megalohatrons - Forums - iAuto

megalohatrons

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

markss rakstīja: tur jau tā lieta, uz vairākiem esmu atbildējis, nosūtījis istabu bilde,location utt. a, ņefigā nekādas atbildes, ne no viena.

tapē nesaprast, varbūt vēl kādam tādi paši maili ir

robots strādā....

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Vislabākais ko vari daºīt ar šo mailu - papētīt vēstules galviņu, no kurienes jams nāk utml. Tad arī var domāt tālāk. Vai ta nu mazums visādu uzmetienu.

Nekad neesi redzējis progas, ar kurām var feikot meilu?

markss Reģ.: 17.12.2002
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: viesnīcā strādā?

Ne, vispār nekāda sakara

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

WALA rakstīja: Vislabākais ko vari daºīt ar šo mailu - papētīt vēstules galviņu, no kurienes jams nāk utml. Tad arī var domāt tālāk. Vai ta nu mazums visādu uzmetienu.

Nekad neesi redzējis progas, ar kurām var feikot meilu?

Un ko tur cienītais nofeikosi, ja es administrēju pats savu e-mail serveri, un tam lūznim kas grib kaut ko manējā iesviest ir jābūt FQDN. Visu ko es gribēšu zināt es tāpat par to mailu uzzināšu o headera, un ja vēl par īsu būs tad parakšos mail serva logos.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

daudz tu gan uzzināsi, ja es administrēju kaudzi ar (ne)saviem ķīnas un brazīlijas proksi serveriem

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

markss rakstīja: tur jau tā lieta, uz vairākiem esmu atbildējis, nosūtījis istabu bilde,location utt. a, ņefigā nekādas atbildes, ne no viena.

tapē nesaprast, varbūt vēl kādam tādi paši maili ir

atbildi viereiz uz itkā sakarīgu mailu un tava mailadrese jau ir spamlistē....

tālāk jau tu (labākajā gadījumā) esi potenciāls VlAGRA un ClALIS pircējs... vai hansabankas kodu pārsūtītājs

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: Ja Tu pa pastu neesi saņemis ŠITO

foto.inbox.lv/...

TAD TEVIS NAF VISPĀR!!

Kārtoju papīrus un atradu šādu vēstuli:

foto.inbox.lv/...

parole Whale

vot šādu papīru nav kauns mazbērniem rādīt...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kas tā par tieksmi inbox albūmiem grūzt priekšā paroli, ja tā tāpat tiek izpausta? Tak uzliec "nedalīties" un dod linku uz bildi un viss

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Sviestc rakstīja: Ja Tu pa pastu neesi saņemis ŠITO

foto.inbox.lv/...

TAD TEVIS NAF VISPĀR!!

Kārtoju papīrus un atradu šādu vēstuli:

foto.inbox.lv/...

parole Whale

vot šādu papīru nav kauns mazbērniem rādīt...

cik tu viņiem noziedoji?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: ... cik tu viņiem noziedoji?

kāpēc Tevi tas interesē? arī būvēsi kuģi?

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Pirmais rakstīja: ... cik tu viņiem noziedoji?

kāpēc Tevi tas interesē? arī būvēsi kuģi?

tjipa planktonu sargāt...

MJanis Reģ.: 16.07.2004
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

WOW uzstājīgi tie džekiņi

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

Kindzulis Kindzulis

20.04.2007 10:04: g

50%sarkanajam krustam... ja nesanaak.. a paareejais pashiem

hmzzz...

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: WOW uzstājīgi tie džekiņi

tokš gribās uz sviestmaizez zervelāde ne vārītā desa...

0 0 Atbildēt

tiem pajoļiem tak nav pat prātā ienācis, ka kāds varētu arī nojaust ko nozīmē portāls ar 1 000 000 reģistrētiem lietotājiem no kuriem 10% vēlēsies sistēmā arī kautko darīt, ne tikai piereģistrēties

0 0 Atbildēt

pļē, es no laukiem...

1 000 000 reģistrētiem lietotājiem no kuriem 10% vēlēsies

nepielec...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: pļē, es no laukiem...

nepielec...

nu "vēlēsies", jo "pastrādāt" visticamāk nesanāks...

jamie tak pretendē uz portālu, ķipa, superdraugam.elvē, kur katrs varētu regulāri sekot līdzi vismaz galvenajam notikumam - infai par to kurā pasaules galā to dižkapsētas pieminekli būvēs un kurā pirmdienā sāks

lai sistēma varētu apkalpot 100 000 vienlaicīgus lietotājus, kas vēlēsies kautvai izlasīt savus ziņojumus vai ierakstīt komentāru, tajā (sistēmas) galā maigi sakot nepietiek ar īrētu virtuālo serverīti

tiem puikām viss ir sadomāts ar baigo vērienu, bet pa lēto

piemēram iauto forums (vismaz kādreiz) tika paredzēts līdz 20 lietotajiem

un lai vispār varētu pastrādāt spīdināja tekstiņu, ķipa "sistēmai ir auhjennā noslodze, jo ir pieslēdzies divdesmitpirmais lietotgribētājs"

tobiš ir tāds rādītājs sitēmai cik klikšķus laika vienībā tā spēs apstrādāt uz katra servera...

nu kautkā tā

0 0 Atbildēt

Jā nu ja kaut ko tādu grib, nu tad sorre, Dr.lv ir nupat jau laikam pāris simti serverīšu.

0 0 Atbildēt

Un DEACu, ar tādu skaitu serverīšu jamie visdrīzāk "uzvārītu". jo nu tās kastes tāaadu siltumu ražo ka maz neliksies.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Yetti rakstīja: pļē, es no laukiem...

nepielec...

nu "vēlēsies", jo "pastrādāt" visticamāk nesanāks...

jamie tak pretendē uz portālu, ķipa, superdraugam.elvē, kur katrs varētu regulāri sekot līdzi vismaz galvenajam notikumam - infai par to kurā pasaules galā to dižkapsētas pieminekli būvēs un kurā pirmdienā sāks

lai sistēma varētu apkalpot 100 000 vienlaicīgus lietotājus, kas vēlēsies kautvai izlasīt savus ziņojumus vai ierakstīt komentāru, tajā (sistēmas) galā maigi sakot nepietiek ar īrētu virtuālo serverīti

tiem puikām viss ir sadomāts ar baigo vērienu, bet pa lēto

piemēram iauto forums (vismaz kādreiz) tika paredzēts līdz 20 lietotajiem

un lai vispār varētu pastrādāt spīdināja tekstiņu, ķipa "sistēmai ir auhjennā noslodze, jo ir pieslēdzies divdesmitpirmais lietotgribētājs"

tobiš ir tāds rādītājs sitēmai cik klikšķus laika vienībā tā spēs apstrādāt uz katra servera...

nu kautkā tā

danke, pieleca

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt
farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: lohatrons? www.bezakcizes.lv/...

Toč lohatrons... brūnā Kenta nav.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

www.delfi.lv/...

jopcik teksts....Pateicoties vienotai vadībai, unikālai pārvaldes struktūrai, veiksmīgai sadarbībai ar vadošajām pasaules finanšu institūcijām. Mums ir sadarbība ar 300 lidsabiedrībām, kuras mēs atvedīsim uz Rīgu, padarot Rīgu par Eiropas un Āzijas satikšanās vietu - tranzīta centru, galveno galamērķi Baltijas reģionā....

gatavie Jaunie Vasjuki, va zin...

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: www.delfi.lv/...

jopcik teksts....Pateicoties vienotai vadībai, unikālai pārvaldes struktūrai, veiksmīgai sadarbībai ar vadošajām pasaules finanšu institūcijām. Mums ir sadarbība ar 300 lidsabiedrībām, kuras mēs atvedīsim uz Rīgu, padarot Rīgu par Eiropas un Āzijas satikšanās vietu - tranzīta centru, galveno galamērķi Baltijas reģionā....

gatavie Jaunie Vasjuki, va zin...

Smadzeņ - jākļi. Labāk būtu pastāstījuši ko LV valsts tajā visā iegulda.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti