lūka un klimats....
kurā brīdī katrs no šiem aitemiem ir radits?
lūka un klimats....
ruupniicaa draudzinj abi ielikti
Kindzuli ? Dziivs ? kaa iekshas ??? veel turas kopaa ?
DeaDMoroZZZ rakstīja: Kindzuli ? Dziivs ? kaa iekshas ??? veel turas kopaa ?
dziivs ne dziivs bet no iesnaam tiku valjaa izraadiijaas ka stroh80 arii tiiraa veidaa ruljii
Kindzulis rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja: Kindzuli ? Dziivs ? kaa iekshas ??? veel turas kopaa ?
dziivs ne dziivs bet no iesnaam tiku valjaa izraadiijaas ka stroh80 arii tiiraa veidaa ruljii
hha ha, no iesnaam es kalnos divaas dienaas to pudeli izhavoju - ar tiku valjaa i no iesnaam, i laikam pat no ceermeem (ja taadas bija) stipra manta tas strAhs
man kaadreiz bija 850 volvo - tam bij i luuka i kondishka, ka arii nissan maximai bija i luuka i klima. taa kaa nekaads briinums tas nav
Ja cērme moka tad pie stroh 80% piekož klāt 2 burciņas ar mazajiem asajiem pipariņiem un tad gan cērme nāk dziedādama ārā. Ir arī blakusefekts - nākamajā dienā klucējot nejēgā ahnuss sūrst.
kliks rakstīja: Ja cērme moka tad pie stroh 80% piekož klāt 2 burciņas ar mazajiem asajiem pipariņiem un tad gan cērme nāk dziedādama ārā. Ir arī blakusefekts - nākamajā dienā klucējot nejēgā ahnuss sūrst.
paarbaudiita veertiiba ?
kliks rakstīja: Ja cērme moka tad pie stroh 80% piekož klāt 2 burciņas ar mazajiem asajiem pipariņiem un tad gan cērme nāk dziedādama ārā. Ir arī blakusefekts - nākamajā dienā klucējot nejēgā ahnuss sūrst.
A kādu dziesmu tā cērme dzied nākdama ārā?
alisters rakstīja:
A kādu dziesmu tā cērme dzied nākdama ārā?
noteikti kaut ko jodelē !
Ideots rakstīja:
Pirmais rakstīja: lūka un klimats....
arī MB bieži gadās, ka ir klima un lūka, lai cik jocīgi tas neliktos....
A kas tur jocīgs, es nesaprotu. It kā tas klimats būtu tāda panaceja, ka neko vairāk par to autiņā nevajag...
Pirmais rakstīja: lūka un klimats....
Pat tādai naglu kastei kā SAAB šāda opcija ir diezgan bieži sastopama.
pljee dolbanie spammeri kaut toch ceermes piekjertu ...
tjip bildes a kauchkaadas
Mhh, amerikaanis ar savu taukaino zhopu izseedeejis benkjus
Skatos, ka siidii cheindzeris arii ir...?
ko tu Pirmais p ie p i si es ? brauc ar savu mega aut reno un nepljuti!
normaliem auto luka un klima ir passaprotama lieta!
Manējam arī ir šis abas opcijas, pie tam solārā lūka, pat īsti nesaprotu, kādas funkcijas šīs vēl nodrošina...
Interesants. Māsa meklē auto un grib Audi.
Kāds nobraukums, cik ēd? Kā kārba uzvedās? Ir kādas lielākas apkopes jau veiktas motoram jeb tas vēl priekšā?
Paldies!
Petka rakstīja: Interesants. Māsa meklē auto un grib Audi.
Kāds nobraukums, cik ēd? Kā kārba uzvedās? Ir kādas lielākas apkopes jau veiktas motoram jeb tas vēl priekšā?
Paldies!
da tas motors ir tik vienkāršs kā vecā rokas gaļasmašīna....
man viens jautājums - cik konkrētais eksemplārs ēd eļļu uz 1000km????
Petka rakstīja: Interesants. Māsa meklē auto un grib Audi.
Paldies!
nobraukumu noskaidrot pie saimenieces...telefonish tur i mineets
par apetiiti: tas pac.. bet ja nekjuudos 11-13L bija
kaarba uzvedaas teicami ... cik nu atceros kaadus paaris meeneshus atpakalj pac izbraucis
par lielajaam apkopeem: akau zvans
Pirmais rakstīja:
man viens jautājums - cik konkrētais eksemplārs ēd eļļu uz 1000km????
hvz... bet cik esmu maniijis jamo braucam i zem haubes luureejis: matoriic bi sauss un kuupeet a nekuupeeja taa ka ne visi Al V6 bloki i karseeti paarkarseeti un elljaas sliikstoshi
Motorolers rakstīja: Manējam arī ir šis abas opcijas, pie tam solārā lūka, pat īsti nesaprotu, kādas funkcijas šīs vēl nodrošina...
Cik dzirdēts, tad tā solārā lūka nodrošina elektību kondiškas sūknim, lai pie izslēgtas aizdedzes salonā pūstu vēsu gaisu.
Hirsch rakstīja:
Motorolers rakstīja: Manējam arī ir šis abas opcijas, pie tam solārā lūka, pat īsti nesaprotu, kādas funkcijas šīs vēl nodrošina...
Cik dzirdēts, tad tā solārā lūka nodrošina elektību kondiškas sūknim, lai pie izslēgtas aizdedzes salonā pūstu vēsu gaisu.
Nu...tur gan samērā lielu jaudu vajag,lai kompresoru pagrieztu un dzesētu radiatoru. Nez vai solārā lūka to nodrošina. Varbūt jā, bet tad baigi jaudīgā droši vien ir.
Man ar iekš A8 ir gan lūka gan kondiška ,ko nu apkrāpc esmu?
audis a4 2.8Q andeleejaas nost