- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
mani konkreeti interesee - kuraas valstiis poličiem ir radardetektoru detektori (konkreeti interesee: Igaunija, Somija, Novēģija un Zviedrija)
Un ja ir, tad kāda veida ierīces (jo Whistler 73 Pro it kā ir VG-2 mode, bet jaunie Spectre 3 (detektoru detektori) laikam atroda arii taadu Whistler 73 Pro ...
subaru rakstīja: Ieraksti google Radar detector detecors un izlasi ...
mani konkreeti interesee - kuraas valstiis poličiem ir radardetektoru detektori (konkreeti interesee: Igaunija, Somija, Novēģija un Zviedrija)
Un ja ir, tad kāda veida ierīces (jo Whistler 73 Pro it kā ir VG-2 mode, bet jaunie Spectre 3 (detektoru detektori) laikam atroda arii taadu Whistler 73 Pro ...
nu neredzams skaitījas it ka Beltronics STi.... pārējus jau visus ķēra arī iepriekšējas Spectras...
deksters rakstīja: Man 3 reiz ir redzējuši...viens pat pasmaidiija un noteica 'Re,nepalīdzēja gan'
ja norēķinies "bez čeka" - tad jau netikai var uzsmaidīt -bet arī dot detalizētu situācijas izklāstu ar posteņiem pa visu rajonu
![]()
100% efektivitāte
ferre rakstīja: Visi šeit aprunātie modeli tacu ir radardetektori, bet antiradara pagaidam neviena, bet ja nu tieši interese ir par ANTIRADARU, ko labāk iegādāt?
tādu īstu antiradaru nemaz nav - it kā tirgo, bet vismaz neviens nevar ne parādīt, ne pierādīt antiradara efektivitāti...
ferre rakstīja: Visi šeit aprunātie modeli tacu ir radardetektori, bet antiradara pagaidam neviena, bet ja nu tieši interese ir par ANTIRADARU, ko labāk iegādāt?
sarkana IeM apliecība - labākais antiradars.....
![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20