Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SAAB Liela paldiesa tema ...

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002

Zinu ka ikdiena mes viens ar otru kontaktejamies un izlidzam, bet nav vienas tadas konkretas vietas,kur izteikt savu pateicibu.

Gribu pateikt milzigu paldies Nezinitei, kas mani sodien laimigas sagadisanas pec atrada noplisusu uz cela un slepeja snorite gandriz 80 km, atlikusie 40 km bija uz An2 pleciem.

Paldies ari Belockai, ka nopardeva Nezinitei tik labu velkamo aparatu .

Un paldies Dievam, ka Nezinite piebrauca tiesi 2 minutes pec tam, kad biju skiries no dzineja galvas blives.

Labi ka ir tadi draugi un SAABisti, kas vienmer apstajas un izlidz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

paldies (lielais) Sviestcam un MagnusUglam - SAABam patīk viss, itin viss!

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Paldies Arnijam par meerci tagad atdzerties nekaadi nevaru

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Yess! Paldies skirem par 9-5 Hayni!

Nu tik jaukšu, nu tik būs

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:Yess! Paldies skirem par 9-5 Hayni!

Uz veselību! Tikai nepārcenties.

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:Yess! Paldies skirem par 9-5 Hayni!

KO ta jauksi? Manuāli vai saabu?

Droši vien, ka abus

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Kokteiļus

0 0 Atbildēt

Muldoņas, grāmata jau pdf-ojas. Atšķirībā no iepriekšējā modelīša spekulanta šī, būs pieejama brīvi. Sorre grāmattirgoņiem, bet savādāk nespēju Nezkāpēc tā ir daudz plānāka par 9000-o, laikam šitajā nav ko vai nav iespējams neko labot Piemēram nedaudz palasīju www.mitt-eget.com/sitemap.shtml entuziasta piezīmes par audio (ne)apgreidu iespējām un palika jocīgi, kuda mir katitsa

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

aicinu kadu entuziastu nakt klajaa ar lidzigu iniciativu par 900 OG ...

0 0 Atbildēt

KurBads rakstīja:aicinu kadu entuziastu nakt klajaa ar lidzigu iniciativu par 900 OG ...

Ir! Bet ieksh Deuche

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

nu Kurbadam jau ar D nevajadzeetu buut probleemaam

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:nu Kurbadam jau ar D nevajadzeetu buut probleemaam

Kurbadam ta nebuus probleemu, bet paareejiem Tad kurbadam jaanjemaas visu iztulkot Tikai tur ir da-fi-ga Biezaaks par krustteeva Toma buudu

llxx Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Pateicoties ZingZenga viesmīlībai vakar un zvaigžņu stāvoklim... labvēlīgajam šodien ,ka TA stacijā bija cilvēcīgs inspektors ,kurš par pāris pilēm tomēr neielika man 2, tehnisko apskati shodien izgāju!!!!

Bet vispār par tiem eļļainajiem saab motoriem......ja viedojas piles , tad TA kalpi liek divniekus , un kaut vai uz pusi raujies.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

būtībā jau tām pilēm būt navajadzētu

tpu tpu tpu - vienam motors ir tīrs kā pirms 6 mēn nomazgāts.

otram - nu tur ir drusku savādāk

0 0 Atbildēt

1.piles piesārņo jau tā sagandēto dabu, takšto llxx sāc tik jaukt un novērst to nebūšanu

2.piles tak pirms TA var pats rūpīgi noslaucīt, lai kalpiem nepil acīs, kur problēma? Ja tek, tad bez variantiem ķerties pie 1.punkta un nekādas zvaigžņu labvēlības!

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Yukki

Tu gan esi divains - noperc chetrgadigu auto lai jauktos un remonteetu!

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:1.piles piesārņo jau tā sagandēto dabu, takšto llxx sāc tik jaukt un novērst to nebūšanu

2.piles tak pirms TA var pats rūpīgi noslaucīt, lai kalpiem nepil acīs, kur problēma? Ja tek, tad bez variantiem ķerties pie 1.punkta un nekādas zvaigžņu labvēlības!

noslaucīju ,un vienā vietā nepamaniiju,un bija mazliet,BET!!!! manam 900jam tās piles tur ir bijušas kopš es to mašinu atceros,un eļļa nav zudusi un peļķes zem mašīnas nav bijušas!!!Un vispār gudrinieki dabas mīļotāji,ko tad nebraucat ar velosipēdiem????Ko tad nestaigājat ar kājām??

Dabas milotāji atradušies,brauc te ar 2,3 un lielākiem motoriem,laiž izpludes gāzes gaisā un baigi mīļo dabu!!!!

Smiekli nāk

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

llxx

Visu var novērst, abām pīlēm to esmu izdarijis. Tiesa LsLsLs...

0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:Yukki

Tu gan esi divains - noperc chetrgadigu auto lai jauktos un remonteetu!

Eu, kad šitā pasaka, skan traki kruta!

Visi jau nevar krist tik zemu, ka nopirkt jaunu NEauto!

0 0 Atbildēt

veel viens gudrinieks,shis topiks saucās "meklēju padomu kā novērst pilēšanu??"????Es vienkārši pateicu paldies!!!!!Ka visu var novērst ar ls daudzumu sen jau zināms.

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Tauta, neapvainojieties, bet es patreiz speciali mekleju 5-6 gadus vecu vienu nu loti specifisku SAAB, kuram es ceru ka piles motors un ne tikai lai tikai cena butu zemaka. Diemzel par pienemamu cenu to kops janvara jau pardosana neesmu manijis. Konkreta diskusija gaja par vienu konkretu auto ar noklapetu motoru, bet pardevejs nepadevas uz maniem letajiem piedavajumiem .

Runa iet par 1999.-2000.g. 9-3 Viggen.

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Paldies K par lieliskām pohām!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

es ar par to pashu

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

vaaciski gan parak labi neprotu, bet ja ir elektroniski 900 OG manualis, nebutu slikti. Iztulkot gan nevaresu ...

Arnij, es te kaut kad jautaju par karbas jauksanu, cik sarezgiti un laikietilpigi tas ir, man liekas, ka tie sinhronizatori ir padevusies, jo atrumi uz leju sledzas neparak labi, seviski no 2 uz 1 bet ari no 3 uz 2 nav taa kaa gribetos ...

un ko varetu motoram darit, lai tas mazliet dzivaks butu? vai pietiek ar gredzenu mainu vai tas jadara komplekta ar virzulu mainju ... varsti jaslipee ???

liekas, ka padaudz zirgi no originalajiem ir nobeigusies, jo ipasi kad pilnaka masiina un jaaraapjas garaa garaa kalnaa ...

Paldies!

oskarsk Reģ.: 09.02.2002
0 0 Atbildēt

Gribētos pateikt Lielo Paldies par pasākumu visai orgkomitejai it sevišķi Bizenājam un Mikserim. Pasākums tiešām izdevies. PALDIES.

Miele Reģ.: 25.05.2004
0 0 Atbildēt

Tiešām -oficiāls paldies par jauko un labi organizēto pasākumu (kļūdas mēdz būt visur). Lai jums pietiek enerģijas 'organizēties' turpmāk

P.S. A pohu man gan nebija

Tās bija kaut kur trasē paslēptas???

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Lasītākie raksti

Jaunie raksti