- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Butix rakstīja: es nepirktu.
Kaadi argumenti?
sebs rakstīja:
Butix rakstīja: es nepirktu.
Kaadi argumenti?
Kroplis, FWD utt
WALA rakstīja: Ja gribi kaut ko sportisku nopeerc teiksim mazda 323F
aahahahahaha, huihiuiuhuu, nu psc, piedod, WALA!!! tas nu reiz bija riktiigi smiekliigi.
kaads no visiem komenteetaajiem ir braucis ar fiat coupe? ir braucis ziemaa? ir remonteejis? ir kaut runaajis ar kaadu, kam taads ir? nu kaut maistaru, kas taadu kaadreiz ir remonteejis? ko? nee?!? nu tad ATLIKT!
sebs: tik nenjem parasto 2 litru, tas baigais niikulis. un, ja domaa par vieniigaas mashiinas iegaadi ikdienas braukshanai, tad shis arii nebuus iistais auto. tagad jaapagaida un jaacer, ka arii kaads coupe iipashnieks ko uzrakstiis
sebs rakstīja: Bet tehniski shamais modeliitis ir gana labs, nebuus probleemas tiiri no praktiskaa viedoklja (biezi luuziis u.t.t.)? Sorry par taadiem beernishkjiigiem jautaajumiem, vienkaarshi neeesmu liidzshim saskaaries ar MAKARONEEDAAJU mashiinaam....
skaidrs, ka buus probleemas, tu tak 10 gadiigu itaalju mashiinu grasies pirkt!!!
Iebrauc parunā.
elbee rakstīja: probleemas nav tikai jaunaam shkodaam un lexusiem visi paareejie auto ir vieni no vislielaakajiem ikdienas probleemu gjenereetaajiem cilveeka dziivee.
Mneeeee. Probleemas iipashi nav arii ar paveciem spainjiem ar vaboles bundzhu
Un ljoti vecaam opelomegaam - taam nav probleemu, jo vinjaas vienkaarshi nekaa nav ![]()
arba rakstīja: Itāļu servisa (arfila) īpašnieks ar tādu brauc.
Iebrauc parunā.
Iedod vinja tel. nr!
sebs rakstīja:
arba rakstīja: Itāļu servisa (arfila) īpašnieks ar tādu brauc.
Iebrauc parunā.
Iedod vinja tel. nr!
Vēl arī brauc kāds feins kungs vārdā Tālis. Tiesa pa ziemu ar to nebrauc...
Bet vislabāk iebrauc arfilā un parunā. Telefons nav tras. Un vēl - atceries no 13:00 - 14:00 tur ir pusdienlaiks! Rēķinies ar to.
Saimnieku sauc Aleksandrs.
Vēlu veiksmi! ![]()
Ja nodoms ir nopietns - skaties un ved no Vācijas. Tur izvēle lielāka, gludāki ceļi un labāka attieksme pret šiem auto.
No LV piedāvātajām divām:
sarkanā ir ar vienu kāju hidrauliskajā spiedē,
zilā - neko nezinu. Raksta, ka laba.
Un jāņem ar TURBO.
shearer rakstīja: nepirkt! noteikti nepirkt! esmu izbraucis, man pat pasham reiz bija tada stulba doma tadu iegadaties. apskaties kaut uz prieksheejiem lukturiem, kuri parasti ir... nu jaaa... vopshim pirms iegaades padomaa kaartiigi. es taa vietaa piemestu vel tukstoti un nopirktu BMW vai ja gribi kupeju - celica arii maksaa leeeti...
aizej iepērc dīzēlgolfu vai astrasspaini - vēlams baltu, tiem lukturi taisni, bļitka pareizā, un vesels siekalainu opju bars vēlas nopirkt mar mi'jons tugrikiem...
Palaidniex rakstīja:
shearer rakstīja: nepirkt! noteikti nepirkt! esmu izbraucis, man pat pasham reiz bija tada stulba doma tadu iegadaties. apskaties kaut uz prieksheejiem lukturiem, kuri parasti ir... nu jaaa... vopshim pirms iegaades padomaa kaartiigi. es taa vietaa piemestu vel tukstoti un nopirktu BMW vai ja gribi kupeju - celica arii maksaa leeeti...
aizej iepērc dīzēlgolfu vai astrasspaini - vēlams baltu, tiem lukturi taisni, bļitka pareizā, un vesels siekalainu opju bars vēlas nopirkt mar mi'jons tugrikiem...
piedod, bet tu esi pilniigs stulbenis.
es nerunaaju par lukturu dizainu bet par kvalitaati. Astru un golfu es sheit vispar nepiemineeju - taa ir cita klase un citaam vajadziibaam. Tev laikam kadreiz tads balts spainis buus paari paarbraucis beerniibaa, taadeelj taads naids.
ps. PN!