- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Precīzāka informāsija šeit: www.autonet.lv/...
Kaads nemekleeja 7xx volvi? 6 stundas veelpalikushas...![]()
meils kā parasti: crash_override@inbox.lv
Kolīdz būs jaunie rati zem pakaļas,tā dos ziņu.Kā jau teicu,var ievilkties līdz mēneša vidum,bet šoreiz viss notiks.Cipars tevi apmierina?
Ak daiļais Staburadzi piedaavaa
Veel kaadus $$$ nomest nost?
Lai notiek, ATBALSTIIC!
Gluži par velti jau nu nedošu vis![]()
Staavoklis nav juutami pasliktinaajies???
Uudensputns rakstīja: Nav jau nav,pat varētu teikt,ka uzlabojies nedaudz
Es ticu, ka kādreiz .......
![]()
![]()
![]()
![]()
Uudensputns rakstīja: Ciparu jau nu ar varēji piesviest klāt...
Nūūūū kādi 4200 Eur, nu tā apmēram.
Ja ir interese, uzmetat uz gablo @ inbox.lv, pastāstīšu, kā sazināties ar pārdevēju
Neko daudz vairāk es arī nezināšu par to autiņu- sīkāka info arī pie pārdevēja
P.S.ledusskapis (baltā krāsā)![]()
Piektdienis rakstīja:
s70-740d rakstīja: Piektdieni, z'igli dabuu rokaa Hammeru, lai protaas
augstaakmineetais nav hammera sapnis
bet cena aizdomiigi laba ![]()
Tas taa naakotnei !
Ja kaads zin - pastaastat!
P.S. Kur var origjinaalo magji ar CD dabuut ???
paarpirceejs? Atdots kaa pirma iemaksa?
Kompotentaas personas neceļ trubu![]()
Kompetentās ![]()
![]()
![]()
Gvido28 rakstīja: OZZ! izspļauj vai norij to kartupeli un saki normāli!
Kompetentās
2 gvido
Ir kompotence un ķīseļence...
Kura ir Tev
?
lvrisk rakstīja: Crash, vienmer esmu 'nodomajis' kad tu par tiem e-bejiem runaa. drosi, ka kaadreiz jau esi skaidrojis, bet ja nav gruuti- ka tas strada uz autiniem? neko dargaku par 100Ls neesmu tikla pircis, .. bet tur cik skatijos bij normalas drosibas naudinas jaiemaksai. esi kaut ko nopircis?
Varu es pateikt !
Nē.
Man paziņa pirka par 4500EUR, varu pajautāt. Šķiet, ka bija samaksā un savāc. Viņam sanāca tā, ka ~2 nedēļu laikā aizsūtīja pakaļ treili ar naudu keš. Precīzāk ja vajag, varu pajautāt.
lvrisk rakstīja: Crash, vienmer esmu 'nodomajis' kad tu par tiem e-bejiem runaa. drosi, ka kaadreiz jau esi skaidrojis, bet ja nav gruuti- ka tas strada uz autiniem? neko dargaku par 100Ls neesmu tikla pircis, .. bet tur cik skatijos bij normalas drosibas naudinas jaiemaksai. esi kaut ko nopircis?
Elementaari, nosoli to dzelzi kuru gribi un tad sarunaa ar tureetaaju ka brauksi skatiities un pirkt. Ja njemsi no vaciesha tad ir taa ka apsties kas ir norunaats. Tobish man te koleegjis panjeema jauno mersi caur ebay.de pa kaut kaadiem padsmit tuukst eur. Tad bija noruna ka jamais vinjam maksaas caur sparkasse un ka ja apskates laikaa buus kaads defekts vai diagnostikas laikaa atklaasies kaut kas tad paardeveejs par savu naudu to noveersiis. Tieshi sanaac ka tam autinjam pienaaca apkopes laiks un iedegaas serviss, liidz ar to dzeks tika pie haljavnaas apkopes. a naudu ieskaitika bankaa kur otrs uzreiz iznjeema un taa. Galvenais veel autinjam ir vajadziigs pirkuma liigums.