- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
TDIOTS rakstīja: stikli.lv -letie leisu stikli + rupšš darps , tripleks.lv -līdzīgi , kvalitatīvi bij darīts Senču ielā pie nestes -bet neatminos kas tas par kantori bij , visadā ziņā ne krāsu kuzavam sasipa , ne muldingus utt. karoč tur bij o.k.
pie nestes senču ielā ir autostikli.
man arī tur mainīja; viss oki.
iepriekšējs pieraksts vajadzīgs.
Sretsked rakstīja: Cik bijis darīšana ar tripleks.lv, nav bijušas problēmas, viss ok.
man šamie loga rāmim krāsu safisa - lobās + rūsē
, moš man tik ta nepaveicās ~ 2x
tas pac ar to pārdaugavas kantori
savukārt , Senču ielā koyotai un golpam mainiju stiklus -viss bij ļoti o.k.
Šim stiklam ir izmainīts ķīmiskais sastāva - palielināts sārmu daudzums, kas samazina kausēšanas temperatūru = papildus peļņa uz kurināmā rēķina. Taču kvalitātes vispār nav!
Ne jau jāmeklē kā nopulēt, bet gan kā nomainīt stiklu uz pietiekami kvalitatīvu! Pretējā gadījumā pa kādi 2 - 3 gadi slotiņas arī atstās švīkas! Kvalitāti var pārbaudīt tā - ja ne viegli piespiežot pie stikla parīvē to ar nesaburzītu avīzi uz stikla paliek mikrokopiskas švīkas, tad neņemiet to stiklu pat par velti! Tā ir krutka.
Kvalitāti var pārbaudīt tā - ja viegli piespiežot pie stikla parīvē to ar nesaburzītu avīzi uz stikla paliek sīkas, bet redzamas švīkas, tad neņemiet to stiklu pat par velti!