euuuuu , vajag man to pelnutrauku
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
euuuuu , vajag man to pelnutrauku
GOLF 3 tuning... tukumaa...
Paardodu divas E 19 (Golf Mk II) pakaljeejaas lampas. 10Ls par abaam. 9944443
Meklēju VW Golf II lietotu priekšējo plato bamperi! (oriģinālo, nāca golfiem ap 90. gadu).
aicih rakstīja:
aicih rakstīja:mosh kaads meklee .. mazie pagriezienraditaaji(spaarnos) prieksh VW passat MK3 golfam arii tadi pashi 2gb., tumshi dzeltenaa kr.
Meklēju un NOPIRKŠU VW Golf II lietotu priekšējo plato bamperi! (oriģinālo, nāca golfiem ap 90. gadu).
Tiek tirgotas VW Golf I 4 durvis zaļā krāsā. dažādas rez. daļas. Spārni, durvis ar visiem stiklie cena 5 Ls gab. Stikli, lukturi, pusasis . u.c.
marcus rakstīja:Tiek tirgotas VW Golf I 4 durvis zaļā krāsā. dažādas rez. daļas. Spārni, durvis ar visiem stiklie cena 5 Ls gab. Stikli, lukturi, pusasis . u.c.
Tu pirms izmesshanas vinju zaljaa kraasaa nokraasoji?
Bet ja nopietni, ja kaadam ko vajag, un Tu esi jau iztirgojis, tad man arii shis tas veel ir palicis no 1 Jettas vai Golfa.
Tikai zilaa kraasaa
Mekleeju Golf II priekseejo veelstiklu. Ja kaadam ir ko piedaavaat: e-mail; nono@one.lv
tel.; 9445996
tel.; +358414713827
mekleeju 3golfa pasazzieru puses spaarnu . ja ir ko piedaavaat : ciekurs2@one.lv
Nopirkshu Jetta II pr. lampas, fartuku, redeli, pr.plato bamperu, Pardosu Golf II GTi pr. lampas un redeli un Golf I priekshejo stiklu
vel nopirksu GolfII visasm sarkanas atsperes, tel. 6888000
deksters rakstījaārdodu Golf I pelnu trauku!
Ar visiem benjchikiem , tikko no vaacijas ??
Pardodu kapotu un shofera puses spaarnu. katra detalja Ls7,- Sarkanaa kraasaa.
9142233
Mekleeju VW golf III Labaas puses spoguli.Stikls var buut sists, galvenais korpuss vesels
PIG: Intrax notirgoji jau?
tarakaans rakstīja:Varbūt kādam piedāvājumā ir 'pie dzīvības esoshs '91.g passatj variant aizmugurējais stiklutīrītāja motorīc?Būtu ļoti pateicīgs par jebkādu noderīgu info.
1)...tarakaana, probla ir nonākusi arī līdz manīm: "Vajag to motorčiku!!! Bļjīn, būs laikam miris"
2) Ir interese par tā paša VW pakaļas bamperi, vēlams krāsots/melns!
Izskatīšu protams visus piedāvājumus.
Paldies jau iepriekš!
Meklēju pa sakarīgām naudiņām VW Passat 86.g priekšējo beņķi vadītāja pusē.
Piedāvāt uz jannov@one.lv
shrots rakstīja:vel nopirksu GolfII visasm sarkanas atsperes, tel. 6888000
Man ir sarkanaas atsperes!!! 9122884
Meklēju II GOLFa mīksto paneli 5Ls. Ir kādam?
pus mīkstais panelis ja precīzi !!! bet nu 5 ls
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]