TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: jaunākais Renault krosovers Austral (+VIDEO) 7

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 21.marts 2023 11:12

Cik un kādus Renault markas krosoverus jūs varat nosaukt? Daudzi noteikti pazīst Captur un Kadjar, kādam jau iekritusi acīs Renault Arkana, un īsteni lietpratēji pazīst arī lielo, bet reti sastopamo Koleos. Taču jaunākais papildinājums paaugstināto Renault rindās ir krosovers Austral.

Automašīnas nosaukumam nav nekāda sakara ar Austrāliju. Latīņu valodā tie ir dienvidi. Tam jabūt dienvidnieciskam un karstasinīgam. Taču, aplūkojot prāvo SUV no visām pusēm, Renault Austral drīzāk šķiet ziemeļnieciski nosvērts, pragmatisks un mierīgs. Sākotnējā ideja bija, ka Austral aizstās Kadjar. Taču paskatoties uz izmēriem un cenu, izskatās ka ambīcijas ir krietni augstākas. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
Krotow 21.marts 2023 11:13
2 4 Atbildēt

Neesmu dzirdējis viņa viedokli par Zolitūdes Maximu. Vispār, kad sodīs slepkavas no Vienotības?

imzz 21.marts 2023 11:56
0 3 Atbildēt

Nē jau. Patiesībā vainīgs prorabs. Vajadzēja saprast, ka Ķīnā ražotam uzgrieznim vītnes par seklām, un uzskrūvēt divus vienu aiz otra. Ja vēl galu aizmetinātu, būtu pavisam labi.

Onsis 21.marts 2023 12:52
1 3 Atbildēt

vai tad tai laikā rīgā saimnikoja vienotība?

ZZZZ 21.marts 2023 11:33
4 1 Atbildēt

Šo nesen redzēju uz Austrijas bāņa. Tā lēni tuvojās pa kreiso joslu. Pirmā doma, kāds pajauns renis, bet tad uzmanību piesaistīja restes dizains. Kad jau apsteidza un parādījās aizmugurējie lukturi un tā izteikti garā horizontālā gaisma, lukturu dizainā, sapratu tas kas jauns. Patika, uzmanību piesaista, kaut kas tajā visā ir.

Vispār, neviltots prieks par Reno spēju turēties pretī aziātu spiedienam. Un pat noturēties un nepārdoties tautas republikas varenajiem resursiem.

R(8) 21.marts 2023 11:48
4 1 Atbildēt

Apsveicu iAuto , viens no jusu sakarigakajiem video sizetiem , protams Latvija to ir spejigs iegadaties tikai retais , bet rietumeiropa , sogad noteikti ne , bet nakosgad sis Renault modelis bus starp pirktakajiem eiropa un varbut pat bus numur 1 starp suviem , lai gan Toyota un Korejiesi tik viegli nepadosies , bet personigi man labak patika Mazda CX60

martinslusis 21.marts 2023 14:51
0 0 Atbildēt

Interesants modelis. Domāju, ka auto būs sakarīgs, dizains ir izdevies.

Renault problēma gan ir tālākpārdošanas vērtība.

Nav 22.marts 2023 16:50
0 0 Atbildēt

nemaz tik traki. Kadjaram lietotam cena aptuveni tādi pati kā Qashqai.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti