ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
a tad, kad tev vinjsh garaazhaa stuurii staaveeja , tu vienreiz gadaa mainiiji eljlju ?
[addsig]
un laikam ka vinjiem arii speciaalas kolodkas vajag ? [addsig]
[addsig]
Nekaa tu te nepaardosi! Sheit tikai tauta ziimeejaas ar textiem par savu auto krutumu un utopiskiem naakotnes plaaniem. Tipa, kaadreiz vot es savam rullzam uzlikshu ......... (kad buus nauda, bet taa buus no pirmaas pensijas). Aa to laiku auto jau tiek noskjilts un norakstiits.
Ja kaads ir nopietns njeemeejs tad arii parasti piezvana vai samailojas, bet nevis baarsta savas aspraatiibas un inteseejas par izmeeriem, cenaam, kraasu un garumu
Taa luuk.
Subaru
Aspraatis, bljed! Tu staavosham autinjam parasti regulaari ellju maini, ja?[addsig]
Ir shofera benkjis, normaalaa staavoklii, nav ne izdilis ne izseedeets. Pa kaadiem 3 latiem vari dabuut. Ir arii tikai padushka no seedeklja. [addsig]
man autinjsh nestaav, bet gan parasti brauc
Un eljlju es toch mainu staavosham . Braucosham nekad nav meegjinaats, bet aveetu gadiities visādi sarezhgjiijumi
karoche - nenjem pieree !
[addsig]
1) Prieksheejaas stoikas ar Sachs amortizatoriem un Kielen atspereem (tikai abas komplektaa) 30 ls
2) durvju ruchkas no aizm. durviim
3) prieksheejaas stupicas ar sameeraa svaigiem gultnjiem
4) galveno bremzhu cilindru, vaakumpastiprinaataaju
5) Jettas prieksheejos lukturus, pagriezienus, resti un raamiishus
6) bamperus, kapotu, stiklus, aizmugureejaas durvis
7) pr. atsperes, priboru paneli, shofera seedekli
pechkas ventilatoru, kapota deflektoru
9) bamperus
Un veel visaadas lietas kas piederaas shaadam auto, kaa arii 13' teerauda diskus ar dazhaadaam riepaam (1 paaris)un bez taam. 1ls bez riepaam un 2ls ar riepaam
[addsig]
Tev tas subaara benkjis veel ir?
Kaarbas kods: 2Y
tel: 9498527