Radusies vajadzība nokārtot papīrus un dabūt A kategoriju. Vai tauta nevar ieteikt autoskolu kurā paši kārtojuši moča tiesības vai par kurām ir dzirdētas labas atsauksmes. Varbūt kādam ir negatīva pieredze un var pateikt uz kuru kantori iet nebūtu prāta darbs.
Sarp citu, kad meklēju autoskolu, man zinātāji teica - ja gribi iemācīties braukt, tad ej pie Māra, ja gribi nolikt, tad vienalga! Izvēle vainagojās panākumiem!
2005. gadā A kategoriju kārtoju caur autoskolu "Vanags". Ar pašu autoskolu jau sasitības tur ļoti mazas, pa cik iepriekš jau man bija B kategorija. Galvenā štelle ir iekš instruktoru. Instruktors bija tāds Valters. Bija Ok. Brauciens notika ar Kawasaki ER-5, kurš vēl šogad skatos tiek izmantots mācību vajadzībām. Toreiz cena bija Ls 12 par apmācību reizi (laikam 60 min.)
Varbūt kāds var uzrakstīt šo procesu pa etapiem, kā nonākt līdz A kategorijai (ja ir jau B), nu piemēram - a.skolas teorijas mācība, a.skolas braukšanas mācība (cik h), a.skolas eksāmens, CSDD eksāmens (teorija un braukšana) un iegūtais rezultāts (līdz cik kubiem), jo biju dzirdējis, ka uzreiz netiek piešķirtas tiesības vadīt jebkuras jaudas agregātu. Vai tā nez ir?
Es kartoju autoskola BCDE, kas bazejasCSDD telpas. Instruktors Janis. Ta ka B kategorija jau sen bija kabata, pasa autoskola biju 1 vai 2 reizes. Vieniga keepa bija, ka vajadzeja no jauna kartot medicinisko un 1. palidzibu, jo vecos papirus biju pazaudejis. Citadi atliek tiaki brauksana. Instruktors jau nu loti sakariigs. Par cenu neatceros. Bija tas pirms 2 gadiem.
Visa visuma kartiba vienkarsa- izvelies autoskolu un ej ciemos. Talak jau visu pateiks kas un kaa. Cik zinu, lai dabutu "lielo" A vajag 2 gadu brauksanas stazu (der ari B kategorija) un vecums >21g. Ja tas neizpildas, tad dabusi tikai mazo A1 kaut kadam mazajam kubaturam.
Pats pagājušo rudeni sāku iet motokursos SIA Tanders Daugavgrīvas 31d, instruktors Jānis 29133826.
Šai skolai + ir dažādu tipu moči, iznāk iegūt lielāku pieredzi, jo katrs mocis "klausa" pa savam. - moči nav pirmā svaiguma.
Kā E kategorijas instruktors īsu brīdi bija Valters Prikuls. Viņš arī apmāca A kategoriju 29628847.
No autoskolu viedokļa neiesaku Vanagu pilnīgs bardaks uzņēmuma iekšpusē un vāja komunikācija ar klientu, tipa Tev vajag zvani, Tev vajag atnāc, var būt citās skolās ir tāpat.
Kas atiecas uz apmācību ilgumu , tad braukšana būs atkarīga no tā vai ir iepriekšējā braukšanas pieredze un vai paralēli brauc pats ar savu moci, + kā ir ar satiksmes noteikumu zināšanām praksē.
Ja mocis tev ir un B arī ir, tad laikam bija tā - tiesības atņemt nevar, jo viņu tev uz moča nav, moci atņemt un aizdzīt uz stāvlaukumu arī nevar, jo tiesības tev ir
Ja pareizi atceros, tad var tikai uzlikt sodu 40 elvē, par transportlīdzekļa vadīšanu bez atbilstošas kategorijas apliecības.
Graberis rakstīja: Ja mocis tev ir un B arī ir, tad laikam bija tā - tiesības atņemt nevar, jo viņu tev uz moča nav, moci atņemt un aizdzīt uz stāvlaukumu arī nevar, jo tiesības tev ir
Ja pareizi atceros, tad var tikai uzlikt sodu 40 elvē, par transportlīdzekļa vadīšanu bez atbilstošas kategorijas apliecības.
tie ziedu laiki jau sen ir garaam. tagad ir riktigi lielais sods.
staar rakstīja: Radusies vajadzība nokārtot papīrus un dabūt A kategoriju. Vai tauta nevar ieteikt autoskolu kurā paši kārtojuši moča tiesības vai par kurām ir dzirdētas labas atsauksmes. Varbūt kādam ir negatīva pieredze un var pateikt uz kuru kantori iet nebūtu prāta darbs.
Es noliku tiesības Bauskas DOSAAF nodaļā. Bija laba skola. Iesaku. Tas gan bija 1986. gadā, bet uzzvani, varbūt vēl strādā. Varēja ar Minsku pabraukties.
Ceru tikt cauri ar obligātajām braukšanas nodarbībām, jo termiņi spiež , bet redzēs ko instruktors teiks, jo galavārds ir viņam. Itkā pieredze ir apmēram 11 gadi pa rīgu ar 150 cc brīnumu, līdz šim CP mani neaiztika, jo ir A 1, bet tagad nopirkās lielāks braucamais un plānoju šovasar izbraukāt eiropu, tapēc gribās lai papīri kārtībā.
a kāds braucamais ir CSDD eksī? Kad liku A1 bija klepojoša minska)
Shiirs rakstīja: Es kartoju kantori kas ir uz Daugavgrivas ielas. tur pie autopirts ir placis vinjiem. Instruktors ir Janka no Durkas. Nevar sudzeeties.
A man un vēl dažiem tas Janka nepatika. Tāds palecīgs un drusku haotisks...
Un vēl - ja braucējs ir kaut cik braucis, tad vēl kaut kā, bet galīgam iesācējam tur nav ko darīt.
Help! par A kategoriju
Radusies vajadzība nokārtot papīrus un dabūt A kategoriju. Vai tauta nevar ieteikt autoskolu kurā paši kārtojuši moča tiesības vai par kurām ir dzirdētas labas atsauksmes. Varbūt kādam ir negatīva pieredze un var pateikt uz kuru kantori iet nebūtu prāta darbs.