Kā naf, kur ta tas volejs palika.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kā naf, kur ta tas volejs palika.
Manejamais shodien atbalsta tikai chuchinjaashanu zem siltas, puukainas segas, murr...
Labrītt!! Hmmm, tjipa kolektīvu cučāšanu?? Kura vietā tad tāda notiks??
Es izsaku vēlmi šodien braukt uz volejbolu, tikai nezinu kā pārējiem ar atsaucību. It kā jau tāpat jābrauc Skārdniekam radiātors zagt, tā kā pa ceļam vien ir
Tauta?
Vakar ar draugiem biju spēlēt beachvolley Sākām ap plkst. 20.00, kad jau sāka palikt tumšs un 21.00 jau knapi bumbu varēja saskatīt. Protams, ka tas arī tāpēc, ka vislaik bija nejēdzīgi apmācies un līkņāja lietutelis, bet nosalt gan nevar, gaiss un ūdens vēl ir pietiekami silts! Šodien gan netieku, jo būs jāšturmē Vecrīga!
Eh, volejbols saak palikt par nepiepildaamu sapni
Kaa jums shodien ar sportoshanu?
Tad nebūss laikam nekas???
Skardnieks atsauc savu klātbūtni, direktors nelaiž saka jāstrādā līdz vēlai naktij.
bet tik un tā jocīga sajūta - tā kā šasliku prasās, kā pirti, kā jūru.. vai tik nav trešdiena?
laikam jau laba vajag daudz..
Mans puncis arī rūc pēc gaļas!
nu ja!! bombomgas saēdies.. tagad gaļu prasās..
txs Ham!
tas būs mans nākamais auto
Vēl jau kādam mazs parādiņš>>>>> ar huļiganku jāierodās!
septembris šajā 100gadē būs vēl 96 reizes... laikam...
Untehniskā pasē ieraxtīs SKERAM
Citādi jau naf godīgi.
Eh..mēs ar Zigi labāk paņems uz krūts, neka te sporta guldīties! Ko nu jūs ZB te ņēmās!!! Gēni, veči, tie ir gēni!!
Veelreiz atkaartoju ideju par baseinu. Domaajiet, kustiniet smadzenes, vieta jaaizsit savlaiciigi un es to noorganizeet un uzriikot vareshu tikai liidz 25.09. Dienas skrien aatri...
Labrītt! Es par! kas kur kad kam un cik jāmaksā???
Sveiks SZ! Ka būs ar futbollu piektdien?
Kā skatos, uz futbolu visus ved Sviests ar savu jauno limo...
Ja man tāds būtu.... Tad noteikti ka arī smokingu nopirktu!
kakenite rakstīja:Veelreiz atkaartoju ideju par baseinu. Domaajiet, kustiniet smadzenes, vieta jaaizsit savlaiciigi un es to noorganizeet un uzriikot vareshu tikai liidz 25.09. Dienas skrien aatri...
Es gribu ļoti, ļoti!!!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!