Apriebušies Ferrari mūļi!!!

Dzēsts lietotājs Reģ.: 28.03.2024

Tas taču skaidri redzams , ka sarkanie pielieto neatļautas metodes , lai gūtu uzvaru! Kā var neredzēt , ka tiek pielietote cita degviela vidus pitstopos? Šitais friču tītars- noriebies tas viņa mūli! Ar visu pirksta rādīšanu. Kas viņam atļauts , citiem liegts... Žurka...

 
1.. 14 15 16 17 18 19
Reģ.: 28.03.2024
0 0 Atbildēt

Domāju-nedabūs. Nav tik viegli. Un pēc Silverstounas vispār ņirga rauj. Šim redz Raikonens esot traucējis un neesot varējis ātrāk uz 2. vietu pakāpties. Apdzīt nejēdz bet smilkst. Un,kā vienmēr, tika augstāk tikai un vienīgi mehāniķiem pateicotes.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Domāju-nedabūs. Nav tik viegli. Un pēc Silverstounas vispār ņirga rauj. Šim redz Raikonens esot traucējis un neesot varējis ātrāk uz 2. vietu pakāpties. Apdzīt nejēdz bet smilkst. Un,kā vienmēr, tika augstāk tikai un vienīgi mehāniķiem pateicotes.

Neskatoties uz to ka ferrari un MS medz domaat visaadas atamzakas savaam neveiksmeem, vinji ir vismaz tie kas savas neveiksmes njem veeraa un meegjina sabalanseet gan pilota mashinas vareehanas ar situaaciju trasee. Un manupraat joprojaam nav lbaaka pilota par MS, kursh maceetu vajadziigajaa briidi izdariit tieshi to ko komanda( vai strateegjija) prasa no vinja + arii speej baukt uz maashinas speeju robezjas aaa lai to nesalauztu. Pie kam Ms ir arii pieskaitaams pie braucejiem kuri maak aatri braukt, ja vien ir taad iespeej un vajadziiba. Ir veel dazji kas maak aatri braukt bet vinjiem parasti ir taa vai nu mashiina iztur vai ariii ne. Leenaam izskatas ka saak maaciiteis arii Kimi, bet Alonso + Renault ir vinkaarshi perfekst kaujas ierocis. Zheel ka Kimi vairs nespej iisti iesaistiities chempionu ciinjaa ( I mean kopveerteejumaa) bet visaadi citaadi izskatas a ferrari ir iemetis visu savu potenciaalu taja pasaakumaa. Un Massa arii izskatas ir ljooooti veertiigs "jauns gurkjis", ko nevareetu teikt par Fizikellu vai Mantoiju, kas nebuut nav nepieredzeejushi.

Maarvils Reģ.: 29.03.2005
0 0 Atbildēt

Paskatīsimies.

Maarvils Reģ.: 29.03.2005
0 0 Atbildēt

F1 nākotnes vīzijas...

2010. gadam:

- daļa no izplūdes gāzes izdalītā siltuma tiek izmantota, lai virzītu mašīnu uz priekšu;

- daļa no izplūdes gāzes izdalītās enerģijas tiek izmantota, lai virzītu mašīnu uz priekšu;

- pilnībā vai daļēji standartizēta aerodinamika (iespējami jauni noteikumi, lai tuvinātu aerodinamikas risinājumus ielas automobiļiem);

- esošie 2,4 litru V8 dzinēju noteikumi ir \'iesaldēti\' vai tiek piemēroti noteikumi par dzinēja četru sacīkšu mūža ilgumu.

autosports.delfi.lv/...

Changaliits Reģ.: 21.07.2005
0 0 Atbildēt

Pitars gamiltons sadirsa visu gonku

1.. 14 15 16 17 18 19
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti