Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SAAB VOLVO MB sporta aktivitates

Kredoks Reģ.: 25.09.2001

Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!

elSprogo Reģ.: 03.03.2004
0 0 Atbildēt

Kakeniit, atsvaidzini man atminju - cik tas prieks maksaas? Es nabadziigs students, nevaru visu peec kaartas atljauties

0 0 Atbildēt

Aaa, un veel - riit visi uz futbolu, johaidiii!

EDU Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

kaspar futbolu - cikos, kur pa cik O)

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Labrītt! Futbolls ir par brīvu, 19.00 Juglā, vienīgais noteikums--ir jaspēlē!! Bet ir viena problēma, es saskaitīju nepadarītos darbus, un sapratu, ka sestdiena un svetdiena tiem būss par īsu! Tāpēc konstatēju, ka man futbolls atkrīt!! Ja tauta tomēr spēlēs, tad ar vartiem varu 19.00 nodrosinat, dodat tikai ziņu......jau ieprieks atvainojos!

kakenite Reģ.: 03.09.2002
0 0 Atbildēt

Bljin, prieksh tiem, kas lasa tikai un grib zinaat tikai reto infu, saku veelreiz:

Baseins ir Aconee (TEC 2), 8Ls stundaa, ja nekas nav mainiijies pa vasaru, baseins kur izpeldeeties, sausaa pirts, tv citaa telpaa, kur driikst piipeet (pie baseina nedriikst un pie baseina galju cept arii nedriikst ), bet visaadus citaadus trikus un njam njam, kas nav jaagatvo citaadaak kaa jaasagriezj arii var. Un alko normas robezjaas driikst Eh, laikam viss... Nu pareekjieniet pashi, ja savaacaas kaadi 20cilveeki uz 4stundaam (kas ir pat ljoti pietiekoshi), tad katram mazliet vairaak par 1ls. Pat nabaga studentinji var atljauties. Un tas ir videeji taalu gan no Juglas gan paardaugavas. Kasiet galvas un domaajiet...

Un kas shodien ar futbolu? Speletaaji buus?

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

ziema nāk.. ziema nāk.. švakuckis mums ar tām aktivitātēm.. siltumu gribas..

Mizx Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

Tā kā esmu liels baseina mīļotājs un neatkarīgi no visa centīšos tādu apmeklēt, tad esmu par to un domas nemainīšu. Bet citi tiešām varētu pieteikties, citādi tādi aktīvisti mēs te 3, vai?

0 0 Atbildēt

es `par baseinu`.. man patīk plunčāties.. .. jā, kažociņš silts,es jau neko, neko..

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Es arī par baseinu, bet visu noteiks apmeklējuma laiks..

0 0 Atbildēt

Ja arii sodien kas notiekas es nebushu.

Man shodien ir HDD recovery diena

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

TEC 2?

Mežaparks vai Ulbroka?

Kurš ir kurš?

Neesu peldētājzuzanna ( hlors drebuli uzsit), bet var var

0 0 Atbildēt

SZ

Es domaju savu ieksheejo HDD pec vakardienas! Nejau PC!

0 0 Atbildēt

Bet vai tad kāds vispar būss?? Kas, MB sava starpa spelēs???

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

kādreiz noteikti peldēšanā piedalīšos, bet visas reizes nevaru apsolīt

0 0 Atbildēt

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

kakenite Reģ.: 03.09.2002
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:TEC 2?

Mežaparks vai Ulbroka?

Kurš ir kurš?

Neesu peldētājzuzanna ( hlors drebuli uzsit), bet var var

Nu Acone, tad jau laikam peec tavas versijas Ulbroka Bet tur hlors nea, nu bikuci, tur labaas bakteerijas utt, vispaar trakoti labs sastaavs uudenim, nepaatraukti filtreejaas.

2 Neziniite

A shitas pasaakums tiai vienreizeejs, taa ka naaksies iearsties

2 visiem

Nu shobriid taa pavisam konkreeti nevaru pateikt, bet tas buutu labi kaadaa darba dienas vakaraa. Parasti njem no 19.00-22,23:00. Ar to nu par 90% garanteeju, ka naakamajaa riitaa darbs tiks nogulets no paaraak labaas atpuutas ieprieksheejaa vakaraa

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Dreiliņi Ulbroka Salaspils viss viens>>>> virziens ir skaidrs!

A to uz Mežaparku aizbrauktu un stundu stāvētu un domātu!

0 0 Atbildēt

re, kas izrādās!:

"Tā vietā, lai apciemotu mīļoto sievasmāti, viņš kopā ar draugiem spēlē futbolu. Varēja gan izdomāt kaut ko gudrāku, pieaudzis cilvēks taču!

Loģiskais skaidrojums: Vīrietim ir jāatbrīvojas no dzimumhormonu pārpilnības. Sports šim nolūkam ir ideāli piemērots. Mērot testosterona līmeni asinīs, pētījumos ir pierādīts, ka spēles laikā (jo īpaši komandu spēlēs) notiek strauja šī hormona līmeņa mazināšanās. Ja Tavs mīļotais neapmeklēs sporta zāli vai nespēlēs furtbolu, viņš no liekajiem hormoniem mēģinās atbrīvoties citādi. Piemēram, uz ceļa provocējot avārijas situācijas."

Tā domā cosmopolitan

Bet es domāju, ka SAAB, MB un VOLVO ir drošākie autiņi

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Vai šahs, dambrete, novuss, zolīte, u.t.t, arī palīdzēs atbrīvoties no dzimumhormoniem?

0 0 Atbildēt

piektdienās komandu spēles atļautas tikai tiem, kas vēl vientuļi. Kārtībai jābūt! weekendā hormoni mājās arī noder.

0 0 Atbildēt

cilvēki jau sporto.. tikai citviet..

0 0 Atbildēt

SZ lenkt jau Tu vari, tik nesāc bradāt...

0 0 Atbildēt

Muusu webs rullee! Bet nevaig te visiem liist tajaa topikaa, man katru reizi, kad kaads tur ieposto, emiils atnaak, reaali jau apnicis taas kaudzes ar emiiliem dzeest

0 0 Atbildēt

kurā topikā jāposto??

Lasītākie raksti

Jaunie raksti