Jorens rakstīja: nevis prieksh derevnjas ir sastregums, bet gan prieksh seenjotaajiem! Katru dienu braucu pa tevis piemineto marshrutu un sastregumi tur nav, ja nu vienigi kaadu ljooooti retu reizi, ja nu kada avarija vai kas cits, taa kaa pec pirma iespaida nav ko spriest
man pietika tur nobraukt 5 reizes lai nākāmus 3 mēnēšus braukt pa apvedceļu......
Sastrēgums ir līdz "skolas" laikām.... tipo mācības sākas- ielas uzreiz tukšākas....
Iespējams pēc Rīhgas satiksmes - kur praktiski tika likvidēti kreisi pagriezieni - šeit katrā krustā brauc ka gribi - man ir bišķīt cits uzskats par satiksmi.... es to tagad vuienkarši mierīgi uztveru.... tipo vietēja tradīcija..
PS. Sastrēgums preiekš visiem - jo alternatīvo maršrutu faktiski nav - toties "bremzēs"jau visur priekšā....
Jelgava
Varbūt tas ir tikai mans personiskais novērojums, bet Jelgavā visi autobraucēji ir gliemeži. tas attiecas uz braukšanas uzsākšanu pie luksoforiem un vispār braukšanu kā tādu. Pēdējo divu mēnešu laikā s ir sanācis gandrīz katru otro dienu uz turieni braukt un tas ir uzkrītoši, salīdzinot ar Rīgu. Varbūt pie pāķiem tas ir normāli