Pirmdienis rakstīja: nu bet ja advancēta, tad jau jaskatās uz ML, RX, Landkrūzeri
Nu, nu... par 20tk?
SUV (Sport Utility Vehicle) - tā saucamie "parketa džipi"
Pirmdienis rakstīja: nu bet ja advancēta, tad jau jaskatās uz ML, RX, Landkrūzeri
Nu, nu... par 20tk?
SUV (Sport Utility Vehicle) - tā saucamie "parketa džipi"
www.dodge.lv/... vot sho te
x_rays rakstīja: Var ieluukot Dodge Caliber diezgan viennozimigi. Samera laba price performance, nu un imho dizains ari tiri labs, bet taa gaumes lieta
Ieluukojos, tieshaam iespaidiiga. Vai vinja Latvijaa jau ir pieejama? Nevareeju atrast cenu piedaavaajumus...
x_rays rakstīja: www.dodge.lv/... vot sho te
izskatās labi...pagaidām
par to Caliber der izlasīt šito...
Palaidniex rakstīja: par to Caliber der izlasīt šito...
www.kakao.lv/...
Izlasiiju...njaa....
Bet vai tik tomeer tas raxta autors nav mazliet paarspiileejis? Gribeetos veel cereet, ka tik traki ar to auto nav, jo man jau paspeeja dikti iepatikties...
bizjele rakstīja: Man jau kaut kaa opel neshkjiet mashiina...atvainojos jau ieprieksh visiem opel faniem
muhahāāā un ševrolec ir
pamēģini salīdzināt kautvai populārākos tehniskos parametrus
Aizej un izbrauc ar to Captiva. Tas nebūt vairs nav korejiets,tas ir drīzāk Opelis. Un kā jau jaunie Opeļi,ir OK.
Tur viss salonā ir VIENA VIENĪGA plastmasa!
Uz aci tik slikta, ka pat frančiem būtu kauns likt...
Iespējams, ka tik slikta nau, bet man nepatīk (gaumes jautājums)
Šī ir amerikāņu versija par mūžseno tēmu - spainis...
Tad jau labāk paņemt jebkuru eiropas kompaktklases vagonu..
Bet ja patīk dizains - tad vācieši ir garlaicīgi, frančī īpatnēji, zviedri lieli, droši, bet dārgi, itāļiem ir tikai viens verķis - Multipla, bet daudziem nepatīk, kauč sasodīti ērta ir. Jaunajai jau nav ne vainas vairs...
Palaidniex rakstīja: Tur viss salonā ir VIENA VIENĪGA plastmasa!
Uz aci tik slikta, ka pat frančiem būtu kauns likt...
Iespējams, ka tik slikta nau, bet man nepatīk (gaumes jautājums)
Šī ir amerikāņu versija par mūžseno tēmu - spainis...
Šis bija domāc par to Caliber...
Nu, multiplas cena rakstās droši iekšā...
Palaidniex: man protams po, bet sorrri, italis taa nav mashina pie kam vel fiac un vel taads urods kaa multipla. imho lielaaku briesmoni gruti izdomaat. un plastmasa tur ir precizi tikpat daudz salonaa kaa caliberam. abi divi moskvichi no iekshpuses, tikai multiplai pabriesmiigaks interjeers. Labi ka man nav japerk
nu es jau arii uz to multiplu nevareeju paskatiities....
kaarteejais provokatorisks fufelja topiks
interesanti, kas sleepjas aiz visiem shiem bizjeljiem u.c. zveriem, kas piemeeram savm viiram meklee mashiinu liidz 5500 EUR
x_rays rakstīja: Palaidniex: man protams po, bet sorrri, italis taa nav mashina pie kam vel fiac un vel taads urods kaa multipla. imho lielaaku briesmoni gruti izdomaat. un plastmasa tur ir precizi tikpat daudz salonaa kaa caliberam. abi divi moskvichi no iekshpuses, tikai multiplai pabriesmiigaks interjeers. Labi ka man nav japerk
Nu nav nekāc šedevrs, toties - visērtākie beņķi - ratus var ielikt, jaunas nav tik beiezmīgs kā vecais
Izturīgāks par lielu daļu būs...
Ja nepatīk - tas cits gaumes jautājums...
Bet tad atliek garlaicīgi vācu kompaktklases vagoni, utt
jo tajos mazajos, manuprāt, Note, Meriva utt īsti ratus nevar ielikt...
Golf Plus, Opel Astra, pirmais bembis, Alfa Crosswagon, Audi A4 vagons, utt...
DeaDMoroZZZ rakstīja: kaarteejais provokatorisks fufelja topiks
interesanti, kas sleepjas aiz visiem shiem bizjeljiem u.c. zveriem, kas piemeeram savm viiram meklee mashiinu liidz 5500 EUR
shoreiz tu kljuudies, bet pieljauju, ka ir arii taadi gadiijumi.
Vai kaadam ir viedoklis par alfa croswagon?
bizjele rakstīja:
labi, turpini izklaideet publiku maaminj jauno
Es iesaku Honda-FR-V:
DeaDMoroZZZ rakstīja:
bizjele rakstīja:
labi, turpini izklaideet publiku maaminj jauno
ir jau arii druumi un indiigi cilveeki....
bizjele rakstīja:
Normāls tanks, ar lielisku pārgājamību...
1,9 dīzeli, kas ir gana jestrs un ekonomisks...
Izlasi www.iauto.lv/... trešo komentāru...
VWfans rakstīja: Es iesaku Honda-FR-V:
www.bensonsauto.lv/...
Tā ir tikai marketinga rezultātā padarīta par lielu mašīnu
Maza kaka. Tiesa smuka
Pirmajā rindā trijatā sēdēt NEVAR!
Garāka auguma civili viens aiz otra nejūtas ērti...
Ja brauc tikai māmiņa ar sīčiem un vieniem ratiem - iepsējams ir oki...
un vēl mazliet par to crosswagon...
par crosswagon vienigais viedoklis ir taads ka noraditajaa budzetaa ap 20k eur, nu noteikti neierakstiisies. visadi citaadi nav ne vainas
x_rays rakstīja: par crosswagon vienigais viedoklis ir taads ka noraditajaa budzetaa ap 20k eur, nu noteikti neierakstiisies. visadi citaadi nav ne vainas
nopērc pavisammazlietotu...
Bet ja nopietni - aizej aplūri jauno Grande Punto
Pa ~ 20 kEUR var dabūt 130 Zs 1,3 Dīzeli ar ādas salonu (itāļi daudziem varētu pamācīt kā tādi jāšuj), 17" diskiem, lielu (!) grabažnieku, lūku utt
smukāks ir ar 3 durvīm, praktiskāks ar 5 durīm...
vēl bija salonā pa labu cenu 147 alfa ar ādas salonu un 1,9 dīzeli...
bet ja nopietni
pašķirsti Dienas Auto katalogu/pielikumu
Kuras visvairāk patīk aplūri dzīvē, kurā sajūtas visfeinākās un cena atbilst - pērc tik nost
3 gadus jauna mašīna izturēs JEBKURA!
Auto jaunajai maaminjai
Sveiki!
Varbuut kaads var padaliities pieredzee, kaads auto buutu ieteicams jaunajai maaminjai. Nepiecieshamiibas - ratinju ievietoshana bagazjniekaa, beerna seedekliisha stiprinaajumi, automaats.
Esmu ieveerojusi Chevrolet Captiva. vai ir kaads iipashnieks vai zinaataajs, kas vareetu pakomenteet shii auto priekshrociibas un truukumus? Paldies