Cik zinu, tikai pret lāzeriem...
Pret mikroviļņu radariem (stalkeri jeb Ka Band, vecie padomju radari jeb X Band, kā arī "vidējo paaudzi" - K Band) reāli traucējošu līdzekļu nav...
Cik zinu, tikai pret lāzeriem...
Pret mikroviļņu radariem (stalkeri jeb Ka Band, vecie padomju radari jeb X Band, kā arī "vidējo paaudzi" - K Band) reāli traucējošu līdzekļu nav...
Ak, nē, pret X Band bija kaut kāda veca un milzīga iekārta ar mazu efektivitāti, taču šos radarus lieto praktiski tikai NVS...
Pēc teksta es sapratu, ka antiradari der tikai gadījumā, kad policists nepareizi, vienkāršoti veic mērījumu, pretējā gdījumā radars uzrādīs antiradaru.
Vetal rakstīja:60Ls, vai ar 1g. garantiju - 75Ls. Jau rakstiju iepr.lappusee
Kaa notestet - nezinu, bet uz Geosparu vairs nebraukshu
iekshas toch taas pashas, kas 1743?
To Vetal
Klau tu tirgojies ar radardetektoriem ir ineterse iegaadaaaties cik maksaa un vai LV darbojaas, Kaada baroshanas sisteema utt mosh vari atsuutiit aprakstu
shearer rakstīja:
Marchiks_ rakstīja:Galvenais vajag mentiem atgādināt, ka ja ātrums ir virs 100, tad viņiem jāievēro radara kļūda (- 7 km/h).
Sho klljuudinju ieveero tas policistinsh, pie kura tu iesi uz XXX ielu pakalj tiesiibam Taaluuk.
Var redzet ka Sheareram neviens protokols nav sastadits
iespējamā kļūda tiek aprēķināta uz vietas, rakstot protokolu.
Redaktors rakstīja:iespējamā kļūda tiek aprēķināta uz vietas, rakstot protokolu.
Ka tu zini?
RX-7 rakstīja:Uzzvani man pa 9607697 un sarunāsim, kur jāatnes 800 zaļie...
Mani interese Eskort 8500 X50.
White_Trash rakstīja:
iekshas toch taas pashas, kas 1743?
Neatveru un visas detaljas nesalidzinaju Pec funkcijam izskatas vienadi; ta ka atshkirigs tikai pedejais cipars modelii tad jutibaa/filtreshana ari vienada
Zevs rakstīja:To Vetal
Klau tu tirgojies ar radardetektoriem
Drizak ka hobbijs
ir ineterse iegaadaaaties cik maksaa un vai LV darbojaas, Kaada baroshanas sisteema utt mosh vari atsuutiit aprakstu
Nu protams LV darbojas
Cik maksa - skat.augstak. Barojas no piepipetaja.
Redaktors rakstīja:iespējamā kļūda tiek aprēķināta uz vietas, rakstot protokolu.
tā viš i` !
zinu pēc pieredzes...
karoč ja kāds tirgo radara detektoru kurš tver visus latvijā izmantotos radarus (stalker,h.u.j.alker,utt) atsūtiet infu par cenu utt .Esmu gatavs iegādāties 2 gabalus.
mapo rakstīja:karoč ja kāds tirgo radara detektoru kurš tver visus latvijā izmantotos radarus (stalker,h.u.j.alker,utt) atsūtiet infu par cenu utt .Esmu gatavs iegādāties 2 gabalus.
Man tikai 1 palicis
mapo rakstīja:karoč ja kāds tirgo radara detektoru kurš tver visus latvijā izmantotos radarus (stalker,h.u.j.alker,utt) atsūtiet infu par cenu utt .Esmu gatavs iegādāties 2 gabalus.
Tev tak ahuna pieredze ar pirkshanu amerika Izmanto internetu
Vetal rakstīja:Man tikai 1 palicis
Tad jau jaadomaa fiksi...
Kaut gan no amerikas vajadzeetu vareet par vismaz tikpat zemu ciparu dabuut...
Man ir radies mazs priekšlikums - iesniegt MK priekšlikumu - aizliegt LV tirgot šitos detektorus. ZB tie tīņi lidotāji.
sinhro rakstīja:
RX-7 rakstīja:Uzzvani man pa 9607697 un sarunāsim, kur jāatnes 800 zaļie...
Mani interese Eskort 8500 X50.
250 Ls un apmēram pēc divām nedēļām būs klāt... Pašlaik formējas paciņa - varam tajā iekļaut arī šo... (cena minēta exemplāram ar sarkano displeju. Ja gribi ar zilo displeju, tad būs 280 Ls)
vzinis rakstīja:Man ir radies mazs priekšlikums - iesniegt MK priekšlikumu - aizliegt LV tirgot šitos detektorus. ZB tie tīņi lidotāji.
Vel varetu aizliegt alkoholu tigot -> ZB tie shmiga brauceji.
Vel varetu aizliegt automashinas tirgot -> nebutu vispar avariju.
Darkman rakstīja:
vzinis rakstīja:Man ir radies mazs priekšlikums - iesniegt MK priekšlikumu - aizliegt LV tirgot šitos detektorus. ZB tie tīņi lidotāji.
Vel varetu aizliegt alkoholu tigot -> ZB tie shmiga brauceji.
Vel varetu aizliegt automashinas tirgot -> nebutu vispar avariju.
un varētu vīriešus kastrēt... ZB tie durņi, kuri pa ielām vazājas...
250 Ls un apmēram pēc divām nedēļām būs klāt... Pašlaik formējas paciņa - varam tajā iekļaut arī šo... (cena minēta exemplāram ar sarkano displeju. Ja gribi ar zilo displeju, tad būs 280 Ls)
aa tu no kurienes ved ieksaa? mosh kaut ko citu ar var sarunaat atvest?
RX-7 rakstīja:250 Ls un apmēram pēc divām nedēļām būs klāt... Pašlaik formējas paciņa - varam tajā iekļaut arī šo... (cena minēta exemplāram ar sarkano displeju. Ja gribi ar zilo displeju, tad būs 280 Ls)
hmm, pa cik vari to whistler 1743 vai 1740 "piesiet"?
Labak iesniedz priekshlikumu aizliegt internetu - ZB tavus murgus lasit
Nopērc Radardetektoru.
Pārdodas radardetektors Whistler 1740. Jauns iepakojumā. Cena 140Ls tel.6481833