Ekonomija ar sacīkšu garšu. Kā brauc Toyota Yaris GR Sport? (+VIDEO) 2

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 8.septembris 2022 15:23

Katrs īsts autoentuziasts pateiks, ka perfekts ielas sporta auto no Toyota ir GR Yaris, bet ne katram tādu vajag. Risinājums ir standarta automašīna ar sportisku noformējumu.

GR Sport ir priekšpiedziņas Yaris jaudīgākā un dārgākā komplektācija. Pērļu balts mini hečs ar melnu jumtu un diskiem ir pieejams tikai kā hibrīds, turklāt ar piecām durvīm. Gan kompaktā Corolla, gan krosoveru bestsellers CH-R pasvītrotajā Gazoo Racing aksesuāru livrejā ir gan izskatīga, gan pieprasīta prece, tāpēc Toyota izlēma GR Sport komplektāciju ieviest arī lētākā automašīnu klasē. Nav jau arī tā, ka auto tikai ārpuses būs izskatīgāks un īpašāks. Vizuālie labumi ar GR Sport norādēm būs pamanāmi arī salonā, turklāt pats auto nav nemaz tik pieticīgs.Yaris GR Sport hibrīdsistēmas benzīnmotora un elektromotora spēku kopā saliks tā sauktais e variators jeb e CVT. Ļoti žiperīgs automobilis, priekšā daudz vietas, azartiski brauc, turklāt ar pilnu bāku, kas nav milzīga, spēs nobraukt 700 km, vidēji uz 100 km tērējot mazāk par četriem litriem degvielas. Vai jums tiešām vajag elektromobili? Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
WALA 8.septembris 2022 16:57
1 0 Atbildēt

Derētu pamēģināt, bet kopsummā Toyota "automātiskās" ātrumkārbas man jorpojām liek vilties. Uz maziem auto (Corolla) tās strādā apmēram tā kā vajadzētu normālam modernam automātam. Bet tikko kā ar tādu pašu setupu brauc ar Rav4 - es to kārbu ciest nevaru, pie kam eco režims ir visneciešamākais, Sport ir nākošais, pie kam tāds kuru nemaz negribas slēgt, lai arī auto atsuacība uz "gāzi grīdā" ir diegzna laba, un tikai Normal ir kaut kas lietojams, pie kam tad ja pats izteikti "orientējies" uz ļoti mierīgu un samērā nesteidzīgu braukšanu. "Kickdown" uz 2022 gada Rav4 ir vienkārši neciešams !!!

650 11.septembris 2022 14:52
0 0 Atbildēt

Gāzigrīdā vajag vēl plašāk izpopularizēt.Tā lai potenciālie kārgurū un sitibēē klienti neviena netraucēti turpina ar tām konzervbundžām maukt pa pilsētu 50 vietā uz visiem +50.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti