interesē W Golf III farkops, par normālu ciparu paņemšu
e-pasts: aldis80@e-apollo.lv
interesē W Golf III farkops, par normālu ciparu paņemšu
e-pasts: aldis80@e-apollo.lv
Ļoti vajag VW Transporter 1983 gada, aizmugures bremžu sistēmas, kreisās puses visus tos stienīšus un regulatorus un atsperes kas tur ir iekšā.
9122884
Veel ir paardodama straadaajosha, pilnaa darba kaartiibaa monoshprice no 1.8 VW motora (no Passata, bet der jebkuram mono motoram)
Un viss paareejais, ieprieksh mineetais no 1,8 motora.
pardodas boldings(shaurais) prieksh B3 Passata(88-93)(viss kompl)
un sliekshnji(visi)-standartaa vinji ir ar plato boldingu prieksh B3 Passata(88-93)
aicih rakstījaardodas boldings(shaurais) prieksh B3 Passata(88-93)(viss kompl)
un sliekshnji(visi)-standartaa vinji ir ar plato boldingu prieksh B3 Passata(88-93)
tel 6599435
Pārdodu VW Vento priekšējos lukturus: cena~40 Ls par abiem, ir arī kapots ~40 ls. Ja kas- 6044281, vai capuletti@inbox.lv
Nav kādam aizdedzes spole aizķērusies 1.6 monoinžektoram (kods ABU)? Ir interese
Moš kādam ir mazais rezerves ritenis golfam II?
Piedāvāt: lapajs@pisem.net
pinguin rakstīja:Man ir - 50 Ls + PVN
"- 50 Ls" nozīmē, ka tu piemaksā?!
indalo rakstījaārdodu VW Vento priekšējos lukturus: cena~40 Ls par abiem, ir arī kapots ~40 ls. Ja kas- 6044281, vai capuletti@inbox.lv
cena- 30 Ls kapots, 30 Ls- abi lukturi. Steidzami.
Kaarba veiksmiigi paardota, atlicis paareejais:
Motors 1,8l mono (kods AAM) ar sajuugu, kurvi un spararatu, sadaliitaajs, starteris, monoshprice,
No '92 gada Golf 3.
baigi vajag 2,0 bloku!!!!
robchix rakstīja:Veel ir paardodama straadaajosha, pilnaa darba kaartiibaa monoshprice no 1.8 VW motora (no Passata, bet der jebkuram mono motoram)
Kura gada Passatu tu tur jauc?
Man vajag šo to no salona/paneļa detaļām.
Atvaino, nejaucu Passatu, vienkaarshi nonaaca manaas rokaas dzineejs ar visiem pribambasiem.
Taa kaa nekaa citaa kaa augstaakmineetais nav.
ventura rakstīja:
robchix rakstīja:Veel ir paardodama straadaajosha, pilnaa darba kaartiibaa monoshprice no 1.8 VW motora (no Passata, bet der jebkuram mono motoram)
Kura gada Passatu tu tur jauc?
Man vajag šo to no salona/paneļa detaļām.
Ir viss panelis no passata 90g. pa 6ls ,rīgā
priekšejie spārni 2gab labā puse pa 7ls gab.,durve aizmugures labā no pikapa 7ls ,labais miglas lukturis orģinālais kas atrodas buferī 10ls ,rakstiet, au90di @inbox.lv
Audimans rakstīja:baigi vaig metālu diskus 14" , tādus kā Golf II Gti....[addsig]
man ir divi gabali labā stavokli ja vajag zvani 9180333
Interesē Golf II priekšējā GTI(platā) "miza". Plastmasas spoleris, kurš atrodas zem bampera. Ja kādam ir ko piedāvāt, vai kāds zina, kur meklēt, lūdzu uzziņojiet!
Tirgojas orgjinaalie Golf4 miglinieki...
Pareizaak sakot tirgojas tās trukstoshaas detaljas kas ir vajadziigas lai ieksh Golf4
orgjinaalajiem lukturiem buutu miglinieki. tipa leecas ar reflektoru(jaunas). Golfam jamie atrodas
ieksh lielaa luktura zem pagrieziena raadiitaaja. Vienkaarshi bisk nokljuudiijos pasuutot
vobshem cena leeta 15Ls par abiem agregaatiem
Crash
9264924
meils man : crash_override@inbox.lv
mob 9264924
Varbūt kādam ir pārdošanā Golf III aizmugurējais stikls? Vāks neinteresē.
tirgoju termostatu 2ajam golfam (arii scirocco un jettai der)
taa kaa nezinu kuri 2 no visiem trijiem ir ejoshi, tad tirgoju visus triis pa Ls 2 kopaa ...
6332799
subaru rakstīja:tirgoju termostatu 2ajam golfam (arii scirocco un jettai der)
taa kaa nezinu kuri 2 no visiem trijiem ir ejoshi, tad tirgoju visus triis pa Ls 2 kopaa ...
6332799
Tas ir tāpat kā mazlietotu tualetes papīru tirgot
un veel joprojaam tirgojas golfa/scirocco/jettas (2aas paaudzes) aizmugureejais tilts ar trumulju bremzeem virsuu
Ls 5
Veel ir 2aa golfa bremzhu magjistraale(s).
Ls 2
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]