc 10 gadīgiem eksemplāriem, jo jaunus maz kurš var atļauties. Un par šādiem MB vispār atsauksmes nav labākās (kaut vai salīdzinājumā ar japāņiem).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti