kaut kas pazuda- sarakstiju gari, bet krutais iauto noeeda tekstu. ja bus laiks vel atraktiishu, bet isumaa-
ir testeets vw passat 97.g. 1,9tdi un vel 2,0i, audi a6 2,5tdi, tipa ahuunaaas vacu raketes, bet pie -25 leca tikai e39 2,5tds dragrace'os pie spices un scania's kadus 4-5g atpakal mans vecais standarta 2.0i 150zs e36 izbaaza visus audi 2,6 v6 un pat 2,8v6 a6, nopietnakais konkurents bija emiratu MB s350, kas tikai ar jaudu izkoda talaakaa posmaa; remonti?izmaksas?- leju saviem bmw tikai labu pilnu sint 5w40 ellu, labi filtri,laba degv utt piedomaju pie auto saucaas...
RWd ziemaaa? nu ko laika, kaa saka- ni po adresu obrashaites towarishi; TE ir jamaak braukt., iet klasika loti labi, pat ar e34 m5 3,6i ar 346 lopiem bez neviena ASC, DSC ziemaa, jamak un viss. skaic, ka lielaaka dala pieliek biksinas un izvelas letaakos, vienkaarshakos FWD un priecaajas, bet istenaa piedzina ir RWD vai kvatra, kadu esmu lietojis agrina jauniba uz audi coupe 86.g. 2,2i.
kadi vel jautajumi?
sukjaa visie tie audi, vw uc miskastes fwd, esmu testeejis n-tos auto, labus =auto ceniku no 8-12tkeiro. rezultaata esmu palicis pie bmw e46 2,5i
Ingaa, skatos skukis esi taa neko un tikai kads pa kludai ir sacakaeris smadzenes tev reaali izlem un labak sava vw vieta panem labu bmw e39 vai e46 un sapratiiisi par ko es te runaaju.
vadaaamiiba, komforts, cena un dinmika pat dizleiem- tas ir tikai bmw. katra nianse atstradaata, salons utt un autini ir ar raksturu, tur ir personiba, nevis peleciiba, vienlidziba kaa vairaakumaa... nu :hvz: delo twajo, bet man pat visas sievietes ir teikushas, nezinoot, ka tur bmw,ww vai audi vai utt- kam taas taads drift bija, kam actinas tadas- angel eyes utt bljaaviens! autins ir ar seju, nevis shrots, tautas auto utt.
btw, es neatbildu par loshiem, letaam peronibaam no rajoniem,kas aprijushies, ar nokautiem bmw e30 vai e36 izaalejaas un notreic cilvekus, brauc pa gravjiem...
es runaju par kartigiem viriem un tiem, kas redz istaas vertiibas autinos...es neesmu tik bagaats, lai pirktu shrotus un liktu iekssaa un blameetos cilvekus viduuu
BMW pa grāvjiem vien
Vakar ap plkst.19 Valmieras rajona autoceļa Valmiera-Brenguļi-Bikseja 6.kilometrā 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 523" nobrauca no ceļa un apgāzās.
Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīnas pasažieris 1983.gadā dzimušais vīrietis. Savukārt automašīnas vadītājs un automašīnas pasažiere 1987.gadā dzimusī jauniete ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.
Ap plkst.19.30 Rīgas rajonā autoceļa Salaspils-Babīte 11.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot automašīnu "BMW 525" nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1985.gadā dzimis vīrietis, 1990.gadā un 1988.gadā dzimušas jaunietes.
Ap plkst.15.30 Rīgas rajonā uz autoceļa Saulkrasti-Murjāņi pagaidām neidentificēts automašīnas vadītājs, vadot automašīnu "BMW 318" nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1980.gadā un 1985.gadā dzimuši vīrieši un 1987.gadā dzimis jaunietis.