Pirmais brauciens ar atjaunināto Dacia Duster Marokā (+VIDEO) 10

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 24.janvāris 2023 14:47

Kopš Jogger iznākšanas Duster kā Dacia vadošā modeļa pozīcijas ir nedaudz sašķobījušās, lai gan neviens nevar pārspēt tā pārdošanas apjomus - 2 miljoni automašīnu 12 gados. Pirmais brauciens ar atjaunināto Duster Marokā aprāda, kas tajā patiesi jauns, neskaitot Dacia logotipu.

Modes zīmolam līdzīgais Dacia logotips debitēja Parīzes motoršovā pagājušā gada rudenī. Duster gadījumā to ietver jauna dizaina LED starmeši, kam līdzi uzlabota arī aizmugurējā optika. Kabīne papildināta ar lielāku un jaunākas paaudzes multimediju displeju, bet garākos braucienos noderēs ērtāks rokubalsts un mazliet ērtāki sēdekļi. Dacia Duster arī turpmāk ražos ar nelieliem turbodzinējiem, turklāt benzīna, dīzeļa un autogāzes variantos. Divsajūgu "automāts" joprojām pieejams tikai jaudīgākajam benzīna dzinējam un tikai priekšpiedziņā, kamēr visi velkošie riteņi iespējami arī kombinācijā ar vienīgo dīzeļdzinēju. Jaunā Dacia Duster cena ir sākot ar 15 850 eiro. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
darklight 24.janvāris 2023 23:16
4 0 Atbildēt

Video ne par ko. Uzzināju, ka ir jauns logotips. Njā.

Un vispār viģiks ir līki ielikts, malas nogrieztas, fullskrīnu nevar dabūt. Lai skatītos, jāiet feisbukā.

650 24.janvāris 2023 22:58
3 8 Atbildēt

Nu prottams, ka visiem visas posīcijas ira pavisam galīgi aizšķobījušās.Jo, labāk (vis gudrāk..) ir reklamēt pārdošanā praktiski neesošo spokaino Dasteru, taču realitātē mēģināt interesentam iebīdīt kaut kādu Jobgeru, ar pusloha izskatu un aluspudeles tilpuma bezspēka agregātu.

Sākot/ar! 15850 oir'ō, nu prottams, ka tā ira itin taisnīga cena/par.Testējamais objekts noteikti ka maksāja visus 15849.95,- tagat gaidām nākamo paaudzi "sākot/no 14999- ar 1gab sēdēkli,bez jumta,ar iznomājamiem cilindriem un ar (par 3/daļu piepildītu) bencīna bāku kopīpašumā ar Kaimiņu.

GTD2 25.janvāris 2023 8:57
2 4 Atbildēt

ņivas aizvietotājs

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti