stikli, kas skrāpējas

opelis Reģ.: 03.10.2005

Kaut kā neapdomīgi esmu izrīkojies ar auto priekšējo stiklu - sasalumu no rīta noskrāpēju ar ledus skrāpi un tagad viss logs ir sīkās švīkās. Jautājums, vai kādam ir pieredze švīku likvidēšanā? Vispār nesaprotu - savam darba vw ledu skrāpēju nost katru dienu un stikls uz to nereaģē , personīgajam auto ar to pašu skrāpi - uzreiz švīkas...

 
1 2 3
smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: stikli.lv -letie leisu stikli + rupšš darps , tripleks.lv -līdzīgi , kvalitatīvi bij darīts Senču ielā pie nestes -bet neatminos kas tas par kantori bij , visadā ziņā ne krāsu kuzavam sasipa , ne muldingus utt. karoč tur bij o.k.

pie nestes senču ielā ir autostikli.

man arī tur mainīja; viss oki.

iepriekšējs pieraksts vajadzīgs.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Cik bijis darīšana ar tripleks.lv, nav bijušas problēmas, viss ok.

man šamie loga rāmim krāsu safisa - lobās + rūsē , moš man tik ta nepaveicās ~ 2x tas pac ar to pārdaugavas kantori

savukārt , Senču ielā koyotai un golpam mainiju stiklus -viss bij ļoti o.k.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Lētie pakaļdarinājumi ne tikai skrāpējas, bet ilgstoši esot saskarē ar ūdeni paliek nedaudz matēti - skats caur to ir duļķains. Tādus stiklus. dzenoties pēc peļņas ražo visādi mūdži - Polija, Brazīlija utt.

Šim stiklam ir izmainīts ķīmiskais sastāva - palielināts sārmu daudzums, kas samazina kausēšanas temperatūru = papildus peļņa uz kurināmā rēķina. Taču kvalitātes vispār nav!

Ne jau jāmeklē kā nopulēt, bet gan kā nomainīt stiklu uz pietiekami kvalitatīvu! Pretējā gadījumā pa kādi 2 - 3 gadi slotiņas arī atstās švīkas! Kvalitāti var pārbaudīt tā - ja ne viegli piespiežot pie stikla parīvē to ar nesaburzītu avīzi uz stikla paliek mikrokopiskas švīkas, tad neņemiet to stiklu pat par velti! Tā ir krutka.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Pardon!

Kvalitāti var pārbaudīt tā - ja viegli piespiežot pie stikla parīvē to ar nesaburzītu avīzi uz stikla paliek sīkas, bet redzamas švīkas, tad neņemiet to stiklu pat par velti!

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti