markss rakstīja: tur jau tā lieta, uz vairākiem esmu atbildējis, nosūtījis istabu bilde,location utt. a, ņefigā nekādas atbildes, ne no viena.
tapē nesaprast, varbūt vēl kādam tādi paši maili ir
robots strādā....
markss rakstīja: tur jau tā lieta, uz vairākiem esmu atbildējis, nosūtījis istabu bilde,location utt. a, ņefigā nekādas atbildes, ne no viena.
robots strādā....
WALA rakstīja: Vislabākais ko vari daºīt ar šo mailu - papētīt vēstules galviņu, no kurienes jams nāk utml. Tad arī var domāt tālāk. Vai ta nu mazums visādu uzmetienu.
Nekad neesi redzējis progas, ar kurām var feikot meilu?
Uggga rakstīja: viesnīcā strādā?
Ne, vispār nekāda sakara
msh rakstīja:
WALA rakstīja: Vislabākais ko vari daºīt ar šo mailu - papētīt vēstules galviņu, no kurienes jams nāk utml. Tad arī var domāt tālāk. Vai ta nu mazums visādu uzmetienu.
Nekad neesi redzējis progas, ar kurām var feikot meilu?
Un ko tur cienītais nofeikosi, ja es administrēju pats savu e-mail serveri, un tam lūznim kas grib kaut ko manējā iesviest ir jābūt FQDN. Visu ko es gribēšu zināt es tāpat par to mailu uzzināšu o headera, un ja vēl par īsu būs tad parakšos mail serva logos.
daudz tu gan uzzināsi, ja es administrēju kaudzi ar (ne)saviem ķīnas un brazīlijas proksi serveriem
atbildi viereiz uz itkā sakarīgu mailu un tava mailadrese jau ir spamlistē....
tālāk jau tu (labākajā gadījumā) esi potenciāls VlAGRA un ClALIS pircējs... vai hansabankas kodu pārsūtītājs
Sviestc rakstīja: Ja Tu pa pastu neesi saņemis ŠITO
foto.inbox.lv/...
TAD TEVIS NAF VISPĀR!!
Kārtoju papīrus un atradu šādu vēstuli:
parole Whale
vot šādu papīru nav kauns mazbērniem rādīt...
Kas tā par tieksmi inbox albūmiem grūzt priekšā paroli, ja tā tāpat tiek izpausta? Tak uzliec "nedalīties" un dod linku uz bildi un viss
Yetti rakstīja:
Sviestc rakstīja: Ja Tu pa pastu neesi saņemis ŠITO
foto.inbox.lv/...
TAD TEVIS NAF VISPĀR!!
Kārtoju papīrus un atradu šādu vēstuli:
foto.inbox.lv/...
parole Whale
vot šādu papīru nav kauns mazbērniem rādīt...
cik tu viņiem noziedoji?
Pirmais rakstīja: ... cik tu viņiem noziedoji?
kāpēc Tevi tas interesē? arī būvēsi kuģi?
Yetti rakstīja:
Pirmais rakstīja: ... cik tu viņiem noziedoji?
kāpēc Tevi tas interesē? arī būvēsi kuģi?
tjipa planktonu sargāt...
WOW uzstājīgi tie džekiņi
Kindzulis Kindzulis
20.04.2007 10:04: g
50%sarkanajam krustam... ja nesanaak.. a paareejais pashiem
hmzzz...
WALA rakstīja: WOW uzstājīgi tie džekiņi
tokš gribās uz sviestmaizez zervelāde ne vārītā desa...
tiem pajoļiem tak nav pat prātā ienācis, ka kāds varētu arī nojaust ko nozīmē portāls ar 1 000 000 reģistrētiem lietotājiem no kuriem 10% vēlēsies sistēmā arī kautko darīt, ne tikai piereģistrēties
pļē, es no laukiem...
1 000 000 reģistrētiem lietotājiem no kuriem 10% vēlēsies
nepielec...
Yetti rakstīja: pļē, es no laukiem...
nepielec...
nu "vēlēsies", jo "pastrādāt" visticamāk nesanāks...
jamie tak pretendē uz portālu, ķipa, superdraugam.elvē, kur katrs varētu regulāri sekot līdzi vismaz galvenajam notikumam - infai par to kurā pasaules galā to dižkapsētas pieminekli būvēs un kurā pirmdienā sāks
lai sistēma varētu apkalpot 100 000 vienlaicīgus lietotājus, kas vēlēsies kautvai izlasīt savus ziņojumus vai ierakstīt komentāru, tajā (sistēmas) galā maigi sakot nepietiek ar īrētu virtuālo serverīti
tiem puikām viss ir sadomāts ar baigo vērienu, bet pa lēto
piemēram iauto forums (vismaz kādreiz) tika paredzēts līdz 20 lietotajiem
un lai vispār varētu pastrādāt spīdināja tekstiņu, ķipa "sistēmai ir auhjennā noslodze, jo ir pieslēdzies divdesmitpirmais lietotgribētājs"
tobiš ir tāds rādītājs sitēmai cik klikšķus laika vienībā tā spēs apstrādāt uz katra servera...
nu kautkā tā
Jā nu ja kaut ko tādu grib, nu tad sorre, Dr.lv ir nupat jau laikam pāris simti serverīšu.
Un DEACu, ar tādu skaitu serverīšu jamie visdrīzāk "uzvārītu". jo nu tās kastes tāaadu siltumu ražo ka maz neliksies.
Pirmais rakstīja:
Yetti rakstīja: pļē, es no laukiem...
nepielec...
nu "vēlēsies", jo "pastrādāt" visticamāk nesanāks...
jamie tak pretendē uz portālu, ķipa, superdraugam.elvē, kur katrs varētu regulāri sekot līdzi vismaz galvenajam notikumam - infai par to kurā pasaules galā to dižkapsētas pieminekli būvēs un kurā pirmdienā sāks
lai sistēma varētu apkalpot 100 000 vienlaicīgus lietotājus, kas vēlēsies kautvai izlasīt savus ziņojumus vai ierakstīt komentāru, tajā (sistēmas) galā maigi sakot nepietiek ar īrētu virtuālo serverīti
tiem puikām viss ir sadomāts ar baigo vērienu, bet pa lēto
piemēram iauto forums (vismaz kādreiz) tika paredzēts līdz 20 lietotajiem
un lai vispār varētu pastrādāt spīdināja tekstiņu, ķipa "sistēmai ir auhjennā noslodze, jo ir pieslēdzies divdesmitpirmais lietotgribētājs"
tobiš ir tāds rādītājs sitēmai cik klikšķus laika vienībā tā spēs apstrādāt uz katra servera...
nu kautkā tā
danke, pieleca
lohatrons? www.bezakcizes.lv/...
smaidiigais rakstīja: lohatrons? www.bezakcizes.lv/...
Toč lohatrons... brūnā Kenta nav.
jopcik teksts....Pateicoties vienotai vadībai, unikālai pārvaldes struktūrai, veiksmīgai sadarbībai ar vadošajām pasaules finanšu institūcijām. Mums ir sadarbība ar 300 lidsabiedrībām, kuras mēs atvedīsim uz Rīgu, padarot Rīgu par Eiropas un Āzijas satikšanās vietu - tranzīta centru, galveno galamērķi Baltijas reģionā....
gatavie Jaunie Vasjuki, va zin...
smaidiigais rakstīja: www.delfi.lv/...
jopcik teksts....Pateicoties vienotai vadībai, unikālai pārvaldes struktūrai, veiksmīgai sadarbībai ar vadošajām pasaules finanšu institūcijām. Mums ir sadarbība ar 300 lidsabiedrībām, kuras mēs atvedīsim uz Rīgu, padarot Rīgu par Eiropas un Āzijas satikšanās vietu - tranzīta centru, galveno galamērķi Baltijas reģionā....
gatavie Jaunie Vasjuki, va zin...
Smadzeņ - jākļi. Labāk būtu pastāstījuši ko LV valsts tajā visā iegulda.
megalohatrons