Kaut kā neapdomīgi esmu izrīkojies ar auto priekšējo stiklu - sasalumu no rīta noskrāpēju ar ledus skrāpi un tagad viss logs ir sīkās švīkās. Jautājums, vai kādam ir pieredze švīku likvidēšanā? Vispār nesaprotu - savam darba vw ledu skrāpēju nost katru dienu un stikls uz to nereaģē , personīgajam auto ar to pašu skrāpi - uzreiz švīkas...
opelis rakstīja: esmu mēģinājis arī tos atkausētājus, bet tie kā puņķi staipās pa stiklu. Skrāpis man ir metāla, ar to jau trīs ziemas katru rītu skrāpēju ledu VW Transporter stikliem un nekas nav redzams, bet Jettai jau pirmajā reizē švīkas..... secinājums, jo vecāks šrots, jo cietāki stikli.
Nešņauc puņķus burciņā. Un,ja šņauc, uzlīmē birciņu,lai pēc tam nesajūk. Ja sajūk,nežēlojies.
P.S. Es nezinu kā staipās puņķis pa stiklu,neesmu mēģinājis.
Tu kādu no savām burciņām attaisi un pamēģi, tad zināsi..idiņš ibio
opelis rakstīja: Kaut kā neapdomīgi esmu izrīkojies ar auto priekšējo stiklu - sasalumu no rīta noskrāpēju ar ledus skrāpi un tagad viss logs ir sīkās švīkās. Jautājums, vai kādam ir pieredze švīku likvidēšanā? Vispār nesaprotu - savam darba vw ledu skrāpēju nost katru dienu un stikls uz to nereaģē , personīgajam auto ar to pašu skrāpi - uzreiz švīkas...
Stiklu var izslipeet uz Slokas ielas un tas maksaa ap 25 Ls. Ja mashiina nogajusi pa baani paris gadus, tad priekshejais stikls no akmentinjiem viss vienos puntos un to izslipeeja.
opelis rakstīja: Kaut kā neapdomīgi esmu izrīkojies ar auto priekšējo stiklu - sasalumu no rīta noskrāpēju ar ledus skrāpi un tagad viss logs ir sīkās švīkās. Jautājums, vai kādam ir pieredze švīku likvidēšanā? Vispār nesaprotu - savam darba vw ledu skrāpēju nost katru dienu un stikls uz to nereaģē , personīgajam auto ar to pašu skrāpi - uzreiz švīkas...
Stiklu var izslipeet uz Slokas ielas un tas maksaa ap 25 Ls. Ja mashiina nogajusi pa baani paris gadus, tad priekshejais stikls no akmentinjiem viss vienos puntos un to izslipeeja.
Un tāds izslīpēts stikls ir vienos viļņos un strādā kā lēca,šķības acis paliks. Bet nu...pārdošani ta ne vainas,vai ne?
Bucefals rakstīja: Nezinu kā ir ar smalkām švīkam, bet dziļu ar akmeni vai ko tamlīdzīgu izsistu robu paziņam izpulēja par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību 20 Ls apmērā. Ja ir interese, tad rītdien varu uzjautāt, kur viņam veica šo procedūru.
Ir intrese,ja vari uzjautā? Rītdiena jau pienākusi
Bucefals rakstīja: Nezinu kā ir ar smalkām švīkam, bet dziļu ar akmeni vai ko tamlīdzīgu izsistu robu paziņam izpulēja par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību 20 Ls apmērā. Ja ir interese, tad rītdien varu uzjautāt, kur viņam veica šo procedūru.
Tiko kā painteresējos. Man tas paziņa sāka stāstīt, ka pulēšana tur ir tikai pēdējais štrihs visā tai procedūrā.
Kantoris esot šitais, un cena pēdējo reizi esot nokritusies līdz 12 Ls.
nenodrošinu! ja arī ri trāpījis uz krāsas tad nekas slikts nav noticis. ar gumijām vispār problēmu nav. vismaz nav stikls jāmaitā un jāskrāpē, tā ka pirksti atsalst.
bralitis rakstīja: Visu laiku lietoju dzelzs skrāpi un nekādas vainas neredzu
TDI rakstīja: Teu mans padoms vairs nepaliidzees , bet citiem iesaku stiklu skraapeet 'pa spalvai' - liekuma virzienaa , resp. 'loboviku' no saana uz saanu , saanu logus ( paarsvaraa ) no augshas uz leju . Un nekadaa gadiijumaa ne ar dzelzs skraapi ( ir maniiti lielveikalos ;( )
tad pameegjini ar dzelzs birsti , buus fantastiks rezultaats
Tiko kā painteresējos. Man tas paziņa sāka stāstīt, ka pulēšana tur ir tikai pēdējais štrihs visā tai procedūrā.
www.zl.lv/...
Man šis jautājums tagad ir kļuvis aktuāls - trāpīja pa vējstiklu akmens un iesita apmēram milimetru platu un divus milimetrus garu robu stiklā. Vieta tāda nejauka - taisni priekšā skatam. Laikam šī firma varētu līdzēt to punktu dabūt laukā, vai ne?
stikli.lv -letie leisu stikli + rupšš darps , tripleks.lv -līdzīgi , kvalitatīvi bij darīts Senču ielā pie nestes -bet neatminos kas tas par kantori bij , visadā ziņā ne krāsu kuzavam sasipa , ne muldingus utt. karoč tur bij o.k.
Man šis jautājums tagad ir kļuvis aktuāls - trāpīja pa vējstiklu akmens un iesita apmēram milimetru platu un divus milimetrus garu robu stiklā. Vieta tāda nejauka - taisni priekšā skatam. Laikam šī firma varētu līdzēt to punktu dabūt laukā, vai ne?
Kautkad gadus 6 atpakalj lidzigas hernjas taisiju darba auto - maksaja man tas laikam 10 Ls (moshk ari letak neatceros)-aiznjema apmeram 15minutes (ari neatceros, bet nebija ilgi) rezultaataa nebij nekads defekts stiklam. Kaa ir tagad nezinu.
p.s. tas nebija Riigaa
Pabrowsee pa ss.lv vai reklamu, gan jau ka nodarbojas masteri-flomasteri ar sho rupalu veel.
www.zl.lv/...
man it kā pret tevi nav iebildumu...
bet ja galīgi traucē - atstāj kopā ar atslēgām... pieļauju, ka kopā ar defektiem aiznesīs...
stikli, kas skrāpējas
Kaut kā neapdomīgi esmu izrīkojies ar auto priekšējo stiklu - sasalumu no rīta noskrāpēju ar ledus skrāpi un tagad viss logs ir sīkās švīkās. Jautājums, vai kādam ir pieredze švīku likvidēšanā? Vispār nesaprotu - savam darba vw ledu skrāpēju nost katru dienu un stikls uz to nereaģē , personīgajam auto ar to pašu skrāpi - uzreiz švīkas...