Labrītt! Es arī būtu gatavs spēlēt, Varbūt vēll kāds no ZB grib piedalīties???
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Labrītt! Es arī būtu gatavs spēlēt, Varbūt vēll kāds no ZB grib piedalīties???
Kredok , tu suurais zvaigzjnu celju mijeej , no kura laika tev astrologu nospraustais virziens jaaietur , vai tajos gadiijumos kad slinkums iz zvaigzneem tiek piesegts ar vaardu "atpuuta" .
Sveiks--Pērkons! Un ka ar Tevi sastāv?? Negribi pa bumbu iespert šovakar 19.00???
Man atputaa tikai viena veida sports kas saiistaas ar tilpumu meriishanu ietilpst
Kuraa vietaa spaardiishana notiek? Doto nedelju esmu briivu panjeemis un mitu Kegumaa , ja bumboshana naf otraa pasaules malaa , tad padomaashu.
Kredi , tu peeec komplektaacijas nu nemaz peec alus dzeeraaja neizskaties, laikam viss tvaiks aiziet shvilpee !
Jaa Esmu svilpis-lupis jeb originaalvalodaa solovejs-razbainieks
Mjaaaaaaaaaaa , kursh tad ir Ilja un vinja divi tovarishi a ?
Tu, Sviests un Diggen
To Speciali prieks Perkons "Tāā, Juglā, starp sesta tramvaja galapunktu un izbijuso veikalu "tallina" iet aleja , pa to kadi 300-400m uz priekšu, tad pari dzelzceļa sliedēm un uzreiz pa labi....vēll 200m un klat esam, kreisa pusē futbolla laukums ar zaļas zalītes segumu,"........pie reizes arī sakartotu mūsu finansialās attiecības!!!
Ir jauks vasaras un arī šīs trauksmainas nedēļas nogales vakars. Saule dāvā mums vienus no pēdējiem saviem siltajiem Šīsvasaras stariem, vējiņš liegi šūpo koku zarus, visapkart čivina Putneļi, uz netalā, salaustā soliņa sēž Digens ( ar alus pudeli rokas ) un bļauj " Veči---Sarauj" un visam tam pa vidu Tu---aizraujošā futbolla matčā!!! Varbūt Tev tomer ir verts piedalīties????????Šovakar---19.00, Juglā?????
Sviestc šovakar tā kā beidzot varētu atbrīvot manu bagāžnieku. Guļammaisā divas dienas dzīvoja sunc, bija dikti apmierināts
Nu jaa, viņš jau man ir DOBLE..tur varetu pat 8 suņi apmierinaties vienlaicīgi...
Vēl šite oftopic DAĻĒJU ielikšu!
Marš uz volvo lapu un atrodiet "Volvo lietotāju aptauju"
Biku nepārdomāti, sasteigti sanāca, BET pilnu uz priekšu!
Tas vis tur rakstītais varētu notikties nākosā gada Saab Volvo Mb sporta sezonā.
Visi guļ!
Bēē! Pļurzaku bars! Bēē!
UPS!
Tikai trakie volvisti neguļ.
Jā Gvido vajag Skype, mēs norunājām 42 minūtes. UPS
Tūlīt arī kancelēšos!
Papīri kaklu spiež!
Ko tu padarīsi>>> kapeika vajadzīga!
A to Jūsu gudro uzparikti mēģināšu kaut kad kaut kur pieriktēt!
Mēs norunājām 49, un bez visa skaipa!
Hmm, kamēr Saabisti bumbu spārda, tikmer Volvisti mūsu Sporta topiku piekakā!!! Obidno, slušai, OBIDNO!!! ( Būtu labak sporta piedalījušies! .........Lai atgriestos pie tēmas, ziņoju...Futbolls bija!!! Trīss MB sastāvā Mipe, Ei Sprogo un Super Zigis, kā arī Kredoks, Mixeris un es. Pilnīgai komandu nokomlektēšanai tika piesaistīti vēll trīīs līdzīgi domajošie, kuri sadalījās un piepalīdzēja abām komandām! Rezultats gan tad padīvains no 60 spēles minūtēm.....14 pret 12.....Vēll jo projām MB labā, bet nu ja salīdzinam ar ieprieksējo 9:2...( vai kas tamlīdzīgs ) tad ir skaidrs, ka palenām progresējam! Ja nākošpiektdien Zviedru Biedri savaktos kuplaka skaitā, tad varbūt būss mums izredzes arī uzvaret!!!! Sportiski sveicieni tiem futbollistiem, kuri pec speles parsledzās uz litrabollu! Ceru, ka naf pasreiz grūti!!! Ar vislabakiem novēlējumiem " Trezveņņiks"----Sviestc!!!
Sviests trezveniks , kaa miilestiba bez skuupsta , kaa kredis bez alus , kaa ............. nu tu saprati , vaardu sakot saabistiem vairaak jaaiesaistaas sorta aktivitaatees . Savaadaak taadi patizli izklausaas
Chau, chau!
Reiz sensenos laikos Sama izteica jautaajumu par baseibu. Paintereseejos. Shobriid vieta ir remontaa, bet uz septembra beigaam vareetu buut valjaa.
Respektiivi, ja ir interese, var aizsist. Tur ir baseins, kur tieshaam var izpeldeeties un bumbu uzsist, nav tik liels kaa Kjiipsalaa, bet gana dziljsh un liels, parasti uudenii 27graadi peec celsija Ir pirts, sausaa gan, un ja kaads meegjinaas kaut laasiiti shkjidruma uzliet uz kraasns vai pirts sienaam, dabuus no manis kunjgjii gaadu no kraasninjas akmenjiem, protams neatdzeseetu Ir galdinji, kreslinji, ja neviens nav apedis, tad 2as bumbas. Atrodaas Aconee, TEC 2 telpaas, maksa 8Ls stundaa, ja nekljuudos un ja nekas shajaa sezona nemainaas. Domaajiet tauta, mana lieta piedaavaat...
pat īpaši daudz nedomājot.. izklausās diezgan vilinoši... arī no Ogres man tuvu..
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!