tas izklausīsies neticami, bet jāpievērš uzmanības tehniskajam un vzuālajam stāvoklim
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tas izklausīsies neticami, bet jāpievērš uzmanības tehniskajam un vzuālajam stāvoklim
aha, man wrangleriem šekums pa 2 gadiem jau izdila. a te vēl 99. gada, tie tak caurumu kaudze
Funkypeter rakstīja: kungi! lietpratēji! zinoši cilvēki!
kam jāpievērš uzmanība, pērkot 99.gada 4.0 WRANGLER ?
iepriekš pateicos! peace
uzmaniibu jaapieveersh visam tam pasham kaa peekot dajebkuru auto. Ja nekad neesi braucis ar 4x4, var paarbaudiit vai visi tilti griezhaas un blokji (ja taadi ir) sleedzaas - vislabaak iebraucot miikstaas smiltiis. "Paarbaudiit" vinju nav gruuti, jo taa mashiina ir diezgan vienkaarsha
tāds jautājums tādēļ, ka zinu - katram auto mēdz būt specifiskas problēmas, piemēram, bmw dīzeļiem derētu pārbaudīt turbīnas spiedienu utt
p.s. paldies par informāciju par džinsiem.
Noteikti nočeko sadales kārbas darbību - vai tiešām abi tilti griežas un vai normāli un viegli sasledzas - jamiem nav full-time 4x4, līdz ar ko šie agregāti mēdz būt labi nolietojušies. Es arī ieteiktu uzdzīt jamo uz stenda nočekot ģeometriju - ja rāmja mašīna bijusi labi nošķilta un kaut kas tur stāv greizi, to nekad vairs nevarēsi iztaisnot.
Noteikti nočeko sadales kārbas darbību - vai tiešām abi tilti griežas un vai normāli un viegli sasledzas - jamiem nav full-time 4x4, līdz ar ko šie agregāti mēdz būt labi nolietojušies. Es arī ieteiktu uzdzīt jamo uz stenda nočekot ģeometriju - ja rāmja mašīna bijusi labi nošķilta un kaut kas tur stāv greizi, to nekad vairs nevarēsi iztaisnot.
Zoss rakstīja: Ja pareizi atceros, tad Wranglera džinsiem pastiprināti izdila šekums.
Retāk vajag skaļi bezdēt, tad kaitīgā vibrācija to šekumu tik strauji neizdeldēs!!!
paldies, CAP!
vai TC motors taisa ģeometrijas testu?
es tikko kad tirgoju bembi, aizdzinu to uz LATBEMU, tur zaibis diagnostika, 100LVL maksā, bet pārbauda mašīnu līdz pēdējai vīlītei.
kāds zina, ko TC MOTORS pārbauda?
Funkypeter rakstīja: kungi! lietpratēji! zinoši cilvēki!
iepriekš pateicos! peace
Toč nepērc Wrangler...pērc Levis
sorry par spamu,bet iepēra šī doma
tu to wrangleri vedīsi no kaut kurienes? - cik skatījos LV piedāvājums nav pārlieku plašs...
atvainojos par rupjību, bet čaļi, ZAJ3BAĻ1 ar asprātībām.
humora izjūtu šorīt pa ceļam uz darbu kaut kur pakāsu.
ss.lv nekā lādzīga nav, reklāmā.lv redzams daudzmaz jēdzīgs kandidāts
juha rakstīja:
Zoss rakstīja: Ja pareizi atceros, tad Wranglera džinsiem pastiprināti izdila šekums.
Retāk vajag skaļi bezdēt, tad kaitīgā vibrācija to šekumu tik strauji neizdeldēs!!!
Tā ir speciālā vasaras forma - ar ventilāciju
TC Motora diagnostiku taisa. Arii virsbuves parametriem. Ja ir zinaams auto VIN - var ko uzzinat arii par auto vesturi
pērkot WRANGLER
kungi! lietpratēji! zinoši cilvēki!
iepriekš pateicos! peace