ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
Vai vaaks veel interesee? Man ir viens sametinaats ar 2gb spoileriem virsuu - jaaokraaso + nedaudz jaapiesliipee negludumi un ir otrs,kas pashlaik staav uz auto - sarkans, bet parastais...Gribu likt to ar spoileriem, bet tas jaanokraaso, + peec tam nebuus kur likt parasto...[addsig]
[addsig]
Paldies! Mk2[addsig]
Cilk gribi pa haubi- parasto? Man nav steidzami, vienkarsi maneja ir aprusejusi. Vari rakstit - maris_s@one.lv
[addsig]
*Golf Mk II lielaas durvis 3durvju modelim. 35Ls par abaam.
*Priesheejo resti prieksh 2viem lukturiem, ar aiztaisiitu embleemas vietu - 20Ls
*aizmugureejo haubi ar jau aizmetinaatu nr.vietu. Arii logtiiriitaaja cauruminjsh aizmetinaats. 25Ls
*1.6L motoru ar visu karbuuzi - 45Ls
*Biezaa bampera pavarotus 7Ls abi.
*Sporta stuuriiti ar paareju. Bet vajag apvilkt. 30Ls
tel. 9944443 / e-mail: marchs@clubgtm.lv
Ir interese par prieksheejo resti, vinja ir original vai samadujs? Kaadaa vinja staavoklii, stiprinaajumi visi ir?
2 maris_s - nezinu, cik taa haube maxaa, bet ar toneeto stiklu ir + sildiitaajs straadaa
March, dod padomu atkal..
cik vareetu paprasiit par tiem abiem pricendaaljiem?
vopshem jautaajums, cik esi ar mieru maxaat? ja cipars patix, atdoshu
[addsig]
Remus - nav original, bet uztaisiita ir labi. Visi stiprinaajumi cik atceros ir. Nu man vinja tagad staav uz car. Cena arii ir laba ![]()
Nu oki,
bampers tad 20Ls
a vaaks 15Ls
ja interesee, gasee uz ieksheejo, vai 9125589 [addsig]
Tu gadijumaa nezini, ar ko vareetu piegaazt spoileri pakaljeejo (uz vaaka liekamo) a to vinjsh taads peec skata trausls, tipa domaaju, ka vajadzeetu ar kauttko piepildiit...[addsig]
Tam tavam bamperam sānos visi stiprinājumi dzīvi, migliniekiem caurumi izgriezti?
Taas durvis ir ar lielo stiklu jeb vecaas? Ja ar lielo, tad kaadaa komplektaacijaa un staavoklii taas durvis (vai ir spogulji, stikli, moldingi, abshivkas), vai nav buktes?