Paldies An-2 par attransortēšanu līdz Astras ielai, kā arī par palīdzību tehniskā atbalsta noorganizēšanā, pēc tam , kad Pērnavas ielas rajonā izbeidza savas darba gaitas spriegotājrullītis...
Nu ja jau tad jau
Paldies Arnijam par miglinieku pogu, nu man atkal ir straadaajoshi prieksheejie miglinieki.
Nu moins, ir tak pasaulē vēl palikuši labi un nesavtīgi cilvēki! Milzīgs paldies Skirem par riepām!
Paldies Arnijam par pelnutrauku, derēja kā īstais

Tagad alus no manis.
Un paldies arī Nezinitei par piegādi. Pat nezinu kā pateikties
Sviestc paldies par lodveida balstiem, abus nupat pašrocīgi jau nomainīju, kaut gan vienu nemaz nevajadzēja mainīt. Būs rezervē.

Barons un Vecā lēdija sūta lielus paldiesus Hammeram par jaunajām šipenēm

Liels paldies Aluuksnes pilseetas celju dienestiem, ka vinji peec pirmaa sniega nekaisiiija ielas
Vareeja izbaudiit jau pirmos normaalos ziemas priekus un beideet auto pasazhierus
Liels paldies vijniem
Labaakajam celju dienestam valstii
Un ceru, ka nokaisiis arii tikai 3 reiz gadaa, lai nebojaatu lielo autobrauceeju prieku
Paaaldies Sviestcam par atsūtīto numuru
pls Gugi!

izrādās Tu esi ne tikai gaumīgs bet arī labs.

Lūdzu lūdzu

, bet Tu jau zini, viss iet , viss nāk

Liels paldies Arnijam! Dzelzis no dežurantes jau ir savākts pēc piederības.
Paldies CPistam, kas nelika maksāt Ls 2 par visu dokumentu aizmiršanu mājās! Lielas bija viņa acis, kad plkst. 01:00 viņam kā iemesls dokumentu aizmiršanai tiek minēts, ka smaidīgais kungs ir aizmirsis mājās jaku ar visiem dokumentiem, lai gan ārā ir -6C

Neticēsiet, bet tas patiešām ir iespējams, kad ziemassvētkus svin ciemos un pirms tam tiek izveikta saspringta un ilgstoša pārvākšanās operācija un SAABauto ir pietiekami silts, lai tādus sīkumus kā jaku neievērotu.

Tu vari 2 gadus nobraukāt ar dokumentiem, kurus nevienam nevajag, bet, kad vienīgo reizi tos aizmirsti mājās, tā uz ceļa ir "reids".
Man bija līdzīgi vasaras naktī, kad braucu makšķerēt. Teica, lai braucu pakaļ doķiem

Pēc pusstundas biju atpakaļ, viņs pat nepaskatijās

izsaku paldis Zz par uzmodināšanu

Paldies tam ,kurš mani uzklausīja veselas 3 stundas un 3,7 vietā ieraxtīja 0,7! Un vēl pašās beigās neielaida compī lietu... reizēm mēdz būt cīņas ar saviem dēmoniem

Paldies tev un daudz bučas!
Ja 3,7 un 0,7 apziimee promiles, tad kaut tu atstieptos!
Paldies mixeris2 par jauko novēlējumu! Tev to pašu!

te patiešām tiek runāts par promilēm

Atvaino bet man ir pilniigi vienalga cik labs tu esi vai veel kaut kaads, bet ar 3,7 seesties pie stuures tad tu esi totaals idiots

Te ar vienu kardaanu buutu par maz...

ar 3un7 tiešām vajadzētu klausīties 3 stundas līdz saprastu ko gribi pateikt

nu kaut vai iemeslu kādēl atrodies pie stūres...
šitās lietas vairs nav modē!
jau vairākus mēnešus labs tonis ir maksāt nodokļus un braukt ar taxi!
pat tiem kam viss po...
Bet man gribējās pārbaudīt jūsu reakciju...Piedodiet vienai dumjai blondīnei! Tā pateicība bija jox!Paldies par uzmanību!