ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
Tel. 9647437
Vai te nav kaads, kurs veeleeos tos nopirkt peec paaris nedeeljaam ar labu atlaidi un draivtestu, ja vinji man nepatiks (buus tomeer man par miikstu, jaapeerkk rally plaza)
Prieksheejie GolfII.
Bails, ka kādu buku pa ķjomku nenones..[addsig]
Vai slikta pieredze tieshi ar UltraSR?
Man atkal ir piegriezies tos vientrubniekus paarjaukt pa briidim.
Ja augstspiediena apgrieztais gaazinieks tiek _lietots_
, tam apakshaa vienmeer sakraajas visaadi meesli un mitrums. Vadiiklas bukses sadilst. Tas laiciigi jaasakopj - jaamina bliivgredzens, jaatiira, jaasmeeree, bukses jaamaina, citaadi beigaas tievais shtoks no asu nesakritiibas njem un noluuzt, nemaz nerunaajot par resnaa korpusa hromeejumu....
A bet KYBas ir dikti dazhaadas. Mans draugs joprojaam lieto aizveesturisku Subaru ar kaadu 0.5milj noskreejienu, kuram veel ir 2 orgjinaalie KYB
)
Nu bet par UltraSR esmu dzirdeejis tikai paaris atsauksmes - un tikai pozitiivas. Ja vien kaadam komfortmiilim neliekas par cietu.
Vakareiropaa Ultra SR (divcaurulju zemspiediena gaazinieks) netiek izplatiits, cik sapratu. Tiek paardots valstiis, kur ir slikti celji. Arii Krievijaa, kur runetaa neatradu nevienu sliktu atsauksmi...
NU, kaads atsauksies piedaavaajumam???
Izboree apakshaa caurumu uz aareejaas chaulas (oranzjaas)
nu tb tur kur taa "miciite" galaa naak. Un to pashu stoikaa kautkur apakshpusee, .... nu tb, ja suudi ir ieksh pasha "ieliktnja" tad tie tiek aaraa, un ja ir stoikaa ta no taas ar tiek aaraa. Nu tb ventileejama sisteema :]
Aciimredzot sen njeemi vinjus, patreiz tiek shitas visiem skalots iekshaa.
--> spok5
Man bija pat ieveerojami sarezhgjiitaaka elposhanas sisteema uztaisiita Plazaam. Ar filtru un sausu gaisu, savu manzheti augshaa, sleegtu elpojoshu putekljgumiju....
Prbl ir tur, ka tie suudi, kas ir nonaakushi apakshaa, ieprieksh ir gaajushi cauri vadiiklas bukseem...
Dabuuju ar atlaidi. Ja man nepatiks - buus par miikstu
tad atdoshu veel leetaak ![]()