varbūt kāds zin, kur ir palielāks baseins, kurā var bumbu pamētāt un pirts blakus.. ne glužu ķīpsalas b. .. kā to sporta veidu sauc.. ?? gan takš kaut kur Rīga to spēlē..
Ziņojam: 19:00 no lietus ne miņas. Laukumā neviens vietējais netraucē. 20:50 Laiks vēl joprojām labs, ne pilītes no debesīm. Liels Fui visiem kas neieradās, paldies par kompāniju tiem kas ieradās.
Hihi, njaa, pasaakums vakar laikam varen jautrs bijis
2 Sama
Nu ja tev to baseinu vajag , lai ar shejienieshiem ko sarunaatu, tad varbuut kaut kad ziemaa vareeshu sarunaat labu un jauku vietu mazliet aiz Riigas, bet, ja tas tev savaam vajadziibaam, tad paliidzeet nevaru, taa vieta tikai taa saveejiem
Man patika Mixera ideja, ka jaameklee kaada zaale. Shitaadaa laikaa smiltinjaas kaarpiities vairs negribaas galiigi un nemaz.
kakenite rakstīja:Hihi, njaa, pasaakums vakar laikam varen jautrs bijis
2 Sama
Nu ja tev to baseinu vajag , lai ar shejienieshiem ko sarunaatu, tad varbuut kaut kad ziemaa vareeshu sarunaat labu un jauku vietu mazliet aiz Riigas, bet, ja tas tev savaam vajadziibaam, tad paliidzeet nevaru, taa vieta tikai taa saveejiem
Man patika Mixera ideja, ka jaameklee kaada zaale. Shitaadaa laikaa smiltinjaas kaarpiities vairs negribaas galiigi un nemaz.
Lai visiem jauka diena!
ja man pašai vajadzētu, pati arī atrastu savām vajadzībām.. es par mūsu visu kopistisko sportiņu.. `kapiš`?..
Pashlaik nav ne jausmas kas un kaa tajaa baseinaa, bet varu paintereseeties. Tachu tas buus tikai liidz septembra beigaam, jo veelaak braucu prom. Veelaak tad doshu zinju, kaadas iespeejas
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!