Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SAAB Liela paldiesa tema ...

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002

Zinu ka ikdiena mes viens ar otru kontaktejamies un izlidzam, bet nav vienas tadas konkretas vietas,kur izteikt savu pateicibu.

Gribu pateikt milzigu paldies Nezinitei, kas mani sodien laimigas sagadisanas pec atrada noplisusu uz cela un slepeja snorite gandriz 80 km, atlikusie 40 km bija uz An2 pleciem.

Paldies ari Belockai, ka nopardeva Nezinitei tik labu velkamo aparatu .

Un paldies Dievam, ka Nezinite piebrauca tiesi 2 minutes pec tam, kad biju skiries no dzineja galvas blives.

Labi ka ir tadi draugi un SAABisti, kas vienmer apstajas un izlidz.

1 2 3 4 5 6 7 ..9
Dirigents Reģ.: 03.08.2004
0 0 Atbildēt

Ja gadījuma nekūpēs......Tad teiksi!!!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

..protams, tikai tad.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Huh, paldies ātro šoferim, kas mani šodien uz Brīvības ielas palaida!Viņam bija sarkanais, bet gaismas mūzika ar visu disko gaismu, bet tā kā es viņu pamanīju tikai tad, kad viņš jau bija 2m no manis, tad es, saprotot, ka no tāda ātruma nenobremzēšu, gāzu vēl ātrāk, lai izspruktu pirms viņa. Ja viņš nebūtu nobremzējis, es noteikti šeit nesēdētu un nerakstītu, bet pēc pāris kūleņiem, gulētu slimnīcā un līdzi būtu parāvis vēl kādus pāris ļaudis no citiem auto Ai, nu kauns un negods, jūtos draņķīgi un nokaunējies, bet no otras puses, viss ir labs, kas labi beidzas! Parasti tur TIK ātri nebraucu un parasti arī mūziku TIK skaļi neklausos, bet šodien bija labs garīgais un "prispičila", ka tieši tajā brīdī jāizceļ ar 2 ātrumu līdz 5rpm. Tas bija "ļoti gudri" no manas puses! Neesiet stulbi, ievērojiet ātrumu un ausieties apkārt, ka nebrauc kāds "ātrais", ārā lietojiet cepures, jo laikam var smagi atsaldēties!

P.s.kājas joprojām aukstas, brrr!

0 0 Atbildēt

...labi ka labi!!!

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Liels paldies Briivkalnu pasaakuma organizeetaajiem, visiem, kas atrada iespeeju arii man, nezviedram (pagaidaam), nokjert kaadu gramu briivdienu adrenaliina, jo tajaa dziljaakajaa buutiibaa jau braucu tikai luukoties, ar domu, ka peec pasaakuma varbuut vareeshu kaadu apliiti norinkjot. Taapeec veel jo patiikamaak, ka vareeju njemt arii daliibu un daudzus virtuaalos teelus redzeet un iepaziities arii klaaatienee. Paldies Hammeram, bez kura paliidziibas nebuutu izbraucis no 3 minuuteem (Gislaved rulzzz). Paldies AN-2 un Kredokam, vaardusakot visiem jaukajiem zinaamajiem un nezinaamajiem cilveekiem, kuri organizeeja un piedaliijaas shajaa pasaakumaa

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

Bija priex iepazīties!

Nez

0 0 Atbildēt

TheGirL rakstīja:Bija priex iepazīties!

Nez

Vzaimno!

Arn

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

Jā, liels paldiess org.komitejai kura izturēja visu ziemas bargumu, gaži stiprinoties ar 'ķiršiem' citi tāpat turējās godam. paldies par pasākumu.

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

ķirši bija maz

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

TheGirL rakstīja:ķirši bija maz

pirmais "akmenis"

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Palģis par iespēju biku paslidot!

Ar savu pierasto velcgrūdelīti, jau laikam slaidāk prastos kupenās iemīt!

Tas kādu citu reizīti.

0 0 Atbildēt

hammers rakstījaaldies Arnijam par labo musicu un sorry ja pamodinaaju ar savu zvanu

TIK aatri es nebraucu Bet zvanu vienkaarshi nedzirdeeju!

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Paldies dziive ka tu tada esi - pat ljoti smagos brizhos man gribas pie tevis piekjerties!

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Visu pagājušo nedēļu nebij iespēja, tādēļ ar novēlošanos, bet tomēr: LIELS paldies An2 un arī Snow par palīdzību iepriekšējās nedēļas nogales situācijā, kad pie Rojas nokrita SAABam siksna. Bija ieķīlējies atbalsta ritenīša gultnis, kā rezultātā šis ritenītis tika nolausts... :

0 0 Atbildēt

Milzīgs paldies SaaBeR, par operatīvu roķenes troses piegādi !!! Vecīt, tas bija tik negaidīti un sassodīti patīkami, ka kāds piezvana un ir gatavs no otra krasta pievest trosi, ļaujot ieekonomēt 1/3 no tās cenas! Vienkārši exelenti !!!

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Vienmert laipni, priex paliidzeet saveejiem . . .

0 0 Atbildēt

pasakot paldies par vasaras Daugavpils izbraucienu, Latvenergo konkursā piedāvāju nobalsot par Līksnas baznīcu

www.latvenergo.lv/lv/home/3_0_1.php

SAMS Reģ.: 13.11.2002
0 0 Atbildēt

Nobalsoju! Paldies piile par paziņojumu!

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

es arī

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Mans ar nodeva balsi

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

es ar nobalsoju

0 0 Atbildēt

Mix, ieskaties sava meila, lai varu tev pateikt PALDIES

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

a tu iedod personas kodu

0 0 Atbildēt

mixeris2 rakstīja:a tu iedod personas kodu

Tas nav nepieciešams, TO var izdarīt bez personas koda!

0 0 Atbildēt

TO

Cilveki var parprast

1 2 3 4 5 6 7 ..9

Lasītākie raksti

Jaunie raksti