bummerr rakstīja:
Ingaaaaa rakstīja: man vienu brīdi bij 3 vecais, ātri pacentos no viņa atbrīvoties, jo tad tikpat labi var braukt arī ar golfu, manā skatījumā līdzvērtīgi...
tikai nevajag golfs, vai zin!!! iespejams ja bija e30 kada 83.g. ar nokautu VISU KAS VIEN VAR BUT TADA AUTINAA un 1,6 nemotoru, tad maybe var piekrist...
tieši par tādu es arī runāju
un ar ko tad tagad lielākā daļa jaunatnes brauc....
tieši ar šādiem nobeigtiem "golfiem"
un tad pēctam taisa statistiku, ka pilns grāvis ar BMW....

edzulis rakstīja:
Ingaaaaa rakstīja: man BMW patīk un vienu brīdi biju īstens BMW fans (kamēr pārslimoju šo vīrusu)...
bet lai man piedod bmw fani un lietotāji, īstens BMW sākās tikai ar 5 sēriju, visi kas ir zemāk, nav nopietni uzskatāmi par BMW ...
Tu gan esi duma... reāli duma
savas prāta spējas neesmu te izlikusi apspriešanai
bet gan jau tev arī pāries, kādus 10 gadus arī biju tikpat slima cik tu pašreiz, man BMW bija auto ideāls, stāvēju un kritu, kāds tik pamēģināja kautko pateikt sliktu par BMW, varēju acis izskrāpēt...
tā kā turies nabadziņ, gan jau izslimosi un pāries...
Tāpēc vajag pirkt auto kam tās visas "palīg- traucējošās - muļķīgās" sistēmas ir atslēdzamas. Tiesa - tad tiešām ir pašam JĀMĀK braukt. RWD+LSD bloķis+radzes = ļoti OK braukšana šajā laikā.
arba rakstīja: Pēc ļoti ilga pārtraukuma braucu atkal ar pakaļpiedziņas auto
Runājot par vakardienas ceļa apstākļiem - pakaļpiedziņa, kas aprīkota ar visām elektroniskajām drošības sistēmām, uz bieza sniega, nemaz neļauj braukt ātrāk, pie katras riteņu izspolēšanas vai izslīdēšanas, tas auto samazina apgriezienus un vēl sāk bremzēt. Pedālis grīdā , bet viņš ātrāk neiet !!!!!!!!!!!!!!!
Tā kā nelamājiet cilvēkus, kas ar jauniem auto brauc lēnām sliktos laika apstākļos.
Ingai točen taisnība. labāk labs 3 golps nekā nojāts e36, kuru uzturēšanai tīnim vienmēr trūkst naudas.

Ideots rakstīja:
Galvenais rakstīja: tādu Brabusu vai S8 100 gadu nepirkšu, labāk sev māju uzcelšu pa to naudu
pareizs domu gājiens, bet jāpieļauj arī tāda situācija, ka cilvēkam, kurš pērk tādus auto, iespējams jau ir māja vai mājas utt
mūsu banānzemītē gan pārsvarā that is not the case
Būtiskākais ir pazīmēties. LT vai PL pat ir labāk - stāv svaiga māja, blakus 85. gada audi 100. Cilvēki kautko sajēdz no prioritātēm
Njaa, biju tur uzreiz pec avarijas, bmw uz tolmetu pa taisno nu mersha taksim labakaja gadijuma abas durvis jamaina, sliktakaja stoika jataisno, ir dazas bildes, bet tas jau pec avarijasm, kad abi autini bija novilkti-aizdziti pie viadas
Ingaaaaa rakstīja:
bet gan jau tev arī pāries, kādus 10 gadus arī biju tikpat slima cik tu pašreiz, man BMW bija auto ideāls, stāvēju un kritu, kāds tik pamēģināja kautko pateikt sliktu par BMW, varēju acis izskrāpēt...
tā kā turies nabadziņ, gan jau izslimosi un pāries...
ja driikst jautaat tev- ar ko tagad braukaa?
nu jaaa tāds jautājums nepastāv :kurš iztaisija avāriju ? kura deļ tagad pārejiem jačakarējas ar remontiem ??
Skaidrs, ka BMW ir braukšanai, pārējais (ar retiem izņēmumiem) ir priekš pārvietošanās.
Ingaaaa vienkārši paliek veca tante, i tur visa tā problēma.
Bez stresa, džeki, ja! Tiekamies ielās - šodien ir piemērots laiciņš braukšanai
))
jājā, es arī šodien redzēju vienu vietu
Šon vienz X5 arī nokūleņojies pavisam.
Uz līdzenas vietas ulbrokas ielā pāri prāvam zālienam aizkūleņojis līdz trotuāram, pa ceļam paprāvus kociņus palokot...
Kā viņš tā mācēja? 
Palaidniex rakstīja: Šon vienz X5 arī nokūleņojies pavisam.
Uz līdzenas vietas ulbrokas ielā pāri prāvam zālienam aizkūleņojis līdz trotuāram, pa ceļam paprāvus kociņus palokot...
Kā viņš tā mācēja?
kaadai vietai bija jaabuut
neliidzenai??
316i rakstīja:
Kā viņš tā mācēja?
kaadai vietai bija jaabuut neliidzenai??
Šķiet, ka šoreiz bija nepieciešamas tikai ne pārāk līkas rokas...
Pat ar vidēji līkām rokām tā nevar izdarīt, it īpaši tur...
sintris rakstīja:
anonimikis rakstīja:
Kā viņš tā mācēja?
vējš liels
skāde arī liela
auto.delfi.lv/...
vakar ziņās teica, ka pie stūres bijusi sieviete, braukusi viena, un skaidrā...
kam tad īsti ticēt ?????
Ingaaaaa rakstīja:
sintris rakstīja:
anonimikis rakstīja:
Kā viņš tā mācēja?
vējš liels
skāde arī liela
auto.delfi.lv/...
vakar ziņās teica, ka pie stūres bijusi sieviete, braukusi viena, un skaidrā...
kam tad īsti ticēt ?????
Parasta "krietno vīru " prakse
štīmē uztaisa bladāc,tad apjēdzās ka būs visi jaukumi,ieskaitot tiesību atņemšanu uz x mēnešiem, štīmē dūša ruullēt ir, atzīt to skarbais vecis negrib, tad pa fikso tiek atrasts grēkāzis (grēka kaza
šajā gadījumā) kas uzņemās faktu ka avārijas brīdī bija pie stūres.
es ar vakar ziņās redzēju šo sižetu. kad poliči bija atbraukuši, sieviete bija jau ĀP mašīnā ievietota un nebija runājama. beigās policija piebilda, ka neatrada pie cietušās vadītāja apliecību.