TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: KIA Sportage piedzīvo dizaina revolūciju (+VIDEO) 9

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 30.decembris 2021 6:32

Ja iepriekšējais KIA Sportage pārsvarā ekspluatēja vācu autobūvē pasmeltu iedvesmu, tad piektās paaudzes modeļa dizainā noticis pamatīgs apvērsums.

Viens no izaicinošākajiem elementiem ir gaismas. Skaidrs, ka viss ir LED. Bumeranga tipa zīmējums ir ne katrai gaumei, bet mašīna iztālēm ir pamanāma. Par to gādā ne tikai ekspresīvā gaismas tehnika, bet arī jaunais Kia logotips - liels priekšā un vēl lielāks aizmugurē. Vēl vairāk - šis Sportage modelis ir pirmais piecās paaudzēs, kas radīts īpaši Eiropai. Citur pasaulē tādu nevarēs nopirkt. Kas svarīgi - Kia Sportage ir uzkrītoši daudz versiju ar visu riteņu piedziņu. Jaunā Kia Sportage sākuma cena ir 25 990 eiro, taču tas ir visvienkāršākais modelis. Lai saņemtu divsajūgu pārnesumkārbu, jāpieliek 2000 eiro, bet daudzu iekārotais GT-Line sākas ar 34 990 eiro. Vairāk skaties TV Auto sižetā.

 

 
Visi komentāri
 
Dīvāna komentāri 30.decembris 2021 9:53
0 0 Atbildēt

Forumauto iekšā salonā stāv balts. Un uz testu var paņemt zaļu uz test braucienu. Ta ka jau 21 gadā ir pieejams

kasinsh79 30.decembris 2021 11:48
5 2 Atbildēt

Iepriekšējais modelis bija pat glītāks (manuprāt).

No 30.decembris 2021 15:12
0 0 Atbildēt

priekšpuses, pilnīgi noteikti. Bet aizmugure smukāka jaunajam. Jāpagaida facelift, kad priekšu izlabos

reku 30.decembris 2021 17:03
1 2 Atbildēt

Automašīnu pirmkārt ir jāvērtē no apakšas, tas ir kā viņa ir apstrādāta pret koroziju.Lielākā daļa no jaunajiem lohatron auto praktiski nav nekā apstrādāti.

Dīvāna komentāri 30.decembris 2021 19:10
1 1 Atbildēt

Visu mūžu brauksi ar vinu? Tak 5 gadi un nem nakamo.

imzz 31.decembris 2021 10:40
0 0 Atbildēt

Nav labi metinātājiem darbu atņemt ;)

Nea 30.decembris 2021 18:41
0 0 Atbildēt

automašīna ir jāvērtē no iekšpuses. Tas ir, kāds ir dzinējs. Ja ir jauda un resurss, tad par pārējo po.

Jopta 30.decembris 2021 19:17
1 1 Atbildēt

A naher mana auto lukturiem jāizskatās pēc bumerangiem? Iekšā sēžot, es tos vienalga neredzu. Maksāt vairāk par to, lai citi uz tiem blenztu - stulbi. Tāpat, kā maksāt vairāk par apdrošināšanu, jo grāmatveži tak visu sarēķina un ja manam auto katrs sūds ir dārgāks nekā vidēji, tad arī kaska ir dārgāka.

Auto apskatnieki sazombē babuļus, lai tik pērk tos jancīgos auto ar daļām, kas jāpasūta no otras pasaules malas, bet tagad kovids katru štrunta konteineru bremzē kā dzirnakmens.

imzz 31.decembris 2021 10:37
0 0 Atbildēt

Tieši kurš "patērētāju tirgus segments" pavelkas uz to futūristiku, "izaicinošām" rombveida kontūrām un bumerangiem ? Čiksas ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti