- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Savukaart kaa panaakumu varam pasniegt faktu ka visi vismaz vienreiz tika paari simtam ![]()
2 Sama
Nu ja tev to baseinu vajag , lai ar shejienieshiem ko sarunaatu, tad varbuut kaut kad ziemaa vareeshu sarunaat labu un jauku vietu mazliet aiz Riigas, bet, ja tas tev savaam vajadziibaam, tad paliidzeet nevaru, taa vieta tikai taa saveejiem
Man patika Mixera ideja, ka jaameklee kaada zaale. Shitaadaa laikaa smiltinjaas kaarpiities vairs negribaas galiigi un nemaz.
Lai visiem jauka diena! ![]()
kakenite rakstīja:Hihi, njaa, pasaakums vakar laikam varen jautrs bijis
2 Sama
Nu ja tev to baseinu vajag , lai ar shejienieshiem ko sarunaatu, tad varbuut kaut kad ziemaa vareeshu sarunaat labu un jauku vietu mazliet aiz Riigas, bet, ja tas tev savaam vajadziibaam, tad paliidzeet nevaru, taa vieta tikai taa saveejiem
Man patika Mixera ideja, ka jaameklee kaada zaale. Shitaadaa laikaa smiltinjaas kaarpiities vairs negribaas galiigi un nemaz.
Lai visiem jauka diena!
ja man pašai vajadzētu, pati arī atrastu savām vajadzībām.. es par mūsu visu kopistisko sportiņu.. `kapiš`?.. ![]()
perkons rakstīja:Taa , kas un kur notika?? Luudzu arii mani apgaismot
Un elSprogo pavirza fonariku perkona virzienaa.....
mixeris2 rakstīja:Var tajos pashos pinkjos
Hmm, Pinjkji der ![]()
Pashlaik nav ne jausmas kas un kaa tajaa baseinaa, bet varu paintereseeties. Tachu tas buus tikai liidz septembra beigaam, jo veelaak braucu prom. Veelaak tad doshu zinju, kaadas iespeejas ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13