Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

megalohatrons

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

Vilks rakstīja: runājot par FIT LINE- pēdējā laikā vairs uz ielām neredz ar reklāmām aplīmētos auto. pagājušajā gadā, vasarā bija pa pilnam. laikam visi līzinga bē mū vē ir atņemti

nez. Es vis maz divus Hyundai džipus redzēju. Laikam arī X5 arī maniju nesen.

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja:

Shiirs rakstīja: Sviestc, tas ka tev liekas ka ta siena rule tas vel neko nedod. Lohs tu esi paljubomu. Nakamreiz noperc no chigana kadu zelta kjedi centraltirgu, pavelcies uz fitlain produktiem vai pievienojies kadai zivinieku braliibai un noziedo paaris ls skarda baznicai un macitaja jaunajam mersim. hahaha mulkjis

redzi, tas ka Tev dalība Sienas Projektā škiet tas pats, kas ar čigāniem pa centrāltirgu tusēt...liecina jau tik to, ka pats Tu esi riktīgs Lohs!!!!

Es par 3,5ls Tev arii uztaisiishu smuku sertifikaatu.. Tu pat vareesi izveeleeties, uz tualetes vai aviizhpapiira

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

Sviestc rakstīja:

Shiirs rakstīja: Sviestc, tas ka tev liekas ka ta siena rule tas vel neko nedod. Lohs tu esi paljubomu. Nakamreiz noperc no chigana kadu zelta kjedi centraltirgu, pavelcies uz fitlain produktiem vai pievienojies kadai zivinieku braliibai un noziedo paaris ls skarda baznicai un macitaja jaunajam mersim. hahaha mulkjis

redzi, tas ka Tev dalība Sienas Projektā škiet tas pats, kas ar čigāniem pa centrāltirgu tusēt...liecina jau tik to, ka pats Tu esi riktīgs Lohs!!!!

Es par 3,5ls Tev arii uztaisiishu smuku sertifikaatu.. Tu pat vareesi izveeleeties, uz tualetes vai aviizhpapiira

nu skaidrs ka var pa 3,5Ls, moš var pa 2Ls pat...

bet ne par to ir radījums.....

ko ta es mazberniem stāstīšu...

radīšu maksājuma kopiju Uupim, ka naudu sutīju

vai ka no Tevis kautkādu pakaļdarinājumu iepirku

Da kuru tas interesēs

A vot te, man ir smuks Sertifikāts rāmī....

un stasts tam klāt...

Ka bija tādi Baleliņi, uzņemīgi....

ņēmās, daījās, projektu izstrādajā, bij majas lapa, reklāmas rullitis ( to saglabaju diskā )

radīšu to visu, stastīšu....

būs ko atcerēties pašam, mazbērniem būss intresanti, un tejas varaks mūsu nebūs pa tukšo...

atbrauks vell kādu reizi, veco onku apciemot, sen bagājušo laiku stastus paklausīties.....

ta lūk....

A Jūss, tualetes papīrs, apzeltītas ķēdes no čiganiem, atbalstus uz kontu.....

eh, da ko Jūss vispār saprotat

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: ...eh, da ko Jūss vispār saprotat

Nu nezinu kā tur ir patiesībā, bet man jau sākumā bija skaidrs ka tas pasākums beigsies labākā gadījumā ar maksātnespēju. Var jau būt ka būs tāpat kā ar Remarka namiem (kas to lai zin) — gribat savu vārdu uz sienas maksājiet vēl cēneri klāt. Tas viss pasākums uz to velk.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Lohi ir visur - pat tiessu sistēma turās uz lohismu. Mūža ieslodzījumu iedod bez pierādījumu pārbaudes.

Nav nozīmes piemērotā soda bardzībai.

Kriminālprocesa likums to paredz, ja tiesājamais savu vainu atzīst pilnībā, tad lietu var iztiesāt bez pierādījumu pārbaudes.

Attiecīgi paša tiesājamā prerogatīva ir savu vainu atzīt (un iztiesāt lietu bez pierādījumu pārbaudes) vai neatzīt (iztiesāt lietu, paºbaudot visus pierādījumus).

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: Ja, savu plānprāta lēkmju iespaidā, esi uzcepis pāris topikus par tramvaju nelietderību....

Nu redz draugs. Tev savs viedoklis par sertifikātiem man savs par tramvajiem. Bet ja jau jūs ķeraties pie personīgiem apvainojumiem tas jau vien liecina par argumentācijas trūkumu un kautkādu aizvainojumu dziļi dvēselē.

Mēs esam par taisnību (jā bez tramvajiem) un pret krāpniekiem, kā arī gribam pasargāt pārējos no blēžu algošanas un godāšanas.

Mēs par godīgu biznesu (bes tramvajiem).

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Kriminālprocesa likums to paredz, ja tiesājamais savu vainu atzīst pilnībā, tad lietu var iztiesāt bez pierādījumu pārbaudes.

Attiecīgi paša tiesājamā prerogatīva ir savu vainu atzīt (un iztiesāt lietu bez pierādījumu pārbaudes) vai neatzīt (iztiesāt lietu, paºbaudot visus pierādījumus).

Likums daudz ko paredz. Bet tiesiskās samērības princips brēc nebalsī. Manuprāt ir jābūt diferencētai kategorijai, kuru var šādā paātrinātā veidā izskatīt, bet smagu noziegumu kategorijā nedrīkst būt ne mazāko šaubu par pierādījumu bāzi. Tiesnesis pieņem svarīgu lēmumu attiecībā pret apsūdzēto un cietušo un ir jāizslēdz jebkura iespēja safabricēt lietu un pierādījumus (ko mūsu valsts starpniekkantoris – policija) pieprot (lai statistika nebojātios).

0 0 Atbildēt

Kilolohatrons gaodīgais –> www.apollo.lv/...

Uzdodoties par ziedojumu portāla darbinieku, izkrāpj naudu

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Kilolohatrons gaodīgais –> www.apollo.lv/...

Uzdodoties par ziedojumu portāla darbinieku, izkrāpj naudu

Sviesc 100% butu uzkjeeries

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

uupis varētu savākt visus rīgas tramvajus un sviests ar aerosola bundžu pūst virsā lohu vārdus. būtu pasaules tramvaju siena vai parks. naudiņu varētu pelnīt iznomājot to peintbola spēlēm.

Viktos Reģ.: 01.07.2006
0 0 Atbildēt

O, kāreiz laba tēma :

Tātad mans paziņa pirka auto , pēc pasūtijuma no vācijas...

Atbrauca džeks pateica ka viņam tagad vācijā 2 treilri ar mašīnām kravājas un var dabūt to, kas ir nepieciešams.

Nu visu sarunāja, bij nepieciešams BMW X5 - viņš uzzvana tip uz vāciju lai tie tur pameklē X5... Itkā viss ok - nākamājā dienā atbrauc parāda bildes no tā ko tie tur atrada, toka stāvoklis ok utt.

Izklausijās ļoti pat vilinoši, ka pirno iemaxu paprasija 2k Euro.

Izņēma savas tiesības pierakstijā "raspisku", ka apņemas 2 nedeelu laikādabūt auto latvijā un ka ir iemaxāti 2k euru.

To apstiprinājām ar 3 parakstiem - tas onka, mans draugs un es kā liecinieks.

A vot tālāk sākās : ----------------------

paiet 2 nedēļas no viņa ne ziņas ne miņas, telefons atslēgts... (lab varbūt kkur aizkavējās)

paiet mēnesis viņam zvanot liek nost klausuli (sākas besis)

Tiek sakustināti sakari, izrādās ka viņš mūs apveda kāpilnīgus lohus !!!

Nu tur veiksme [tiek dabūts labs X5 no vācijas]...

Vajag dabūt naudu atpakaļ no tās ma.itas...

Uzsūtījām viņam "nopietnus cilvēk, kas prot piedzīt naudu", tie uzbrac virsū viņa brālim - jo viņu neatrada - nomainija dzīvesvietu...

Bet sabaidija labi!!!

Zvana tas gav.njuks saka labi atdoshu naudu. (atbrauc uz rēzekni un atdod 300 Ls , saka ka vairāk nav - tikko buus tad atdos), lab noticējām arī šim ...

Kr4 tagad viņšir nomainījis savu tel numuru adresi un ir skaidrs ka ngrib atdot naudu atpakaļ...

Iesakat kā rīkoties tālāk...

Mentene liekas oppasnai tagad, jo tika sūtīti virsū nevisai labi cilvēki, kas arī nodarija nelielus miesas bojājumus. (kātik pats neiesūdz mūs)

Vēlreiz sūtīt tos džekus ir padārgi...

Uff cik sadrukāju - bet nav nav vēl viss, tik pats būtiskakais īsumā

0 0 Atbildēt

Viktos rakstīja: ....bla bla blā....

Uff cik sadrukāju - bet nav nav vēl viss, tik pats būtiskakais īsumā

Lohi iedalās divās kategorijās.

1. Lohs pilnīgākais – maz ir tādu bet ir.

2. Apstākļu lohs – jebkurš no mums, nezināšanas, žēlsirdības vai citu iemeslu dēļ.

Un tas vis tikai tāpēc ka lohu ķērāji ir labi psihologi...

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: uupis varētu savākt visus rīgas tramvajus un sviests ar aerosola bundžu pūst virsā lohu vārdus. būtu pasaules tramvaju siena vai parks. naudiņu varētu pelnīt iznomājot to peintbola spēlēm.

Atbalstīts. Un tikai aiz līdzcietības pret Sviescu.

smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

ekur nākamais projekc no jamajiem:

"Aivars Līpenītis (Ivars P, eu, Sansejs), 3. feb 21:18

Tiem, kam patīk gan fotografēt, gan gatavot ēst (vai ir kāds cits, kas gatavo Jūsu vietā) varētu būt saistošs Receptes.lv 1.pavārgrāmatas izveides ietvaros rīkotais recepšu ēdienu fotokonkurss.

Vairāk - pašā portālā Receptes.lv"

-----

šitais Domubiedros, Fotografēšanā

0 0 Atbildēt

Nu īsti gan neizskatās pēc komercijas. Un pēc uzmetiena ne tik.

smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Nu īsti gan neizskatās pēc komercijas. Un pēc uzmetiena ne tik.

Ja bildes tiek izmantotas komerciālos nolūkos, tad =komercija...

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Sviestc rakstīja: Ja, savu plānprāta lēkmju iespaidā, esi uzcepis pāris topikus par tramvaju nelietderību....

ja jau jūs ķeraties pie personīgiem apvainojumiem tas jau vien liecina par argumentācijas trūkumu un kautkādu aizvainojumu dziļi dvēselē.

Uupi, Tu esi mani pārpratis, tas nebija parsonīgs aizvainojums, tā bija Fakta Konstatēšana, bez kadām nebūt personīgām emocijam, vienkārši pavēroju Tramvaja topiku, paanalizēju Tavus tekstus, un izdariju secinajumu....

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: Uupi, Tu esi mani pārpratis, tas nebija parsonīgs aizvainojums, tā bija Fakta Konstatēšana, bez kadām nebūt personīgām emocijam, vienkārši pavēroju Tramvaja topiku, paanalizēju Tavus tekstus, un izdariju secinajumu....

Analizē analizē. Tikai analīžu burciņas atpakaļ neņemu. Tramvaju topiks ir »ES PRET«. Nevar taču visi būt pozīcijā. Jābūt opozīcijai. Brīvai opozīcijai valstī (cst. klusu besss tramvajiem.)

Tūliņ pievilkšu travajus pie megalohatrona – kas patiesībā arī ir tramvajs. Liels un dārgs putekļu taisīšanas lohu ķeramais skapis pilsētā par 50 kapeikām.

Paspried loģiski. Kabatzagļi ir – namaļnije pacani. Pasažieri – barigas. Aptīrītie pasažieri – lohi. Loģiski?

Ķer granātu.

0 0 Atbildēt

Man nekas nav iebilstam pret viedokļu dažādību, gluzi pretēji, strīdos tak, kā jau zinams, dzimst patiesība, kuru varbut arī kāds pēcak izmatos lietderīgi, un beigās visiem būs labi, nu puslīdz...

bet nu, atvaino, tava bļaustīšanās par tiem tramvajiem, atgadina apmātību, a ne sava viedokļa paušanu....

un arī tie, kuriem skauž ka mēs Te ceļam to sienu...

un kuri tapēc apsaukājas i-netā...

nu arī man škiet ne īpaši psihiski līdzsvaroti..

0 0 Atbildēt

Kamēr doktors nav pierādījis manu trakumsērgu tikmēr esmu vesels

Kamēr Rīgas Satiksme sūkstīsies ka ar kompostieru ieviešanu skolnieki sākuši demolēt vagonus un "sliktā" policija nevar viņus noķert tikmēr es būšu tikpat gudrs un loģisks un blēšu savu dziesmu tālāk.

Bija konduktors – kārtība bija lielāka un ieņēmumi arī.

Aizvācām konduktorus – tagad katrā vagonā pa policistam liksim?

Gan jau ka atkal kāda pērle uzpeldēs, bet vecu veco patiesību ka konduktors ir un paliek kā kārtības tā brauciena maksas garants neredzam.

Iztērējam kāpostu kompostieriem un atkal atgriezīsimies pie konduktoriem.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

tramvajos būs elektroniskās biļetes

reizi pa reizei iekāps kontrolieri un savāks mobīlos telefonus

p.n.

a konduktori ir domāti lai viņiem varētu noņemt prēmiju par kautkāda mazgadīgā noziedznieka nevešanu bez maksas

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: ...un arī tie, kuriem skauž ka mēs Te ceļam to sienu...

Da ne vienam neskauž – ceļat to sienu. Stāsts pavisam ir par citu. Es saprastu ja sienas cēlāji būti «IU» kas atbild ar visām savām parpalām un projekta neizdošanās gadījumā garantētu naudas atmaksu. Bet nē »SIA« un bez garantijām. Nu tur tak pat Alnim skaidrs – maksātnespēja Finālā. Un ja nav ko atņemt – nav ko izmaksāt...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: tramvajos būs elektroniskās biļetes

reizi pa reizei iekāps kontrolieri un savāks mobīlos telefonus

Pēc tam iekāps karmanņiki un savāks naudasmakus.

Lohatrons uz līdzenas vietas – tikai nav zināms MEGA, KILO vai MILI

lohatrons.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Hmm...

kompostieri par cik tur mio atmaksaasoties ousgada laikaa...

A huļi tad vinji tarifus paaugstina

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Viktos rakstīja: O, kāreiz laba tēma :

To jau tikai bembists var dabūt gatavu - šitā "pirkt" mašīnu

Lasītākie raksti

Jaunie raksti