Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
BMW

BMW pa grāvjiem vien

anonimikis Reģ.: 18.10.2002

Vakar ap plkst.19 Valmieras rajona autoceļa Valmiera-Brenguļi-Bikseja 6.kilometrā 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 523" nobrauca no ceļa un apgāzās.

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīnas pasažieris 1983.gadā dzimušais vīrietis. Savukārt automašīnas vadītājs un automašīnas pasažiere 1987.gadā dzimusī jauniete ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Ap plkst.19.30 Rīgas rajonā autoceļa Salaspils-Babīte 11.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot automašīnu "BMW 525" nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1985.gadā dzimis vīrietis, 1990.gadā un 1988.gadā dzimušas jaunietes.

Ap plkst.15.30 Rīgas rajonā uz autoceļa Saulkrasti-Murjāņi pagaidām neidentificēts automašīnas vadītājs, vadot automašīnu "BMW 318" nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1980.gadā un 1985.gadā dzimuši vīrieši un 1987.gadā dzimis jaunietis.

1.. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ..34
bummerr Reģ.: 15.01.2004
0 0 Atbildēt

kaut kas pazuda- sarakstiju gari, bet krutais iauto noeeda tekstu. ja bus laiks vel atraktiishu, bet isumaa-

ir testeets vw passat 97.g. 1,9tdi un vel 2,0i, audi a6 2,5tdi, tipa ahuunaaas vacu raketes, bet pie -25 leca tikai e39 2,5tds dragrace'os pie spices un scania's kadus 4-5g atpakal mans vecais standarta 2.0i 150zs e36 izbaaza visus audi 2,6 v6 un pat 2,8v6 a6, nopietnakais konkurents bija emiratu MB s350, kas tikai ar jaudu izkoda talaakaa posmaa; remonti?izmaksas?- leju saviem bmw tikai labu pilnu sint 5w40 ellu, labi filtri,laba degv utt piedomaju pie auto saucaas...

RWd ziemaaa? nu ko laika, kaa saka- ni po adresu obrashaites towarishi; TE ir jamaak braukt., iet klasika loti labi, pat ar e34 m5 3,6i ar 346 lopiem bez neviena ASC, DSC ziemaa, jamak un viss. skaic, ka lielaaka dala pieliek biksinas un izvelas letaakos, vienkaarshakos FWD un priecaajas, bet istenaa piedzina ir RWD vai kvatra, kadu esmu lietojis agrina jauniba uz audi coupe 86.g. 2,2i.

kadi vel jautajumi?

sukjaa visie tie audi, vw uc miskastes fwd, esmu testeejis n-tos auto, labus =auto ceniku no 8-12tkeiro. rezultaata esmu palicis pie bmw e46 2,5i

Ingaa, skatos skukis esi taa neko un tikai kads pa kludai ir sacakaeris smadzenes tev reaali izlem un labak sava vw vieta panem labu bmw e39 vai e46 un sapratiiisi par ko es te runaaju.

vadaaamiiba, komforts, cena un dinmika pat dizleiem- tas ir tikai bmw. katra nianse atstradaata, salons utt un autini ir ar raksturu, tur ir personiba, nevis peleciiba, vienlidziba kaa vairaakumaa... nu :hvz: delo twajo, bet man pat visas sievietes ir teikushas, nezinoot, ka tur bmw,ww vai audi vai utt- kam taas taads drift bija, kam actinas tadas- angel eyes utt bljaaviens! autins ir ar seju, nevis shrots, tautas auto utt.

btw, es neatbildu par loshiem, letaam peronibaam no rajoniem,kas aprijushies, ar nokautiem bmw e30 vai e36 izaalejaas un notreic cilvekus, brauc pa gravjiem...

es runaju par kartigiem viriem un tiem, kas redz istaas vertiibas autinos...es neesmu tik bagaats, lai pirktu shrotus un liktu iekssaa un blameetos cilvekus viduuu

Ingaaaaa Reģ.: 30.03.2005
0 0 Atbildēt

es tak pajokoju par to vw-busiņu, es piederu pie tās dīvainās tautas daļas, kas brauc ar saabiem...

bet par bmw neko sliktu nesaku, pašai bija (un ir vēl tagad, klasika 728i (haizivs) tik prasās pēc remonta vienkārši neatliek tam ne laika, ne līdzekļu, bet gan jau kādreiz tiks pacelts)...

un principā patīk tikai lieli, stabili autiņi, un man šādu drošības sajūtu neiedveš ne 3sēr ne mazāki autiņi un arī visi golpi, coupes, opeļi, utt

un ja kādreiz izlemšu par labu bmw, tad tikai un vienīgi kādai lielākai klasei, un nav svarīga ne jauda, ne sazin kādas tur paketes utt

0 0 Atbildēt

oibi rakstīja: bummerr - manam švāģerim e39 530d pie -20 neizrādīja ne mazāko vēlmi darboties, kaut gan degviela tiek pildīta lukoilā

98=99.g. ja? ar 184 lopiem? tiem noskr ap 600tkkm veretu but

pajautaa kada ellja tam iekshaa, garanteju- ka pats vins nezin, jo ar normalu ellu 5w40 vai 0w30, degvielu, akiiti viss lec pat -30gr nu ir testeets, za bazar otwechaju

auto ir jaakopj

0 0 Atbildēt

oibi rakstīja: apbrīnoju tos cilvēkus kas ar putām uz lūpām aizstāv kādas konkrētas markas auto.

manuprāt vislabākā pieeja ir Alfistiem, kuri visiem ieskaka 3 reiz padomāt vai viņiem vajag tieši alfu.

bummerr - manam švāģerim e39 530d pie -20 neizrādīja ne mazāko vēlmi darboties, kaut gan degviela tiek pildīta lukoilā

tad kad mums pagājšgad bij -35t pat dienā, tad pilsētā ja godīgi, tad no rīta nevienu bmw neredzēju, pāris jaunāku izlaidumu passāti un vēl šādas tādas, un no sava pagalma autoparka pie dzīvības dabūjām bez jebkādām problēmām vienīgi japošku- nissanu

0 0 Atbildēt

Ingaaaaa rakstīja: es tak pajokoju par to vw-busiņu, es piederu pie tās dīvainās tautas daļas, kas brauc ar saabiem...

bet par bmw neko sliktu nesaku, pašai bija (un ir vēl tagad, klasika 728i (haizivs) tik prasās pēc remonta vienkārši neatliek tam ne laika, ne līdzekļu, bet gan jau kādreiz tiks pacelts)...

un principā patīk tikai lieli, stabili autiņi, un man šādu drošības sajūtu neiedveš ne 3sēr ne mazāki autiņi un arī visi golpi, coupes, opeļi, utt

un ja kādreiz izlemšu par labu bmw, tad tikai un vienīgi kādai lielākai klasei, un nav svarīga ne jauda, ne sazin kādas tur paketes utt

saab? nu ok, ir taadi braukti arii, pazinaam bija jaudiigs lobps. testeejam vina 9-5 v6 3,0i griffin 99.g. vse navoroti, krome RWd - labs auto, kodas ar 535i mpaktu 99.g. bija loti lidzvertigi, cepuri nost, bet tomer tas ir TIKAI uz trases, pa taisno, kad gajam pa likumiem, klasika tomer ir stabiilaaka...

mani atbaida saab lidmashinnas panelis novecojis dizains utt

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

kad mums pagājšgad bij -35t pat dienā, tad pilsētā ja godīgi, tad no rīta nevienu bmw neredzēju, pāris jaunāku izlaidumu passāti un vēl šādas tādas, un no sava pagalma autoparka pie dzīvības dabūjām bez jebkādām problēmām vienīgi japošku- nissanu

Īstenībā-ne jau auto markai ir nozīme! Man savulaik bija Alfa Romeo Guljetta, 1981.gada izlaidums, kurš atceras 90.gadu ziemas sapratīs par ko ir runa. Dabūju pie dzīvības savu Džuljetu pie visiem saliem, cita lieta, ka iekšā ne velna nesildija un visu ceļu kasiju no loga nost ledu, sala ciet, braucu kā tankā.

Autiņam vajag labu (pareizu) aķi, regulāri mainīt eļļas, sveces un svec un autiņš leks kā traks.

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

nu ne kaadi nevaru iebraukt sakariiba -aukstums/auto ziimols /nevar piedarbinaat luudzu paskaidrojiet kaa normaali uztureets ,dajebkaada ziimola , autinjsh var 'nelekt'

0 0 Atbildēt

TDI rakstīja: nu ne kaadi nevaru iebraukt sakariiba -aukstums/auto ziimols /nevar piedarbinaat luudzu paskaidrojiet kaa normaali uztureets ,dajebkaada ziimola , autinjsh var 'nelekt'

doma tāda, ka ar bmw tikai brauc, un stāsta, kāds baigais autiņš, bet diemžēl arī kopt vajag, gan akiti, gan eļļu mainīt utt,

... tas joks...

neņemiet ļaunā, un manas prāta spējas lūdzu neapspriest....

0 0 Atbildēt

oibi rakstīja:

TDI rakstīja: nu ne kaadi nevaru iebraukt sakariiba -aukstums/auto ziimols /nevar piedarbinaat luudzu paskaidrojiet kaa normaali uztureets ,dajebkaada ziimola , autinjsh var 'nelekt'

dīzelis pie -35 pat ar LV arktisko dīzeli kas kristalizējās pie -30-32 grādiem, domāju ka neleks. benzīnam vajag būt mazāk problēmām piedarbināt salā

tieshaam ?? zjeel ka nezinaaju to Soumu laplandee , redzot kaa pie -35`C neviens muusu kumpaanijas diizelists nepalika 'malinjaa'

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

NEKAD , NEVIENS ,mans diizelis nav nepielecis deelj aukstuma , kaa latvijaa ,taa aarpus taas . taxshto njenado tut ljalja .

P.S. mana benzinhonda ar 'sinteetiku' 5w40 ,starteejot ,'griezjaas' shtruntiigaak nekaa diizeljhonda ar iistu 0w30 sinteetiku , tas taa par sinteetikaam 'alja ' 5w.... runaajot .

Pirmdienis Reģ.: 30.12.2005
0 0 Atbildēt

visi Jusu komentari nerulle!!!

Rulle vienigi 2.ais Golps!!!!!

0 0 Atbildēt

bet nu 100% piekritu, ka ar RWD ir bauda braukt, ja to dara apdomati un mak to darit...

visiem citiem ir japerk ari talak FWD un driz jau bus ari gaisa auto, tad bus pavisam viegli

chepmens Reģ.: 07.06.2006
0 0 Atbildēt

mans vecais standarta 2.0i 150zs e36 izbaaza visus audi 2,6 v6 un pat 2,8v6 a6, nopietnakais konkurents bija emiratu MB s350, kas tikai ar jaudu izkoda talaakaa posmaa;

nu ko laika, kaa saka- ni po adresu obrashaites towarishi; TE ir jamaak braukt., iet klasika loti labi, pat ar e34 m5 3,6i ar 346 lopiem bez neviena ASC, DSC ziemaa, jamak un viss. skaic, ka lielaaka dala pieliek biksinas un izvelas letaakos, vienkaarshakos FWD un priecaajas, bet istenaa piedzina ir RWD vai kvatra, kadu esmu lietojis agrina jauniba uz audi coupe 86.g. 2,2i.

kadi vel jautajumi?

sukjaa visie tie audi, vw uc miskastes fwd, esmu testeejis n-tos auto, labus =auto ceniku no 8-12tkeiro. rezultaata esmu palicis pie bmw e46 2,5i

vadaaamiiba, komforts, cena un dinmika pat dizleiem- tas ir tikai bmw. katra nianse atstradaata, salons utt un autini ir ar raksturu, tur ir personiba, nevis peleciiba, vienlidziba kaa vairaakumaa... nu :hvz: delo twajo, bet man pat visas sievietes ir teikushas, nezinoot, ka tur bmw,ww vai audi vai utt- kam taas taads drift bija, kam actinas tadas- angel eyes utt bljaaviens! autins ir ar seju, nevis shrots, tautas auto utt.

btw, es neatbildu par loshiem, letaam peronibaam no rajoniem,kas aprijushies, ar nokautiem bmw e30 vai e36 izaalejaas un notreic cilvekus, brauc pa gravjiem...

es runaju par kartigiem viriem un tiem, kas redz istaas vertiibas autinos...es neesmu tik bagaats, lai pirktu shrotus un liktu iekssaa un blameetos cilvekus viduuu

Kārtīgais vīrs , palasi savus tekstus, tā runā tikai kurus pats pieminēji.

Ar ko tas tavs bavāriets ir savādāks no citām "pelēcībām" ar "eņģeļa acīm" apbūra , ar apziņu ka tu sēdi iekš BMW, nu gan joku pēteris.

Atspringsti, bija te vēl viens BMW dzinēju slavinātājs, cik tad to BMW ir ar tiem "best of the rest" dzinējiem 5%, pārējie- tās pašas pelēcības.

0 0 Atbildēt

chepmens rakstīja: [

Ar ko tas tavs bavāriets ir savādāks no citām "pelēcībām" ar "eņģeļa acīm" apbūra , ar apziņu ka tu sēdi iekš BMW, nu gan joku pēteris.

Atspringsti, bija te vēl viens BMW dzinēju slavinātājs, cik tad to BMW ir ar tiem "best of the rest" dzinējiem 5%, pārējie- tās pašas pelēcības.

diemzeel... bet tiesham to pelecibu auto ir vairaak kaa normaalo auto, ipashi te, kur tauta ciesh no goloda, holoda utt....

btw ar ko izcelaas kaads vw vai audi, nerunajot jau par citiem? ar engelaciim, kas oiginaali ir uz bmw un nu uzmonteetas uz taaa? i redzeeti taadi gudrinieki.

par tiem navarotiem, immidzu- es tikai atkartoju, ko dailaa dzimuma parstaves saka, a vinas tachu juut labaak,intuiicija

wot Ingaa man piekritiis, ne?

tas nu taa joks

0 0 Atbildēt

bummerr rakstīja:

chepmens rakstīja: [

diemzeel... bet tiesham to pelecibu auto ir vairaak kaa normaalo auto, ipashi te, kur tauta ciesh no goloda, holoda utt....

btw ar ko izcelaas kaads vw vai audi, nerunajot jau par citiem? ar engelaciim, kas oiginaali ir uz bmw un nu uzmonteetas uz taaa? i redzeeti taadi gudrinieki.

par tiem navarotiem, immidzu- es tikai atkartoju, ko dailaa dzimuma parstaves saka, a vinas tachu juut labaak,intuiicija

wot Ingaa man piekritiis, ne?

tas nu taa joks

man svarīgāka autiņa vadāmība, drošība, izturība utt, a tie lauku tjūningi ar kartona kastēm, kautkādām lampām un tamlīdzīgas muļķības uzskatu par nevajadzīgu naudas izšķiešanu...

ja tjūnēt tad visu autiņu un atbilstoši izskatam.... kautko īpašu...

man bij agrā jaunībā 2golfs, sporta stūre, spoilerīši līdz zemei, ar speciālām lampām, režģi priekšā uttt, bet...... 2 golfs ir un paliek tikai 2golfs, lai kā arī viņu neapstrādātu...

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Starpcitu, tautai autiņi pamatā ir divu veidu - 1.pārvirtošanās līdzeklis, 2.auguma pagarinātājs. (sportisti ir atsevišķa grupa). Šie abi autiņu veidi dalās vēl vairākos apakšveidos, bet detaļās neiedziļināšos.

Abos gadījumos auto ir pienācīgi jākopj - tas ir fakts! Bet tikvai tā pastāv milzu iespēja, ka ekstremālās atmosfēras temperatūrās, vai parādībās auto nedarbosies - un tas mazsvarīgi tas ir BMW, vai Kamaz, RWD, Vai FWD.

Lielākā auto braucēju daļa ir 1.veida grupā, un lielākā daļa no šīs grupas brauc tik likumpaklausīgi, ka auto piedziņas veids nemaz neizpaužas. Tādejādi atkrīt strīdi par to, kura piedziņas veida auto ir labāki, jo vairums braucēju "nemaz nezin" kuras piedziņas auto ir viņa rīcībā. Un auto viņi ir iegādājušies kā pārvietošanās līdzekli - pietiekoši skaistu, ekonomisku un par rocībai pieņemamu cenu - i VISSSSSS!

2.auto veida īpašnieki arī ir normāli cilvēki. Auto ir viņu hobijs. Vieniem hobijs-lai citi novērtē, otriem lai sakārtotu savu iekšējo ES. gan vieni gan otri var aizmirst laikā samainīt eļlu, vai rudenī veikt akumulatora un ģeneratora testu.

Tākā, jebkurā gadījumā, pamatā, vaina ir tajā blīvē, kas atrodas starp stūri un sēdekli.

0 0 Atbildēt

avants rakstīja: Tākā, jebkurā gadījumā, pamatā, vaina ir tajā blīvē, kas atrodas starp stūri un sēdekli.

pateici jau tu smuki, bet.......

ka var nopirkt auto un braukt ar to, nezinot, kada piedzinja tam ir

Vai tad nav zinamu atshkiribu vadishana, slideshana, savakshana utt starp piedzinjam? to nevajag macet?

brauc ta, ka nemaz nejut, kada piedzinja....nu ja, ta jau ir, brauc te dazhi Riga uz 40 km/h un pie luksafora zalja signala sakuma tikai pec 4 sekundem sak braukt...nu tad nav ko brinities par sastregumiem

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

ka var nopirkt auto un braukt ar to, nezinot, kada piedzinja tam ir

Zinu gadījumu, kad paziņa pirka passat. Visur uzraksti Synhro, bet pārdevējs spītīgi saka, ka parasts priekšpiedziņas passats. Nopirka, jo bija po kada piedziņa, bet cena izdevīga. Pacēla uz pacēlāja un izradījās, ka ir Synhro, pie tam viss stradāja un bez defektiem. Rezultātā Synhro pa parastā cenu

0 0 Atbildēt
RLaguna Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

oibi rakstīja:

dīzelis pie -35 pat ar LV arktisko dīzeli kas kristalizējās pie -30-32 grādiem, domāju ka neleks. benzīnam vajag būt mazāk problēmām piedarbināt salā

Man viens čomaks bākā ierīkojis divas spirāles-viena no 220v otra no akumulatora.Lielā salā pāris stundu pasilda ,šķiļ bez problēmām un braucot soļarku silda no AKB.

sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

RLaguna rakstīja: Man viens čomaks bākā ierīkojis divas spirāles-viena no 220v otra no akumulatora.Lielā salā pāris stundu pasilda ,šķiļ bez problēmām un braucot soļarku silda no AKB.

Piromāns? jeb meklēja sižetu Jackassam?

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

www.fishki.net/...

Izskatās pēc LT darboņiem

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Kāds LT ?? No kurienes Gruzijā izraut LT mašīnu Bet pret bruņotu inkasācijas busu pat šitie neko nespēj

Uggga rakstīja: www.fishki.net/...

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Guzis rakstīja: Kāds LT ?? No kurienes Gruzijā izraut LT mašīnu Bet pret bruņotu inkasācijas busu pat šitie neko nespēj

Uggga rakstīja: www.fishki.net/...

Tas bija domāts ar nelielu ironiju. Bet drošība izskatās tīri ok, jo vadītāja vietai īpašus bojājumus nemana.

1.. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ..34

Lasītākie raksti

Jaunie raksti