Palaidniex rakstīja: un vēl mazliet par to crosswagon...
un te links
Pirmdienis rakstīja: apskaties tiešām to Opel Meriva...... nav nemaz tik slikti un ja nemaldos iekļausies tajos 20 eiro, a varbūt arī nē
Opel-Merivas praktiski visās komplektācijās, izņemot 180 zirgspēku jaudīgo Meriva-OPC, iekļaujas iekš 20 tūkst.eiro. Es savējo pirku par 14 tūkst.eiro.
VWfans rakstīja:
Pirmdienis rakstīja: apskaties tiešām to Opel Meriva...... nav nemaz tik slikti un ja nemaldos iekļausies tajos 20 eiro, a varbūt arī nē
Opel-Merivas praktiski visās komplektācijās, izņemot 180 zirgspēku jaudīgo Meriva-OPC, iekļaujas iekš 20 tūkst.eiro. Es savējo pirku par 14 tūkst.eiro.
Cik liels jamai ir grabažnieks?
Bērnu rateļus minimāli jaucot (tikai sakļaujot riteņus) var iebāzt?
Palaidniex rakstīja:
VWfans rakstīja:
Cik liels jamai ir grabažnieks?
Bērnu rateļus minimāli jaucot (tikai sakļaujot riteņus) var iebāzt?
Bērnu rati iet iekšā pavisam mierīgi - tā ir manis pārbaudīta personīgā pieredze. Un gar stūriem un pa virsu vēl var salikt visādas somas un maisiņus ar mantām. Kraut var līdz jumtam diezgan augstu, tikai tas jādara rūpīgi.
bizjele rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja:
bizjele rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja: kaarteejais provokatorisks fufelja topiks
interesanti, kas sleepjas aiz visiem shiem bizjeljiem u.c. zveriem, kas piemeeram savm viiram meklee mashiinu liidz 5500 EUR
shoreiz tu kljuudies, bet pieljauju, ka ir arii taadi gadiijumi.
Vai kaadam ir viedoklis par alfa croswagon?
labi, turpini izklaideet publiku maaminj jauno
ir jau arii druumi un indiigi cilveeki....
un ir cilveeki kas cep visaadus joku topikus
Pirmdienis rakstīja: bizjele ???????/
ble, nenjirdz, ar mani nav nekaada sakara, ZVEERU!!!!!!
bizjele rakstīja: Sveiki!
Varbuut kaads var padaliities pieredzee, kaads auto buutu ieteicams jaunajai maaminjai. Nepiecieshamiibas - ratinju ievietoshana bagazjniekaa, beerna seedekliisha stiprinaajumi, automaats.
Esmu ieveerojusi Chevrolet Captiva. vai ir kaads iipashnieks vai zinaataajs, kas vareetu pakomenteet shii auto priekshrociibas un truukumus? Paldies
Man viens paziņa sievai uz bērna dzimšanu Disco 3 uzdāvināja! Tāda jauka jaunās māmiņas mašīnīte
pa 20k EUR Captiva nesanāks. Normāli komplektēts šāda logo brauceklis sākas no 18k LVL.
vislabak ratus iecelt un iebāzt ir normālā universālī.
viens no feiniem variantiem ir PT Cruiser. Nav augstu jāceļ, jo bagāžnieka mala ir pietiekami zemu. bērnu benķī ielikt un izņemt arī bez probļem, jo pakaļdurvis pietiekami plaši atveras un ir gana augstas. + CRD motorīšī baigi labi skrien, un arī dizains ir savdabīgs.
bet ja rocība atļauj un gribas SUV, tad gandrīz vienā cenā ar Captiva ir arī Toyota RAV4. kas manuprāt ir daudz labāks.
ai, ko ņemās!
Bērnu ratus var ielikt visur, izņemot Aygo, un veco zaparu!
bižele, pērc auto, kas PATĪK!
Un neņem galvā šito iAuto publiku, kas ir dikti centrēti uz saviem dzelžiem un Ego!
Sore for oftopiku, un, lai iemestu savu artavu mašīnas izvēlē - ņem un nopērc Mini!
es ieteiktu sito:
VWfans rakstīja: Es iesaku Honda-FR-V:
www.bensonsauto.lv/...
Arī gribēju FR-V ieteikt, bet rādās, ka tiem nav automāta, ko jaunajai māmiņai vajadzēja.
Vēl varētu ieteikt CR-V, tikkai jauns pa 20 000EUR sanāk plikākā komplektācija ar manuālo, bet mazlietotu gan var atrast labu labo. Kā auto jaunajai māmiņai ļoti piemērots. Šefa sieva ar tādu braukā ar 2 bērniem (vienam 2 otram kādi 5 gadi), bez problāmām visas mantas var kraut bagažniekā. Vērtība arī nekrīt kā daudzām šeit iepriekš pieminētām mašīnām.
Uggga rakstīja:
VWfans rakstīja: Es iesaku Honda-FR-V:
www.bensonsauto.lv/...
Arī gribēju FR-V ieteikt, bet rādās, ka tiem nav automāta, ko jaunajai māmiņai vajadzēja.
Vēl varētu ieteikt CR-V, tikkai jauns pa 20 000EUR sanāk plikākā komplektācija ar manuālo, bet mazlietotu gan var atrast labu labo. Kā auto jaunajai māmiņai ļoti piemērots. Šefa sieva ar tādu braukā ar 2 bērniem (vienam 2 otram kādi 5 gadi), bez problāmām visas mantas var kraut bagažniekā. Vērtība arī nekrīt kā daudzām šeit iepriekš pieminētām mašīnām.
FRV tomāti būšot no jaunā gada- tāda infa ir mājas lapā un arī pārdevēji tā stāsta.
abet ratus aizmuguree iekrāmēt, nenovācot aizmugurējos beņķus, būs pagrūti.
bizjele rakstīja: Sveiki!
Varbuut kaads var padaliities pieredzee, kaads auto buutu ieteicams jaunajai maaminjai. Nepiecieshamiibas - ratinju ievietoshana bagazjniekaa, beerna seedekliisha stiprinaajumi, automaats.
Esmu ieveerojusi Chevrolet Captiva. vai ir kaads iipashnieks vai zinaataajs, kas vareetu pakomenteet shii auto priekshrociibas un truukumus? Paldies
Ja patīk dizains - pasties jauno Seat Leon vai Altea. Nebūsi arī atsvešinājusies no pašreizējās Alfas
www.autohalle.lv
www.seatauto.lv
Viss atkariigs, cik kaaposta gatavs ieguldiit. Maneejaa jaunaa maaminja pazinjoja, ja klainvaagenaa ratus iebiidiit ir sarezhgjiiti, bet no pikapa veemiens naakot. Ar liizingiem negribeeju saistiities un taadeelj izveele krita uz audi a4 1998.g 1.9 TDI 110 Zs. Automaats gan netraapiijaas, kaa gribeejaas, bet viss paareejais ir o.k. bagazhniekaa rati pashi ieripo, autinjsh njammaa 6 litri saljanku un dinamisks arii.
Manā jaunajā Avensī (sedanā) ratus var ielikt bez problēmām Kā tagad gandrīz visi autiņi ir ietilpīgi, tā arī praktiski visi ratiņi mēdz būt saliekami ... Un jaunā māmiņa ir ļoti apmierināta ar auto!
Man arī liekas, ka praktiski jebkurā sedanā, kam ietilpība ir vismaz 400l, mūsdienu ratus var ielikt bez īpašām problēmām.
retorisks jautājums: vai autiņš jaunai mammai atšķiras no auto vecai mammai?
Agnia rakstīja: retorisks jautājums: vai autiņš jaunai mammai atšķiras no auto vecai mammai?
Topiks ir pa auto "jaunajai māmiņai" t.i., māmiņai ar zīdaini, pašas mammas vecumam nav nozīmes, varbūt vienīgi gaumes atšķirsies, bet funkcionalitātu tas nemaina.
bizjele rakstīja: nu ja liidzeklji ir ierobezjoti, tad jaaizveelaas no taa, ko rociiba atljauj Es shoreiz domaaju jaunu auto 20 eiro robezjaas
Da ko jūs te visi cepaties ne pa tēmu?!
Runa tak nav par 20k eirikiem!
Ja tiešām jāpieiet tēmai nopietni, tad lai tā jaunā māmiņa aiziet uz tuvāko autosalonu (placi), noskata tīkamākās krāsas bundžu un ņem tik ciet!
Gan jau bagāžu sakrāmēs!
Nu jā!... Pirms ņemt to bundžu, vēlams pārskaitīt pedāļus!... ))
pērkot auto, ja ģimenē ir mazulis, ieteicams izvēlēties auto ar kliematkontroli, jo tad dzīve ir vienkāršāka pārvietojoties ar mazuli...
Par ratiņu ievietošanu (pēc paša pieredzes)- jāpiekrīt , ka ratiņus var ievietot gandrīz jebkurā auto. ES varēju ievietot gan Astra F gan varu ievietot tagad Xsara.
Jāuzmanās ir ar sedaniem, jo bagāžnieks var nebūt pietiekami dziļš. Hečbekā vai universālī cm uz augšu šur vai tur nav būtiski
kolumbs rakstīja: pērkot auto, ja ģimenē ir mazulis, ieteicams izvēlēties auto ar kliematkontroli, jo tad dzīve ir vienkāršāka pārvietojoties ar mazuli...
Par ratiņu ievietošanu (pēc paša pieredzes)- jāpiekrīt , ka ratiņus var ievietot gandrīz jebkurā auto. ES varēju ievietot gan Astra F gan varu ievietot tagad Xsara.
Jāuzmanās ir ar sedaniem, jo bagāžnieks var nebūt pietiekami dziļš. Hečbekā vai universālī cm uz augšu šur vai tur nav būtiski
vo vo. Kad man piedzima pirmais, man bija prelude. un nekas, nekada vaina. I ratus vareja ielikt, i visu parejo.
Ja visas vāka gāzes atsperes kārtībā tas vāks nav neko smags. Un ja jau māmiņa var ratus un savu bērnu pacilāt tad tas vāks tāds nieks vien ir. Un salvetes roku notīrīšanai ar mazu bērnu komplektā vienmēr ir līdzi.
_PN_ rakstīja: Es jaunajai māmiņai nepirktu auto ar universāla virsbūvi. Lai nav jāmocās ar mūždien netīro un smago bagāžnieka vāku.
lusja rakstīja:
_PN_ rakstīja: Ja par unversāliem, tad kārtīgai māmiņai ir vajadzīgs kārtīgs auto .... vojādžeris.
ko nozīmē "kārtīga māmiņa" ???
Taa uz 150 kilo dziivsvara...
Golfaa taada vienkaarsi neieruumeesies
Padomaa veel par to ka mazaa mashiinaa, normaalu beernu seedekli ielikt nevar, taa lai kaajas nemetas atzveltnee un prieksheejais var normaali seedeet 4 golfam pat siksnas ir par iisu lai to benkji pieshnjoreetu
Auto jaunajai maaminjai
Sveiki!