TDIOTS rakstīja: pajautaa Autooplusaa Lielvaardes ielaa , es savulaik tur pirku 1,9TD MAHLE virzuljus , Kolbja galvu utt paareejo . Sen gan tas bija gan
Atdod viņu tolmetā un paņem vienu normālu E-39 530d.būs labi
TDIOTS rakstīja: pajautaa Autooplusaa Lielvaardes ielaa , es savulaik tur pirku 1,9TD MAHLE virzuljus , Kolbja galvu utt paareejo . Sen gan tas bija gan
Šajā gadījumā virzulis nesakusa - ir dzirdēti stāsti par kušanu, bet cik meistari saka - dīzeļiem nav nācies to redzēt. Manā gadījumā virzulis pārplīsa uz pusēm. Cēlonis - nezināms...
LyNx8 rakstīja: Jā, šitie paši ir arī iekš Audi A6 (vismaz Mahle detaļas identiskās der gan Pasātam, gan A6).
Šajā gadījumā virzulis nesakusa - ir dzirdēti stāsti par kušanu, bet cik meistari saka - dīzeļiem nav nācies to redzēt. Manā gadījumā virzulis pārplīsa uz pusēm. Cēlonis - nezināms...
No meistariem(kas mašīnas ķīlē)dzirdēts ,ka reizēm šiem motoriem tā gadās.
Master_D rakstīja: Nu i nakuj tos fofāgenus pirkt
Slinkumiņš rakstīt kādi kakas ir japāņu auto.Braucu ar VW un nekādu bēdu nav.Katram var gadīties brāķītis.
fokss rakstīja:
tas drapaks jau sen ir tur , bet 'normaalu' mvee39 530 existee tikai tavos slapjajos sapniishos , taapat kaa citi 'normaali' mazlietoti aperaati ar indeksu D. ![]()
![]()
![]()