Marteens rakstīja: tevnauda.blogspot.com/...
bet gan jau loxi atrodās
Marteens rakstīja: tevnauda.blogspot.com/...
bet gan jau loxi atrodās
Graberis rakstīja: Lai nu, kā bet no dienas es to negaidīju:
jauna.diena.lv/...
tas ir "Forums
Tehnika
Auto/Moto"
pričom te diena???? gan jau izdzēsīs, kad pamanīs....
Labdien,
Šo vēstuli nosūtam Jums kā Wall of the World projekta dalībniekam.
Šā gada 3. septembrī sniedzām informāciju par vairākiem būtiskiem uzlabojumiem un izmaiņām projekta koncepcijā, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi turpinātu projekta attīstīšanu (skat. www.walloftheworld.org/... .
Ņemot vērā projekta būtiskās izmaiņas, katram no jau reģistrētajiem projekta dalībniekiem ir tiesības izlemt, vai arī turpmāk atbalstīt projektu un izlemt, kā rīkoties ar to naudu, kas samaksāta par reģistrāciju. Tādēļ, pēc iepazīšanās ar projekta izmaiņām, lūdzam izvēlēties vienu no šīm iespējām:
###
a) Depozītkontā par manu reģistrāciju uzkrātos līdzekļus vēlos atstāt Wall of the World projekta tālākai attīstīšanai;
b) Depozītkontā par manu reģistrāciju uzkrātos līdzekļus vēlos ziedot Sarkanajam Krustam;
c) Par reģistrāciju samaksāto naudu vēlos saņemt atpakaļ pilnā apmērā. (Samaksātā nauda tiks atgriezta pilnā apmērā, atskaitot bankas pārskaitījuma komisiju.)
Naudas atgriešana nenozīmēs Jūsu reģistrācijas dzēšanu.
Savukārt, ja vēlaties dzēst savu reģistrāciju un pilnā apmērā saņemt atpakaļ naudu arī par sertifikātu, sertifikāts jānosūta atpakaļ pa pastu ierakstītā vēstulē uz zemāk norādīto pasta adresi un reģistrācija tiks dzēsta pēc naudas atmaksas.
###
Tā kā projekts turpinās, Jūsu reģistrācija tiks dzēsta tikai tajā gadījumā, ja izvēlēsieties arī sertifikāta atgriešanu.
Lai informētu par Jūsu lēmumu, lūdzam no Jūsu reģistrācijā norādītās e-pasta adreses nosūtīt atbildi, norādot šādu informāciju:
1. Jūsu lēmums (viena no trīs augšminētajām iespējām - a; b vai c)
2. Jūsu sertifikāta numurs (redzams elektroniskā sertifikāta augšdaļā)
3. Ja izvēlaties „c” - naudas atmaksu pilnā apmērā, lūdzu, norādiet arī šādu informāciju:
a. Jūsu vārds, uzvārds
b. Personas kods
c. Bankas konta numurs, uz kuru veikt pārskaitījumu
d. Bankas nosaukums
e. Bankas kods
4. Ja izvēlaties „c” un papildus vēlaties saņemt atmaksu par drukāto sertifikātu, lūdzam sertifikātu nosūtīt ierakstītā vēstulē uz zemāk norādīto adresi, un nauda par sertifikātu tiks atmaksāta pilnā apmērā pēc sertifikāta saņemšanas.
Wall of the World
Kļavu iela 2, Talsi, LV-3201, Latvija
Jūsu atbildi gaidīsim 90 dienas no vēstules izsūtīšanas dienas un pēc tam izpildīsim Jūsu lēmumu 180 dienu laikā. To projekta dalībnieku, kas atbildi nebūs snieguši 90 dienu laikā, nauda tiks ziedota Sarkanajam Krustam. Kopsavilkums par to, kādu lēmumu pieņēmuši projekta dalībnieki, būs pieejams mājas lapā.
Nobeigumā, aicinām rūpīgi iepazīties ar mājas lapā pieejamo ziņojumu - www.walloftheworld.org/... . Pateicamies par projektam sniegto atbalstu un vēlreiz uzsveram, ka darbs turpinās, tādēļ arī strādājam pie šīm izmaiņām.
Ar cieņu,
Wall of the World autori
Saņēmu zin nupat ka vēstulīti...
Paši jūs te visi esat lohi...
Tatad turpinas vel lohu ķeršana
batka rakstīja: Tatad turpinas vel lohu ķeršana
aha, riktīgi ķer lohus, tās ķeršanas ietvaros atgriežot samaksāto naudu...
P.N.
Ko Tu pīpē
čaļi labās skolās IR labi mācījušies (sorry, Sviestc, to es ne par Tevi )... kārtīgi apgūti dažādi psiholoģijas paveidi...
bet, Sviestc, tā kā Tavu uzticību viņi ar šo vēstulīti ir ieguvuši, painteresējies, varbūt vēl kādu pārīti sertifikātu var iegūt?
davaj Sviestcs, pieregistrējies vēlreiz
kā bezmaksas reģistrācija spēj nodrošināt lietotāja unikalitāti?
kad Sviestcam tiks atdots pēdējais santīms, tad uzdrošināšos viņu vairs nesaukt par lohu
Pirmais rakstīja: kad Sviestcam tiks atdots pēdējais santīms, tad uzdrošināšos viņu vairs nesaukt par lohu
dā kā viš to pirādīs? nebūs sertifikāta, nebūs naudas... a ja tituls paliks?
A man nemaz nevaig to naudu atpukaļ, lai tak sūta Sarkanam Krustam, tur tā būs noderīgāka, a sertifikātu ņipačom netaisos atdot,to jau esmu ierāmējis, un gribu lai paliek kā suvenīrs, pie jebkura iznākuma....
nu re... pats atdevies... un to darīs aptuveni 80% lohu (gadu atpakaļ to būtu darījuši 98%)... Tev tiks paziņots, ka nauda pārskaitīta kaut kādam krustam, bet Tu pat nemēģināsi iedziļināties - kādam? vai tā ir Tava nauda? cik lielu % tā sastāda? cik % iemaksātās summas Krustam no lohu iemaksātās summas? Kaut kāda bilance (kaut kas jau būs), bet saņēmēju atskaite (noteikti smuka būs... iespējams, pat acis slapjas paliks...)
Sviestc rakstīja: A man nemaz nevaig to naudu atpukaļ, lai tak sūta Sarkanam Krustam, tur tā būs noderīgāka, a sertifikātu ņipačom netaisos atdot,to jau esmu ierāmējis, un gribu lai paliek kā suvenīrs, pie jebkura iznākuma....
nu vot.... pats atbildēji uz savu jautājumu par sienas finansējumu ....
p.n.
tirgoju lohu sertifikātus par nieka 50 latiem..... jau ierāmētus
Yetti rakstīja: nu re... pats atdevies... un to darīs aptuveni 80% lohu (gadu atpakaļ to būtu darījuši 98%)... Tev tiks paziņots, ka nauda pārskaitīta kaut kādam krustam, bet Tu pat nemēģināsi iedziļināties - kādam? vai tā ir Tava nauda? cik lielu % tā sastāda? cik % iemaksātās summas Krustam no lohu iemaksātās summas? Kaut kāda bilance (kaut kas jau būs), bet saņēmēju atskaite (noteikti smuka būs... iespējams, pat acis slapjas paliks...)
nu redzi, es tam jautājumam nepieeju no biznesa viedokļa, kurā gadījumā es visu smalki un vairākkārt būtu pārēkinājis, un padomājis, vai man to vaig...
es jau sākotnēji to uztvēru kā ekšenu, esmu sev pa 3,5Ls iegādājies suveniru, kuru rādīt mazbērniem un stāstīt par to, kādas tik intresantas lietas notika Latvijā 21.gadsimta sākumā...
jo ja man nebūs ko stāstīt un rādīt, tad mazbērni diez vai brauks ciemos apciemot vecu vīru...
A par to pārējo, lai juristi, finansisti un likumsargi lauza galvas,
kas ko skaita, kur skaita, vai pareizi skaita un vai tas atbilst likumdošanai....
man iepatikās tā ideja un projekts, un es nolēmu piedalīties tajā ar summu, par kuru var iedzert vecrīgā kafijas tasi, tāpēc ilgi nedomāju, dzert man to kafiju, vai aizsūtīt projektam, ja tur būtu jāpiedalās ar nopietnām naudām , tad loģiski ka es visu to izvērtētu savādāka, nopietnāka skata lenķi....
a par to atpakaļsūtīšanu, es tagad iešu zin bankā drūzmēties, rakstīt tur kaut kādus pieteikumus un t.t. lai saņemtu atpakaļj trīsrubli...
da Alfas centrā pie hanzapankas filiāles, ar nummuru zobos rindā vien ir ap 40 minūtēm jāstāv, es tak pa to laiku varu tepat, ap instetūtu un tuberkolozes slimnīcu pudeles tukšās palasīt un nodot, un pa to laiku iegūt vairāk $$, nekā tur drūsmējoties lai to trīsrubli saņemtu atpakaļj no Sienas brīnumdariem..
nu kam man tas
Turklāt, nu gribas man vēll jo projām ticēt tam, ka tiem bāleliņiem ir ļoti pat cēli un skaisti nodomi....
apmeeram taa tas arii buus.....
new wasjuki nesanaaca, tagad ziedos "bāreņiem"...
180 dienās atgriež naudu
un ja es to e-pastu esmu dzēsis, un neesmu saņēmis, tātad neesmu devis atbildi, un pēc 90 dienām mani automātiski izdzēš no sienas projekta
Sviestc rakstīja:...
nu redzi, es tam jautājumam nepieeju no biznesa viedokļa, kurā gadījumā es visu smalki un vairākkārt būtu pārēkinājis, un padomājis, vai man to vaig...
Turklāt, nu gribas man vēll jo projām ticēt tam, ka tiem bāleliņiem ir ļoti pat cēli un skaisti nodomi....
da nav viņiem to nodomu... paprasi atpakaļ tos 3īs latus... un sertifikātuu atstāji sev - mazbērni no prieka apčurāsies - vectēvs arī... u.t.t.
p.s. man līdz mūža galam pietiktu, ja no katra LV iedzīvotāja pa "lasim" saņemtu...
njaa....
ir liels cilveeku iipatsvars, kuri par 3 latiem veelas sevi un savus darbus iemuuzhinaat ja buutu pa 5, tad jau padomaatu...pus haļava!
cik maziski, pardon, cilveeciski...
tur kaadi %70 no tiem kas sevi uzskata par "vidusslaani" ir naudinjas sapilinaajusi
Ozz, tas i' nežēlīgi...
Yetti rakstīja: p.s. man līdz mūža galam pietiktu, ja no katra LV iedzīvotāja pa "lasim" saņemtu...
sure
naktiis neguleetu nosviidis slapjš aiz baileem ka tik kaads neatnjem.
un pa dienaam paarvietotos siikaa riksiitii lai atkautos no visiem tiem kas veelas aiznjemties
nee, nee...es labaak dziivoju taapat
Yetti rakstīja: Ozz, tas i' nežēlīgi...
monthy pyton skaties
es jaa...
Ozz rakstīja:
Yetti rakstīja: Ozz, tas i' nežēlīgi...
monthy pyton skaties
es jaa...
es nē...
tas tur ir smieklīgi....
bet neiebilstu...
Ozz rakstīja:
sure?
it kā jā... neapčakarējot...
Sviestc vismaz atziist ka ir apjaats un priecaajas ka tikai par kafijas tases cenu...
Citi atkal iesviist reekjinaadami, cik pikja megalohotrons ir devis organizaatoriem.
Filosofija, va zinies...
tas ka pasaakums no pasa saakuma bija baltiem diegiem šūts bija skaidrs katram reaali domaajosam pilsonim...
lai gan- cik $$$ mees naizgaazham visaados sudos, par ko mums pat loha sertifikaatu neiedod
megalohatrons