Diagnostika CSDD

coupenator Reģ.: 15.11.2004

CSDD mājas lapā pie cenrāža par tehnisko apskati ieraudzīju, ka par Ls 9,45 tiek piedāvāta arī vieglās automašīnas tehniskā stāvokļa diagnostika. Varbūt kāds ir izmantojis šo pakalpojumu vai arī zin, ko tur reāli var nodiagnosticēt papildus tam, ko dara TA?

 
Fridrihs Reģ.: 10.12.2002
0 0 Atbildēt

Tur nekas papildus nav iekļauts. Tā ir tā pati TA, tikai bez uzlīmes logā.

coupenator Reģ.: 15.11.2004
0 0 Atbildēt

Ok, skaidrs.

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

vienreiz bija lieta ,nu nedaudz rupigak nekā TA bet tas pats vien ir

jaunais Reģ.: 14.11.2001
0 0 Atbildēt

veel labaak ir aizvest uz diilera servisu

Ozz Reģ.: 25.11.2002
1 0 Atbildēt

Var uz Tolmetu....

tas pienjem bez diagnostikas....

a ja nopietni-ok lieta....pirms paarrakstiisanas uzzini, kas hadenei veederaa, attieciigi auto cena ruuuk

+ ja paardeveejs kategoriski atsakaas sito pasaakumu izvaikt, tad PN

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Vispar jau sakariga lieta, ja ir doma pirkt kadu srotvagi - 25Ls sanak proporcionali parak daudz. Bet ja normalu auto - tad ta laikam ir reize, kad vajag apmeklet autorizeto servisu, kam ir viss konkretas masinas diagnostikai vajadzigais. Man E&S diagnostika uzradija, ka kautkur salona kopuma nedeg 7 lampinas. Es vel nevienu saviem spekiem neesmu atradis

protams Reģ.: 29.10.2004
0 0 Atbildēt

Šis ir vislabākais kā pārbaudīt hadeni,jo ļoti reti kurā servisā ir tie kratekļi.Man liekas pat dīleriem tādu nav.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Nu man E&S diagnostika atklaja divas mainamas bukses, kas tikko bija izgajusas skati. (Un lai neteiktu, ka savas ieinteresetibas del - pasi ari piebilda, ka vel kadu laiku drosi var braukt, ja nav doma braukt ekstremos apstaklos)

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Nu man E&S diagnostika atklaja divas mainamas bukses, kas tikko bija izgajusas skati. (Un lai neteiktu, ka savas ieinteresetibas del - pasi ari piebilda, ka vel kadu laiku drosi var braukt, ja nav doma braukt ekstremos apstaklos)

Tur jau taa lieta, ka csdd nav diileru kantoris, vinju interesees nav likt klientam turpat uz vietas kaut ko mainiit....

gan jau ka tas inspektors tur arii piefikseeja luftes, bet "braukt var"

GangBoy Reģ.: 23.09.2003
0 0 Atbildēt

Par šo tēmu arī man ir jautājums. Uz doto brīdi ir tā, ka man dēļ viena guļavas ir iznīcināta mašīna. Gaidu no apdrošinātājiem ziņu, bet pagaidām nekā... Auto nav remontējams, jāpiezīmē arī, ka nebija jauns - 88. gada, tomēr samērā rets ar pilnu aprīkojuma paketi. Apdrošinātāji izmaksās pilnībā automašīnas vērtību savācot atliekas, vai arī izmaksās vērtība mīnus atlieku vērtība, ja atliekas paturu sev. Tomēr - auto bija labā stāvoklī, 4 mēnešus Latvijā - ir no tehniskās palikusi forma, kur ir 3 vieninieki - kā jau parasti - mehāniskie bojājumi un korozija, viens par eļļļas un dzesēšanas šķidrumu noplūdi un vienu ievilka par iesprāgušu priekšējo logu. Vai gadījumā ja mani neapmierina apdrošinātāju piedāvātā summa, kas visdrīzāk būs vidējā ss.lv sludinājumos atrodamo šādu nojāto auto cena varu šo tehniskās apskates formu izmantot kā pierādījumu auto tehniskajam stāvoklim tiesājoties ar viņiem?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

iesprādzis priekšējais logs apdrošinātāju uzskatā nozīmē ka auto bijis škilts un tagad nošķilts līdz galam. tipiska apdrošināšanas krāpšana. vari saņemt atlīdzību pēc tolmeta cenrāža ...

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

CSDD diagnostika ir tikai atbalstāma, jo ir ļoti liela iespēja ka tiks atrasts kāds defekts + attiecīgi iespēja nokaulēt cenu ja pērk autiņu.

No pieredzes saku ka pat tad ja autiņam nekas negrab vai negaudo tad tas nenozīmē ka viss ir OK! ļoti bieži atklājas kādi defekti.

+ nav jāpierakstās parasti rindā jāstāv 10-20 minūtes

+ Objektivitāte (jo ir servisi kas piep.s.iisies pie katra sīkuma kaut gan reāli vēl var braukt un braukt (spilgts piemērs mana pieredze ar audi 100 kad autofavorītā palūdzu nodiagnosticēt kas jādara lai izietu TA "spriedums" bija uz 600LVL beigās lai izietu TA tika ieguldīts 120LVL un mašīna salabota servisā kas ir pie TA stacijas). Cits serviss atkal nepateiks visas problēmas jo trūkst vajadzīgo iekārtu, netiek nodiagnosticētas visas iekārtas, kompetences trūkuma dēļ utt.

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

vinji pec saviem katalogiem skatisies/taa arii ir ka videejaa ss.lv cena/

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: iesprādzis priekšējais logs apdrošinātāju uzskatā nozīmē ka auto bijis škilts un tagad nošķilts līdz galam. tipiska apdrošināšanas krāpšana. vari saņemt atlīdzību pēc tolmeta cenrāža ...

tas tolmets tev jau aknās nesēž

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Seene rakstīja: Nu man E&S diagnostika atklaja divas mainamas bukses, kas tikko bija izgajusas skati. (Un lai neteiktu, ka savas ieinteresetibas del - pasi ari piebilda, ka vel kadu laiku drosi var braukt, ja nav doma braukt ekstremos apstaklos)

Tur jau taa lieta, ka csdd nav diileru kantoris, vinju interesees nav likt klientam turpat uz vietas kaut ko mainiit....

gan jau ka tas inspektors tur arii piefikseeja luftes, bet "braukt var"

Atkartoju velreiz - dileru kantoris nelika uz vietas mainit, bet CSDD pienakums butu par sim buksem ielikt 1, nevis 0. Es jau esmu par sada tipa jautajumu sanemis atvainosanos no mainas prieksnieka. Man ieprieksejam auto pilsonis parbauditajs piesejas kautkadam mistiskam caurumam izputeja, bet neko neteica par divam buksem, kuras bija acimredzami jamaina, bet uz TA biju aizbraucis tikai tadel, ka vajadzeja dabut "slimibas lapu". Kad ateicos parakstit savu piekrisanu protokolam bez mainas prieksnieka klatbutnes, sakuma sanemu loti agresivu reakciju. Bet pec tam sekoja loti interesanta atvainosanas un ilgstosa nezina, ko darit, kad piedavaju man atgriezt samaksato naudu par savu pienakumu nepildisanu. Ja nebutu zel sava un citu rinda stavoso laika, butu so jautajumu paturpinajis, bet jaatzist, ka nobeiguma palikam pie tuksiem vardiem un es ta ari nekadu oficialu sudzibu neuzrakstiju, lai gan loti gribejas.

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Nu nez...par sliktu jau protams nenāk, bet...kad es biju aizdzinis uz šo diagnostiku džipu ar gultni kurš braucot kauca kā traks, šie pat nepamanīja. Man domāt, ka tur ir tāpat kā TA - laimes spēle, pamanīs viņi defektu vai nepamanīs.

Labāk imho braukt uz normālu servisu.

150zs Reģ.: 27.09.2005
0 0 Atbildēt

Tikai atbalstu pats esmu izmantojis, patieca ka tur un tur mazas šaizes bet kopumā ok, tā arī ir!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

GangBoy rakstīja: Par šo tēmu arī man ir jautājums. Uz doto brīdi ir tā, ka man dēļ viena guļavas ir iznīcināta mašīna. Gaidu no apdrošinātājiem ziņu, bet pagaidām nekā... Auto nav remontējams, jāpiezīmē arī, ka nebija jauns - 88. gada, tomēr samērā rets ar pilnu aprīkojuma paketi. Apdrošinātāji izmaksās pilnībā automašīnas vērtību savācot atliekas, vai arī izmaksās vērtība mīnus atlieku vērtība, ja atliekas paturu sev. Tomēr - auto bija labā stāvoklī, 4 mēnešus Latvijā - ir no tehniskās palikusi forma, kur ir 3 vieninieki - kā jau parasti - mehāniskie bojājumi un korozija, viens par eļļļas un dzesēšanas šķidrumu noplūdi un vienu ievilka par iesprāgušu priekšējo logu. Vai gadījumā ja mani neapmierina apdrošinātāju piedāvātā summa, kas visdrīzāk būs vidējā ss.lv sludinājumos atrodamo šādu nojāto auto cena varu šo tehniskās apskates formu izmantot kā pierādījumu auto tehniskajam stāvoklim tiesājoties ar viņiem?

Nu shitiem cena tiks noteikta peec kataloga normaalaa gadiijumaa, ss,lv/reklama.lv ir tikai taac blakus apstaaklis, krush var tikai samazinaat cenu, bet maz ticams ka paaugstinaat, Tachu ja gribi veco kasti celt augshaa iesaku paluugt kaadaa servisaa remontdarbu taami. Protams ne jau diilera ar taadu uzreiz vareesi iet toletee seedeet.

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja:

gultni viņi ne kādi nevar pārbaudīt, jo uz stenda tik ātri nevar ieskrieties

Nu tad zafig TA protokolā ir pozīcija "gultņi"?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti